banan 05.10.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 W Millennium, we frankach szwajcarskich 2,36% bez problemów a za rok 4,5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 06.10.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Poważne niedopatrzenie że nie ma BPH PBK na liście CHF - zmienne od 1,80%, PLN - stałe od 5,45%, Nic dodać nic ująć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Poważne niedopatrzenie że nie ma BPH PBK na liście CHF - zmienne od 1,80%, PLN - stałe od 5,45%, Nic dodać nic ująć pozdrawiam zapytaj sie w banku czy to czasem nie oprocentowanie promocyjne i po roku sie nie zmieni. Wiele banków stosuje taką sztuczke Ponadto ważna jest jeszcze prowizja i opłaty z wcześniejsze spłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 08.10.2003 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Nie jest to oprocentowanie promocyjne (mam znajomego w tym banku i się wypytałem), natomiast jak w 90% banków przy spłacaniu wcześniejszym kredytu płacisz razem z odsetkami które byś zapłacił przy normalnym trybie spłaty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kry 08.10.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Pamiętajcie, że oprocentowanie składa się z np. w CHF: z marży banku (np. 2,5% - jest to stała marża banku NEGOCJOWALNA) plus zmienny koszt pieniądza na rynku międzybankowym (np. LIBOR CHF 6M - miesięcy - 0,33%). Razem daje to 2,83%. Ja mam tyle. Jest to oprocentownie zmienne, niepromocyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kry 08.10.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Zapomniałem dodać, że początkowo marża banku wynosiła 4%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emil 29.10.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Czy ta wypowiedz o splacie odsetek przy wczesniejszej splacie kredytu dotyczyla PBK/BPH?Wlasnie z nimi rozmawialem, mowia ze jesli chodzi o wczesniejsze splaty, to robi sie aneks do umowy z nowym harmonogramem, gdy sie uzbiera np. 5000 i kosztuje to 150 PLNAcha, Oprocentowanie 2,71 przy wkladzie wlasnym 30-60%EMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 30.10.2003 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Bank: PKO BPWaluta: PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 13.11.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Jak już piszecie o tym w jakim banku najlepiej zaciągnąć kredyt to może mnie oświecicie czy lepiej brać w złotówkach czy też walucie obcej. Ja sama chciałabym w walucie, ale w prawie wszystkich bankach namawiają mnie na złotówki. Jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.11.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Jak to się dzieje, że aż tylu z was bierze kredyt w PKO BP. Jestem zdziwiona, bo moi znajomi biorąc kredyt właśnie w tym banku na 8000 PLN (śmieszną kwotę jeśli chodzi o kredyt na dom) spędzali tam każde popołudnie od poniedziałku do piątku ponieważ brakowało jakiegoś świstka. W końcu po bólach otrzymali ten kredyt. Może to jest tak im więcej bierzesz tym mniej papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość RodrygR 14.11.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 W DB-24 we frankach szwajcarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.11.2003 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Jak to się dzieje, że aż tylu z was bierze kredyt w PKO BP. Jestem zdziwiona, bo moi znajomi biorąc kredyt właśnie w tym banku na 8000 PLN (śmieszną kwotę jeśli chodzi o kredyt na dom) spędzali tam każde popołudnie od poniedziałku do piątku ponieważ brakowało jakiegoś świstka. W końcu po bólach otrzymali ten kredyt. Może to jest tak im więcej bierzesz tym mniej papierów. Ja brałem kredyt w PKO BP. Nie spędzałem czasu w tym banku. Przyjechałem tylko podpisać umowę. Trwało długo - ze 2 godziny samego podpisywania różnych papierów ale to koniec mojej obecności w tym banku. Papiery składałem przez expander. W oddziale expandera byłem dwa razy. Pierwszy raz po wniosek do wypełnienia a drugi raz z dokumentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.11.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Jezier zazdroszczę ci w takim razie. Może w dużych miastach traktują cię lepiej albo kadra jest wykwalifikowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.11.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Jezier zazdroszczę ci w takim razie. Może w dużych miastach traktują cię lepiej albo kadra jest wykwalifikowana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryb_ka 15.11.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Olasa: na dzień dzsiejszy kogo by nie pytac - franki szwajcarskie. Ja tez tak wzięłam i nie jest źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.11.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 Pko.bp kredyt w złotówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.11.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Jezier zazdroszczę ci w takim razie. Może w dużych miastach traktują cię lepiej albo kadra jest wykwalifikowana. Pozdrawiam A z inspektorem bankowym, który sprawdzał jak wykorzystałem transze umawiałem się telefonicznie i podwoził mnie na moją budowę swoim samochodem. Sądzę, że to nie zależy od miasta tylko od oddziału. 4 lata temu brałem kredyt na mieszkanie też w PKO BP (tylko inny oddział) i miałem podobne doświadczenia jak twoi znajomi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.11.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Może rzeczywiście zależy od oddziału. W każdym razie jak będę miała iść do pko bp to się dwa razy zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 milenium 2.36% franki udział własny pow. 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 21.11.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 z lektury postow wnioskuje ze nie ma na dom kredytow z malejacymi ratami ktore sie splaca bez dodatkowych kosztow? prosze o oswiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts