Ntek 01.07.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Czy u kogoś z Was, lub waszych znajomych kierownikiem budowy był pan Wiesław Krajewski z Błonia, lub jego żona Janina Krajewska? Czy polecilibyście go komuś innemu ? Nie znam i nie słyszałem. Swojego kierownika niestety polecić nie mogę - strasznie zapracowany i w tej chwili nie chce słyszeć o jakimkolwiek "kierbudowaniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 02.07.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to prawdopodobnie w sierpniu będę się chciał pozbyć gliny z wykopu (w Bieniewicach). Jeśli ktoś byłby zainteresowany (czasami ktoś kto ma działkę na piaskach potrzebuje gliny) tym materiałem to oddam glinę za darmo - jedynie za koszt transportu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 12.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Szukam solidnej i taniej ekipy budowlanej do budowy domu do stanu surowego lub pod klucz. Budowa będzie w błoniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Proponuję wyszukaj dziennika Prymulkowa przygoda czy jakoś tak. Budowali w Błoniu i jak patrzyłam jak ich domek rośnie to zżerało mnie z zazdrości ... Swojej nie polecam, do tej pory się z nimi użeramy i nie spieszy im się do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 13.07.2009 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja swoją ekipę mogę jak najbardziej polecić, w tym roku stawiają dwa domy innym forumowiczom, może w przyszłym będą mieli jakieś wolne terminy, ale w rachubę wchodzi jedynie przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 13.07.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Niestety, dostałem informację, że ten i przyszły rok ekipa ma już zaklepany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 13.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Poszukujemy hydraulika na razie do rozprowadzenia podłączeń po fundamentami. Jeśli się sprawdzi to będzie potrzebny do reszty;) Może ktoś poleci swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 13.07.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 dzieki Ntek. Nadal czekam na oferty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 14.07.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 My również do was niedługo dołączymy, jak dobrze pójdzie, start budowy w przyszłym roku. Na razie mogę posłużyć kontaktem do panów, któzy robią wylewki. U nas na balkonie zrobili i wygląda ok (chociaż jakimś specem nie jestem). Nie pytał się ktoś może ostatnio, jak stoją sprawy z kanalizacją w gminie baranów? Miała już w zeszłym roku startować i ciągle nic. Jestem żywo zainteresowany, bo mają zacząć od mojej miejscowości - Bronisławowa. mikel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Brygida-Boża Wola 14.07.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Poszukujemy hydraulika na razie do rozprowadzenia podłączeń po fundamentami. Jeśli się sprawdzi to będzie potrzebny do reszty;) Może ktoś poleci swojego? Wysyłam kontakt na priwa do Pana który u nas robił,terminowy i słowny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 15.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 witam jeśli chodzi o kanalizację to byłem w tym tygodniu w gminie i zastępca Wójta poinformował mnie że jest już rozpoczęta budowa ale na papierze (tyle to wiedziałem), ale żadnych konkretów więc jeszcze trochę to potrwa. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms.waw 15.07.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Czy w okolicach Błonia czy Sochaczewa znajdują się jakieś żwirownie? Szukam i jakoś słabo mi to idzie. Potrzebuję dość dużo piasku zasypowego/pospółki. My piasek do budowy i pospółkę braliśmy z bramek oto telefon: 602796476 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 22.07.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam Sąsiadów Czy moglibyście napisać gdzie kupowaliście szambo betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 25.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ja jestem dopiero na etapie adaptacji projeltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisla4 28.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam Sąsiadów Czy moglibyście napisać gdzie kupowaliście szambo betonowe? szambo kupowaliśmy przez allegro - przyjechło do nas z okolic Radomia - tam jest prawdziwe zagłębie szamb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, Potrzebuję pilnie ekipę do wykonania chudziaka (w stojącym już domu). Lokalizacja - Błonie. Jeżeli ktoś ma kogoś do polecenia będę wdzięczna za każdy namiar. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karim 31.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Pilna prośba;Czy na pozwolenie na budowę jest potrzebny projekt instalacji gazowej? czy nie wystarczy warunku przyłącza gazu od gazowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 03.08.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wystarczą warunki przyłącza. Projekt budowlany i pozwolenie na budowę gazociągu to osobna para kaloszy - wejdziesz w nie już w trakcie budowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noss 06.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich z Grupy Błonie Czy ktos z Was przebrnął już przez sprawę związaną z budową sieci, podkreślam, kanalizacyjnej i wodociągowej. Interesuje mnie porównanie wyceny naszego, miejscowego, MPWiK z jakąs zewnętrzną firmą. Jeżeli ktoś miałby maniar na konkurencje naszego monopolisty niemalże, byłbym wdzięczny za kontakt. Pozdrawiam Noss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 17.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Sprzedam pozostałosci z budowy: - ytong 36,5 - 8 palet - o wymiarach 365x249x499 [mm] okolice Grodziska Maz. Zużycie 6 szt/m2 wystraczy na wymórowanie przykładowo: - ścianki kolankowej niedużego domu; - przy murowaniu "bokiem" tzn wysokością 36,5 np: ściany szczyty powyżej ocieplenia poddasza lub strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts