edyryt 17.08.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mojej córki nie przyjęli do przedszkola, bo pierwszeństwo mają dzieci samotnych matek To się nazywa polityka pro-rodzinna?????? Ręce mi opadły. potem są dzieci nauczycieli, przedszkolanek itd. A i tak naprawdę przyjmują według swojego klucza. parę lat temy zapisaliśmy dziecko do przeszkola oboje pracowaliśmy niestety syn się niedostał, no cóż mysleliśmy , urodzony w listopadzie zapewne przyjmują dzieci według wieku. Póżniej okazało się że wiele dzieci przyjętych było młodszych nawet o rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 07.01.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Frustracja minęła, w połowie września córka została przyjęta do nowootwartej grupy w przedszkolu i po trzech dniach i śniadanku z jajeczniczką zaraziła się salmonellą Po miesięcznej kwarantannie "wychodziliśmy" miejsce w innym przedszkolu, w którym po dwóch tygodniach złapała ospę (było, minęło, nie wróci ) Przedszkole jest super! Wychowawczyni -rewelacja! Dziecko-zafascynowane! Ja-spokojna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts