Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czy u kogoś z Was, lub waszych znajomych kierownikiem budowy był pan Wiesław Krajewski z Błonia, lub jego żona Janina Krajewska? Czy polecilibyście go komuś innemu ?

Nie znam i nie słyszałem. Swojego kierownika niestety polecić nie mogę - strasznie zapracowany i w tej chwili nie chce słyszeć o jakimkolwiek "kierbudowaniu".

• Odpowiedzi 412
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to prawdopodobnie w sierpniu będę się chciał pozbyć gliny z wykopu (w Bieniewicach). Jeśli ktoś byłby zainteresowany (czasami ktoś kto ma działkę na piaskach potrzebuje gliny) tym materiałem to oddam glinę za darmo - jedynie za koszt transportu.

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to proszę o kontakt na PW.

• 2 weeks później...

My również do was niedługo dołączymy, jak dobrze pójdzie, start budowy w przyszłym roku.

Na razie mogę posłużyć kontaktem do panów, któzy robią wylewki. U nas na balkonie zrobili i wygląda ok (chociaż jakimś specem nie jestem).

Nie pytał się ktoś może ostatnio, jak stoją sprawy z kanalizacją w gminie baranów? Miała już w zeszłym roku startować i ciągle nic. Jestem żywo zainteresowany, bo mają zacząć od mojej miejscowości - Bronisławowa.

mikel

Gość Brygida-Boża Wola
Poszukujemy hydraulika na razie do rozprowadzenia podłączeń po fundamentami. Jeśli się sprawdzi to będzie potrzebny do reszty;) Może ktoś poleci swojego?

Wysyłam kontakt na priwa do Pana który u nas robił,terminowy i słowny.Pozdrawiam

Witam wszystkich z Grupy Błonie :)

Czy ktos z Was przebrnął już przez sprawę związaną z budową sieci, podkreślam, kanalizacyjnej i wodociągowej. Interesuje mnie porównanie wyceny naszego, miejscowego, MPWiK z jakąs zewnętrzną firmą.

Jeżeli ktoś miałby maniar na konkurencje naszego monopolisty niemalże, byłbym wdzięczny za kontakt.

Pozdrawiam

Noss

• 2 weeks później...

Sprzedam pozostałosci z budowy:

- ytong 36,5 - 8 palet - o wymiarach 365x249x499 [mm]

okolice Grodziska Maz.

Zużycie 6 szt/m2

wystraczy na wymórowanie przykładowo:

- ścianki kolankowej niedużego domu;

- przy murowaniu "bokiem" tzn wysokością 36,5 np: ściany szczyty powyżej ocieplenia poddasza lub strychu