kropkq 07.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ruda co to za zastój u Ciebie nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 12.12.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dokładnie, gdzie Ty się nam schowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPG Składa Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 25.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Cię aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia złoży: by zbliżające się święta Bożego Narodzenia przyniosły radość z tego co jest, nadzieję na to co przed nami, uśmiech i pogodę ducha na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku... http://1.1.1.5/bmi/www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/bozonarodzeniowe_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.01.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Cześć Dziewczyny! Jestem! Bardzo dziękuję za życzenia i Wam na ten Nowy Rok życzę także jak najwięcej radości i pomyślności no i zdrówka! Przecież pisałam, że w grudniu ulatniam się na urlop. Potem były święta, potem nowy rok i jestem dopiero teraz.To jeszcze raz wszystkiego naj... w tym Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 21.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Nie mniej jednak już dawno sobie założyłam, że jak budowa się zakończy to i ja zakończę dzienniczek. I myślę, że teraz jest to najlepszy moment. Ponieważ nie lubię pożegnań to takie szybie pa! pa! i buziaczek i dziękuję wszystkim miłym gościom, którzy tu zajrzeli ruda1 co Ty za głupoty pleciesz z tym pożegnaniem Sama przecież piszesz, że jak budowa się zakończy to zakończysz dzienniczek, a według mnie budowa się jeszcze nie zakończyła Ja Cię bardzo proszę nie wygłupiaj się. Pozdrawiam gorąco, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 21.01.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ruda1 jeśli jednak Twoja decyzja będzie nieodwołalna, to pokaż chociaż dzieło kafelkarza Nie daj się prosić Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.01.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No właśnie "ruda" co Ty piszesz gdyby były upały to powiedziałabym, że Ci słonko zaszkodziło ale jest zima i to nie mroźna więc skąd te myśli jaki koniec jakie pa, pa nie tak prędko kafelki pokazuj i to już w te pędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://wylegarnia.com/p/17/5c3b6105d45aa0bb9ddfd15924d7b912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts