edit-blondi 18.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 milutko tam u ciebie.... odnośnie tych kinkiecików... to kup poprostu takie co świecą na dół i zamontuj odwrotnie. Nie powinno byc problemu z kupnem w przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 22.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Łukasz...coś bliżej z tymi led-ami ...co ci chodzi po głowie...przyjacielu ...a raczej w jakiej formie ! w różnych okolicznościach zabawiałem się led-ami...{ot podświetlałem sobie w to i owo a najczęściej różne sklejane dziwactwa na półkach} i powiem ci że jestem zwolennikiem takich zabawek. Co prawda jeszcze nie mam sprecyzowanych myśli w tym względzie ,ale chyba także pójdę w tym kierunku {hhmmm...moze schody} ,na razie myślę ruszać w górę i to zaprząta całą moją rzeczywistość...aaa co tam...wbrew wszystkiemu - powodzenia życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.03.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 milutko tam u ciebie.... odnośnie tych kinkiecików... to kup poprostu takie co świecą na dół i zamontuj odwrotnie. Nie powinno byc problemu z kupnem w przyzwoitej cenie dzięki powoli nabiera wszystko kształtów no właśnie tak trzeba zrobić dzisiaj robiłem rozeznanie w obi i kilka było fajnych, ale jeszcze druga połowa musi zaakceptować wybór a z tym może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.03.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Łukasz...coś bliżej z tymi led-ami ...co ci chodzi po głowie...przyjacielu ...a raczej w jakiej formie ! w różnych okolicznościach zabawiałem się led-ami...{ot podświetlałem sobie w to i owo a najczęściej różne sklejane dziwactwa na półkach} i powiem ci że jestem zwolennikiem takich zabawek. Co prawda jeszcze nie mam sprecyzowanych myśli w tym względzie ,ale chyba także pójdę w tym kierunku {hhmmm...moze schody} ,na razie myślę ruszać w górę i to zaprząta całą moją rzeczywistość...aaa co tam...wbrew wszystkiemu - powodzenia życzę ! witrynka podświetlona już jest, brakuję jeszcze potencjometru i będzie ok nie robiłem nigdy wcześniej takich rzeczy, ale o dziwo udało się wiosna już niby jest tylko że nie za oknem, a roboty na zewnątrz dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 24.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ostatnio z nudów, bo na budowie niewiele się dzieje, wymyśliliśmy z żoną Stowarzyszenie Parapetowiczów Z14. Zadaniem członków stowarzyszenia będzie jeżdżenie po całej Polsce na kolejne parapetówki z okazji wprowadzenia się do swojego nowego Z14 Najpierw zwalimy się wszyscy do świercza, później do Łukasza, a dalej to się zobaczy kto pierwszy skończy Oczywiście nie będziemy przyjeżdżać z pustymi rękami. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.03.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ostatnio z nudów, bo na budowie niewiele się dzieje, wymyśliliśmy z żoną Stowarzyszenie Parapetowiczów Z14. Zadaniem członków stowarzyszenia będzie jeżdżenie po całej Polsce na kolejne parapetówki z okazji wprowadzenia się do swojego nowego Z14 Najpierw zwalimy się wszyscy do świercza, później do Łukasza, a dalej to się zobaczy kto pierwszy skończy Oczywiście nie będziemy przyjeżdżać z pustymi rękami. Co Wy na to? hahaha dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 28.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Aguu, to zapraszamy do nas Już niedługo zadaszamy co prawda parapetów na parapetówkę jeszcze nie mamy ale jak tylko będzie gdzie usiąść to damy znać Ibryndal coraz ładniej u Was A propos led-ów widziałam super podświetloną wannę, wąż z drobniutkimi światełkami umieszczony był przy krawędzi wanny od strony ściany (wanna odsunięta od ściany półeczką na pierdółki) wyglądało to fajnie, tylko chyba brud tam się zbiera Jeżeli chodzi o schody to też planujemy ich podświetlenie ( z boku na ścianie) Mam właśnie pytanie do Was o te nieszczęsne schody...jakie wyszły Wam wymiary??? Mąż rozrysował (będziemy dopiero teraz wylewać) i wychodzi mu wysokość stopnia 19cm, przy głębokości stopnicy 28cm. Wszystkich stopni ma być 16. Mała ta klatka i nie wiem czy 19 cm. wysokości stopnia to nie za dużo...udałoby się trochę je obnizyć wychodząc ze schodami bardziej na holl, ale obawiam się, że można by było zęby sobie wybić, biegnąc np. do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jajka smacznego,tyłeczka mokrego.Smacznej babeczki,dwa litry wódeczki.Słodkiego baranka,imprezy do ranka. http://images48.fotosik.pl/97/e5a88d8bb82a9600med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.04.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Mam właśnie pytanie do Was o te nieszczęsne schody...jakie wyszły Wam wymiary??? Mąż rozrysował (będziemy dopiero teraz wylewać) i wychodzi mu wysokość stopnia 19cm, przy głębokości stopnicy 28cm. Wszystkich stopni ma być 16. Mała ta klatka i nie wiem czy 19 cm. wysokości stopnia to nie za dużo...udałoby się trochę je obnizyć wychodząc ze schodami bardziej na holl, ale obawiam się, że można by było zęby sobie wybić, biegnąc np. do kuchni ja mam 16 stopni wysokich na około 18 chyba i głębokich na 25 o ile dobrze zmierzyłem no i 2 stopnie wychodzą na korytarz, ale nie jest to jakoś uciążliwe więc nie martwię się bo i tak jest tam szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 09.04.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zojka10 11.04.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://images40.fotosik.pl/98/ae959bc9bcc0ecda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 17.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 coraz ładniej u Ciebie powodzenia w weekendowych działaniach pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husteczka 17.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 lbryndal wiesz może dlaczego większości Twoich zdjęć nie widać? Masz dziennik mocno okraszonymi zdjęciami i to mi się podoba. Fajnie by było zobaczyć Twój zet i wnętrza, i próbowałam w 3 rożnych przeglądarkach i nic. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 19.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 lbryndal, a po co Ci drenaż? Zalewa Cię? Domek masz na górce, więc powinno wszystko ładnie spłynąć, chyba że glebę masz jakąś taką nieprzepuszczalną pod spodem. My jeszcze nie mieszkamy, ale wzorem świercza urządziliśmy synowi przyjęcie komunijne w nowym domu. Myślę, że to dobry początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.05.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 lbryndal wiesz może dlaczego większości Twoich zdjęć nie widać? Masz dziennik mocno okraszonymi zdjęciami i to mi się podoba. Fajnie by było zobaczyć Twój zet i wnętrza, i próbowałam w 3 rożnych przeglądarkach i nic. Dzieki. no zdjęć nie widać bo nie zapłaciłem fotosikowi i nie zamierzam więc kto miał wcześniej możliwość oglądnięcia to widział, ale teraz na bierząco ładuję do innego serwera i ostatnie zdjęcia widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.05.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 lbryndal, a po co Ci drenaż? Zalewa Cię? Domek masz na górce, więc powinno wszystko ładnie spłynąć, chyba że glebę masz jakąś taką nieprzepuszczalną pod spodem. My jeszcze nie mieszkamy, ale wzorem świercza urządziliśmy synowi przyjęcie komunijne w nowym domu. Myślę, że to dobry początek no ale skoro przyjęcie zrobiliście to pewnie już prawie wszystko gotowe więc powodzenia w dalszej wykończeniówce no a co do drenażu to właśnie jakaś taka gleba nieprzepuszczalna jest i ładowała woda na dom, a w jednym miejscu przy ścianie to nawet na wiosnę strumyk się sączył taki malutki bo tam chyba był dren jakiś albo cuś w tym stylu (sąsiad zapewniał że jest on odłączony i że co najwyżej 20m ma długości ale jak widać wystarczająco długi jest na to żeby ściagać wode i mnie denerwować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Husteczka 20.05.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 A to kumam. Spoko. Nowe zdjęcia rzeczywiście widać. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.jacek 11.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ...chwila wytchnienia {przed dachem....} u mnie - a u was?? jakaś cisza zapanowała...pewnie zajęci jesteście..strasznie...więc powodzenia w dalszych zmaganiach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 12.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ...chwila wytchnienia {przed dachem....} u mnie - a u was?? jakaś cisza zapanowała...pewnie zajęci jesteście..strasznie...więc powodzenia w dalszych zmaganiach !!!! no u nas walka z drenażem zakończona kilka zdjęć może w niedzielę się pojawi jak to wygląda teraz no i zaczynam walkę z poziomami i dalsze równanie terenu, potem koparka i glebogryzarka i następnie w kolejności już będzie sianie trawy a gdzie można zobaczyć zdjęcia z Waszej budowy ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts