Kamień 24.05.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Sympatyków "Marysi" chciałbym poinformować, że aktualnie jestem po: tynkach, posadzkach i montażu drzwi garażowych (Wiśniowski). Aktualnie walczę z ogrodzeniem działki. W dalszym ciągu oczekuję na okna i ich montaż. Prawdopodobnie będą na początku czerwca br. Wstrzymuje mi to docieplenie domu, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. Wstawienie drzwi wejściowych i oczyszczalnia przydomowa - następny tydzień. Za dwa tygodnie będę uruchamiał zarówno piec grzewczy, jak i hydrofor (czy zadziałają?). Myślę, że tak i od pierwszego razu . Dla zainteresowanych finansowym aspektem budowy "Marychy" - rozpocząłem budowę z końcem października 2006 i na dzień dzisiejszy koszty kształtują się na poziomie 220 tys. zł. Więcej następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts