anna.misia 24.05.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam stanełam przed wyborem pieca co .Piec ma być na węgiel ,drewno,i owies a nadmuchem i komputerem -znalazłam taki z Pleszewa tyle że jest to górnociag ,poradzcie proszę ,bo mój małż upiera się na dolnocig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 24.05.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Małżonek ma rację. Tylko kocioł ze spalaniem dolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.05.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 eee tam, nie znacie się - tylko korkociąg sorry - no po prostu to było silniejsze ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W sumie sprzęt podajnikowy z reguły jest górniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts