Olkalybowa 25.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 W związku z tym,że wakacje już tuż tuż, przymierzamy się do zakupu namiotu. Wysłużone iglo już nie spełnia naszych oczekiwań . Namiot musi pomieścić syna z łóżeczkiem + całą resztę wyposażenia, psa i nas. Czy firmowe namioty tj. Campus, Fiord Nansen są o niebo lepsze od tych z niższej półki cenowej? Czy te tańsze sprawdzają się? Napiszcie proszę coś o swoich namiotach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Olcia , ja mam Alpinusa (fakt stary juz jak swiat ) i psy na nim wieszam od samego poczatku kosztowal mnie wtedy majatek a przeciekal jak cho....era reklamacji nie przyjeli sama go sobie udoskonalilam i dziala sparwnie do dzisiaj mam 4-ke z dwoma sypialniami ( dosc sporymi ) , miedzy nimi spory przedsionek twoj maly moglby miec swoja sypialnie a gdzie sie pani wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 25.05.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Na Warmię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.05.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalker Greg 28.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Fiord Nansen jest ok, lepszy od Campusa. Tańszego bym nie kupił, droższego tez nie (np Wolfskin). Fiord, ma najlepszy stosunek ceny do jakości. Zresztą polecam http://ngt.pl/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Fiord Nansen jest ok, lepszy od Campusa. Tańszego bym nie kupił, droższego tez nie (np Wolfskin). Fiord, ma najlepszy stosunek ceny do jakości. Zresztą polecam http://ngt.pl/ Pozdrawiam. Byłam na jednym z forów, gdzie pisali o namiotach i Campus rzeczywiście nie cieszy się dobrą opinią. Dzięki za odzew . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts