Redakcja 30.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 By pocieszyć pracujących Forumowiczów, uradować zmęczonych, zachęcić do odpoczynku - upominek w postaci torby "Muratora" dla pierwszych 10 osób, które wyślą wiadomość do Redakcji. Hasło: WAKACJE, proszę podać adres, pod który mamy wysłać upominek. A wszystkim życzymy udanych wakacji. Niech torba "Muratora" u Was nie odpocznie, póki nie zwiedzicie pół świata, wyleżycie się na słonecznych plażach, wykąpiecie w morzach i czystych jeziorach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Chyba się załapałem. Wg. licznika wyświetliłem ten post jako drugiiiiiii. Ale to prawdę mówiąc nie refleks tylko szczęśliwy traf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.06.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Mam nadzieję że i mnie się udało - wyświetleń 7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja pewnie już za późno się zorientowałem. Ale niech sie cieszą inni. Jutro bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.07.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 A ja wysłałam i WYGRAŁAM !!!!tdxls, do dzieła, nie trać czasu !!!dzięki REDAKCJO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 01.07.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja też wygrałem Wiara czyni cuda... Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.07.2003 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Jak w dowcipie Żyd męczył Najwyższego, że chciałby wygrać milion, aż usłyszał głos: - Kup choć raz los. Podobnie z naszym Konkursem. Torby na 10 pierwszych czekają, a tu prawie wszyscy nie wierzą w swoją szczęśliwą gwiazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.07.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Jeeeej załapałam się !!!Dziękuję droga Redakcjo, a to ci niespodzianka WOW !!!!!!!Dziś jestem pierwszy dzień w pracy po miesięcznym urlopie, w którym to stanął mój domeczek, a ja tu torby podróżne wygrywam !!!!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 01.07.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja też dostałam właśnie wiadomość z potwierdzeniem . A że na urlop wyjeżdzać w tym roku nie planuję, to mam nadzieję że torba przyda się na przeprowadzkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 01.07.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ja też muszę się pochwalić dostałem torbę. Mogę sie pakować iw drogę. Dzięki Redakcjo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 01.07.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 A ja nie dostałam żadnego potwierdzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts