radzikkm 25.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Witam!!! POPROSZE O KOMENTARZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 25.05.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Pierwszy !!! Życzę powodzenia i graruluję wyboru projektu ! My też budujemy szmaragda 2, ale z jednym Gie Będziemy do Was zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam no,no,no...nawet już dziennik założony cieszę się bardzo - mam nadzieję że uda sie Wam szybko i bez problemu wybudować ściskam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 witam ale sie porobiło z tymi materiałami mam nadzieję jednak że kłopoty miną i budowa ruszy z kopyta pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 cieszę sie że ruszyło do przodu pozdowienia serdeczne dla Ciebie i Iwonki PS. byliście w tym roku w Tatrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 trzymam kciuki za uzupełnienie paperków no i pozdrowienia oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heros 26.03.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam w koncu ktos z okolic fajny macie projekt , ja rowniez z moja polowa myslimy by sie osiedlic w okolicach bydgoszczy. czy znacie moze samociazek jak tak to co myslicie by tam wybudowac dom ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Hej widze że Ty tez dawno nic nie pisałeś na jakim etapie domek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts