tofee 13.11.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przejrzałam i nie widzę jeżeli wysyłała namiary to na hydraulika i szło na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 13.11.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Przejrzałam i nie widzę jeżeli wysyłała namiary to na hydraulika i szło na PRV O tego pana mi chodziło (to jednak nie brygida pisała ): Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparkiale widzę, że kontaktu nie podała niestety... ale obie z brygidą mieszkają obok, jak nie jedna, to druga będzie wiedziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 14.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 czy korzystaliscie moze z uslug Ewelina Meble z Bramek koło Błonia?jakie macie zdanie nt tych kuchni, jakosci, cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Gdzieś na forum jest bardzo zła opinia o tym salonie ... poszukaj może najdziesz. Warto wiedzieć takie rzeczy tu coś jest http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058-300.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 16.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Przejrzałam i nie widzę jeżeli wysyłała namiary to na hydraulika i szło na PRV O tego pana mi chodziło (to jednak nie brygida pisała ): Na przeciwko Pana Gumińskiego - zresztą fajny człowiek od koparkiale widzę, że kontaktu nie podała niestety... ale obie z brygidą mieszkają obok, jak nie jedna, to druga będzie wiedziała... nr do P Gumińskiego 502090126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 20.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam, zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana). Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt. Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt. Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt. Stemple – dł. 2,8 - 3m – nieokreślona ilość (jutro policzę Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 22.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Czy ktoś może wskazać mi miejsce gdzie można w okolicach Warszawy (po zachodniej stronie Wisły) kupić sito budowlane (zwane też rafą lub arfą) - oczko 10x10 mm - muszę przesiać sporo żwiru.Coś takiego jak tu http://www.allegro.pl/item826254845_sito_do_przesiewania_zwiru_oczko_10_mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artluka 23.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam, też buduję sie w Błoniu , nie pierwszy raz wiec jakby coś potrzeba zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 23.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Szukam ekipy do wykonania ogrodzenia z siatki na podmurówce prefabrykowanej (wykopanie dołków pod słupki, zabetonowanie słupków, naciągnięcie siatki). Możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artluka 23.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ile metrów , jaka siatka , jakie słupki, mysle ,że bede mógł kogoś polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiusz 25.11.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Poszukuje Tadeusza Bukowca- firma Selena. Pracował u mnie jakiś czas temu i ślad po nim zaginął Działał w tych okolicach więc może znajdzie sie ktoś kto wie gdzie teraz pracuje. Bardzo prosiłabym o wiadomość na priva. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bettystyle 26.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ile metrów , jaka siatka , jakie słupki, mysle ,że bede mógł kogoś polecić witam czy moge skorzystac z tej samej ekipy od ogrodzen bede potrzebowala w marcu Błonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artluka 26.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Nie wiem , do marca trzeba jeszcze dożyć mysle ,że termin marcowy może być za bardzo otymistyczny , jesli chcesz robić prace ziemne w Błoniu na wiosne to musisz sie liczyć z wysokim pozimem wody ,chyba że na górce , w ostatnich latach ładny bywał luty , ale tak czy inaczej to teraz trzeba obejrzec ,wycenić , dogadać i jak pogoda pozwoli robić ,zapraszam kontakt na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla-1 04.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Hej, jaki macie internet pod Bloniem? Bo jest oferta microlanu albo sferii, a moze po prostu neostrada tp jest mozliwa w okolicy? Podpowiedzcie prosze. co macie w Starych Faszczycach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikel_1 14.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Jakby ktoś potrzebował "majstra" od wykończeń wnętrz tudzież innych prac wewnętrznych, to mogę dać namiar na jednego znajomego, który aktualnie ma wolne moce przerobowe, a że już u siebie skończył na razie, to może u innych porobić. Jego robotę widziałem, nie zgłaszam uwag (ale też nie jestem specjalnie wybredny, ważne żeby płytki były równo położone i jestem szczęśliwy ). Jak ktoś potrzebuje - pytać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 22.12.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, zdrowia i wszelkiej pomyślności. To nasza pierwsza Wigilia w nowym domu, życzę Wam byście kolejne spędzili już we własnych wymarzonych domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego wszystkim przyszłym sąsiadom http://www.polonia.net/kartki/images/bn2/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 26.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Pilnie szukam wykonawcy. Dom w połowie stycznia bedzie w stanie zera bez tarasów jeszcze i schodów. Pilnie poszukuje wykonawca na pozostałe etapy do konca SSO ewentualnie z dachem.Acha buduję jak wyżej wiadomo w Błoniu. Karim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 26.12.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Jeżeli znajdzie się na twojej drodze jakikolwiek pan Andrzej W. to przestrzegam przed moim! Ew. szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinWk 28.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Możecie polecić jakieś składy budowlane w okolicy błonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts