moominek 24.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam, Mam otynkowany domek w środku ale moi fachowcy zatynkowali kilka puszek na właczniki elektryczne. Musiałem je odkuć i teraz mam pytanie, jak i czym uzupełnić ten ubytek? Tynki mam gipsowe lekkie Knaufa z maszyny. Czy zwykłą gładzią szpachlową moge to zrobić, co polecacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 24.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Drobne możesz zwykłą gładzią, białym gipsem szpachlowym itp. Jakimkolwiek rodzajem białego gipsu. Jak masz coś więcej do zagipsowania to najlepiej kup sobie worek tego knaufa lub odpowiednik - nie musisz mieć agregatu żeby nim przygipsować coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 24.05.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 To jednak kupie worek odpowiednika, bo strasznie gruba warstwa tynku tam wyszła... dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts