gkrzyszt 25.05.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 proszę pomóżcie z jakiej firmy założyc orynnowanie .Oczywiscie stal mnie interesuje Jestem tu nowa ale licze na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.05.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Plastmo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lemon 01.06.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 stalowe lindab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 01.06.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Stalowe - Ruuki (nie pamiętam jak sie to pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 02.06.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 serdeczne dzięki za te rynny ,właśnie zamówiłam Lindab,oglądałam wszystkie domy chyba w okolicy z plastikowymi rynnami te kilkuletnie wyglądają okropnie ,matowe odbarwione moze sporo taniej ale wymiiawna za pare lat konieczna dlatego stal pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 02.06.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Też wymiana kiedyś będzie konieczna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.06.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 tak, ale nie za parę, lecz za kilkanaście lat...co stal to stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonaszczytno 03.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Wijo, Siba, Lindab, Rukki, Raiko,Plastmo , Galeco wszystkie te firmy są godne polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 tak, ale nie za parę, lecz za kilkanaście lat...co stal to stal Pierwsze rynny PLASTMO pvc zakładałem 15 lat temu i do dzisiaj nic złego się z nimi nie dzieje a z tej blachodachówki już schodzi farba. Moim zdaniem żywot rynien jest podobny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja budowniczy 08.06.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 tak,. ale stalowe są płytsze i u nas, przy sporym dachu dekarz odmówił załozenia 125 stalowych - powiedział ze albo 150 albo on nie robi, bo daje gwarancje na swoją robote i nie będzie na serwis do nas ciagle ganiał stanęlo ostatecznie na plastikowych 125 bo te 150 wydawały mi się koszmarnie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.06.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Rynna 125 w zupełności wystarczy na normalny deszcz oczywiście przy odpowiedniej ilości rur spustowych. Totalnej ulewy czy oberwania chmury żadna rynna nie odbierze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A czy robił ktoś ostatnio rozeznanie, która z renomowanych firm produkujących rynny stalowe (oczywiście te ocynkowane i powlekane) wypada najkorzystniej cenowo? Czeka mnie zakup rynien w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts