AgulkaZgagulka 25.05.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Poszukuje wszekich informacji od budujacych powyzsze domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 26.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 ...to ja bym mogl powiedziec cos na temat "kastora" , jezeli bede znal odpowiedz na pytanie to na pewno napisze pozdrawiam hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 29.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ja buduje mars , jest bardzo podobny do idylii masz konkretne pytania??? zapraszam do dziennika "mars iwonki i tomania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 30.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 JA KASTORA , powoli zamawiam towar, jestem na etapie odawania projektu do archi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 01.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 moze ktos buduje dom PLANETA I z Dobre Domy,ja rowniez załatwiam papierki ale problem i to duzy jest z materiałami w lublinie,jak budowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts