Kate_Sz 23.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Najserdeczniejsze życzenia, by te najpiękniejsze ze Świąt upłynęły Wam w atmosferze spokoju, radości i rodzinnego ciepła, a Nowy Rok niech będzie czasem pomyślnego spełnienia życzeń zarówno tych dużych jak i tych malutkich – bardzo osobistych.Kate_Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.12.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://i48.tinypic.com/v3ej4g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13091975 17.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witaj Ibryndal!Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz. Dawno już nie zaglądałam do "Muratora". Skoczyliśmy bowiem budowanie, w każdym razie domu, bo ogrodzenia i kostki wokół, jeszcze ciągle brak. Widzę, że Wy też ciągle jeszcze czynicie jakieś inwestycje domowe. Jak Wam się mieszka? Jak oceniacie decyzje o budowie Z-14?Ja niezmiennie jestem zachwycona. Jest nam bardzo dobrze. Mieszka się wygodnie - choć rodzina nam się powiększyła - mamy 6-miesięczną córeczkę. Jak mówi przysłowie "nowy domek - nowy potomek", sprawdziło się. PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 18.02.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witaj Ibryndal! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętasz. Dawno już nie zaglądałam do "Muratora". Skoczyliśmy bowiem budowanie, w każdym razie domu, bo ogrodzenia i kostki wokół, jeszcze ciągle brak. Widzę, że Wy też ciągle jeszcze czynicie jakieś inwestycje domowe. Jak Wam się mieszka? Jak oceniacie decyzje o budowie Z-14? Ja niezmiennie jestem zachwycona. Jest nam bardzo dobrze. Mieszka się wygodnie - choć rodzina nam się powiększyła - mamy 6-miesięczną córeczkę. Jak mówi przysłowie "nowy domek - nowy potomek", sprawdziło się. Pozdrawiam Marta Oczywiście pamiętam Was. To między innymi wizyta u Was zdecydowała o wyborze tego projektu i uświadomiła, że był to dobry wybór. my powoli kończymy jak są możliwości to się coś zrobi wielu jeszcze rzeczy nie ma i narazie nie będzie gratuluję potomstwa i powodzenia w dalszym pracach - u nas też jeszcze na zewnątrz ogrodzenie i podjazdy zostały i cała reszta, trawa posiana w większości więc w tym roku już zielono będzie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 29.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Strasznie dawno nie zaglądałem - fajnie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.10.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 cały czas się coś zmienia i robi, aktualnie to na zewnątrz ukończyliśmy podjazd i zrobiliśmy część ogordzenia, a na wiosnę reszta może jak sięuskłada kasę to zaczniemy cośrobić w środku, schody czekają i góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts