Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze D12

Recommended Posts

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Cię aniołek ode mnie uściśnie.

Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia złoży: by zbliżające się święta Bożego Narodzenia przyniosły radość z tego co jest, nadzieję na to co przed nami, uśmiech i pogodę ducha na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku...

http://1.1.1.5/bmi/www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/bozonarodzeniowe_7.jpg

• 2 weeks później...

Cześć Dziewczyny!

Jestem!

Bardzo dziękuję za życzenia i Wam na ten Nowy Rok życzę także jak najwięcej radości i pomyślności no i zdrówka!

Przecież pisałam, że w grudniu ulatniam się na urlop. Potem były święta, potem nowy rok i jestem dopiero teraz.

To jeszcze raz wszystkiego naj... w tym Nowym Roku!

• 3 weeks później...

Nie mniej jednak już dawno sobie założyłam, że jak budowa się zakończy to i ja zakończę dzienniczek. I myślę, że teraz jest to najlepszy moment.

Ponieważ nie lubię pożegnań to takie szybie pa! pa! i buziaczek i dziękuję wszystkim miłym gościom, którzy tu zajrzeli

ruda1

co Ty za głupoty pleciesz z tym pożegnaniem :evil:

Sama przecież piszesz, że jak budowa się zakończy to zakończysz dzienniczek, a według mnie budowa się jeszcze nie zakończyła :roll:

Ja Cię bardzo proszę nie wygłupiaj się.

Pozdrawiam gorąco, Rena

• 1 year później...