Mufka 25.05.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Moze ktos z forumowiczów pisał rezygnacje ze zgody na przetwarzanie danych osobowych? Mam problem z Multimo, mimo ze nie jestem ich kientka dostaje od nich zawiadomienia itp. Dzwonilam do nich i sie pytalam, dlaczego mnie "mecza" mimo, ze nawet nie udalo nam sie podpisac umowy na swiadczenie uslug, pani mi oswiadczyla, ze musze byc w ich bazach danych. Eh ale nie chce byc w ich bazach danych, wiec musze napisac i wyslac im, ze nie chce. Tylko co tam jeszcze trzeba dopisac zeby wygladalo "fachowo" i sie ode mnie raz na zawsze odczepili . Badziewna firma Najpierw mi 2 miesiace umowy nie chca wyslac, a teraz uznaja, ze naleza mi sie ich foldery reklamowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 25.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Może daj w liście CC (też poleconym) do:Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2; 00-193 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 http://www.giodo.gov.pl/376/id_art/892/j/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.05.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Może daj w liście CC (też poleconym) do: Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2; 00-193 Warszawa HIhi wlasnie myslalam, ze dodam, cos o tym w liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Masz nawet formularz takiego sprzeciwu http://www.giodo.gov.pl/data/filemanager_pl/471.doc Wypełnić i wysłac poleconym. I czekać na następne zawiadomienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.05.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 http://www.giodo.gov.pl/376/id_art/892/j/pl/ Ja tez uzywam googli , szukam poprostu jakies "prawnej formulki" jak taki sprzeciw ujac. Ale cos zle wpisuje w wyszukiwarke, bo na takowa formulke natrafic nie moge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.05.2007 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Masz nawet formularz takiego sprzeciwu http://www.giodo.gov.pl/data/filemanager_pl/471.doc Wypełnić i wysłac poleconym. I czekać na następne zawiadomienia itp. O dzieki pisalam odp i nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Prosze bardzo.Ten druk wydaje się być wystarczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.05.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Myslicie, ze wystarczy to faxem przeslac? Czy jeszcze poleconym z potwierdzeniem odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Myslicie, ze wystarczy to faxem przeslac? Czy jeszcze poleconym z potwierdzeniem odbioru? Wystarczy zwykły polecony. Książke korespondencji muszą mieć. Faxem to juz na dokładke. I tak co 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.05.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Myslicie, ze wystarczy to faxem przeslac? Czy jeszcze poleconym z potwierdzeniem odbioru? Wystarczy zwykły polecony. Książke korespondencji muszą mieć. Faxem to juz na dokładke. I tak co 2 dni Hihihi tak ogolnie, to nie bywam upierdliwa, serio , po prostu mam jakies zle doswiadczenia z Multimo, ile ja sie do nich nadzwonilam, zeby mi internet zalozyli eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 25.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Cóż sami sobie zgotowali ten los... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts