Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Serdeczny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 82
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Pozdrawiamy po dłuższej nieobecności!

Ale zamieszanie wywołały nasze zmiany... Tak czy inaczej mi się podoba:)

Chciałabym pochwalić dachówkę, bardzo ładny kolor. Też na początku taki rozważałam, ale potem do decyzji chciał się przyłączyć również mąż i w ten sposób, kompromisowo, wyszła nam Wiśnia mat.

Życzę powodzenia w pozyskiwaniu funduszy na kontynuację budowy, bo nie me to jak u Siebie...

Serdecznie pozdrawiamy!

Dziękuję pani Urszulo za odwiedziny. U mnie teraz elektryk kładzie instalację elektryczną i zastanawiam się już nad przyszłym urządzeniem pomieszczeń, aby mógł doprowadzić przewody w odpowiednie miejsca. Mam problem z kuchnią bo nie wiem, gdzie postawię lodówkę, bo na ścianie na której będą szafki znajduje się komin i on trochę wystaje i uniemożliwia mi postawienie lodówki zaraz przy wejściu do kuchni. No i jeszcze mam parę dylematów z salonem, ale myślę że sobie poradzę. Chodzi mi głównie o umiejscowienie w przyszłości telewizora.

Pozdrawiam

Jak widać na zdjęciach, które wysłałam, lodówka stoi "na kominie", we wnęce g-k i mieści się tam jeszcze szafka cargo_ polecam!!! a telewizor w salonie mamy przy wejściu, tj po lewej, a u Pana byłoby to po prawej. Dalej jest dostawiony kominek i przesunięte okna na taras. Radzę nie oszczędzać na kontaktach, im więcej punktów tym wygodniej. Ja w sypialni mam już plątaninę kabli i przedłużaczy przy kompie i muszę przyznać, że nie wygląda to fajnie :(

Pozdrawiam!

• 3 months później...
  • 6 months później...

Hej :)

Dzięki za słowa pochwały.

Taras ma ponad 30m/2 i jest poszerzony o 1m w stosunku do projektu. Teraz spokojnie można postawić na nim jakiś stolik i krzesełka i jeszcze zostanie trochę miejsca. Ta zielona maż to tak maż, która często używana jest na salach gimnastycznych. Jej zadaniem w mojej górnej łazience jest uszczelnić podłogę, po to żebym nie zalał przy kompieli dolnej łazienki.

Pozdrawiam