Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jamles, koza będzie, okey, ale to Ty będziesz ją za te cycki ciągnął!!!

Nawet jeszcze nie rozpatrywałam cen tych traktorków, jakoś mi tak niespieszno do ich poznania :wink: Narazie sąsiad się nie buntuje, więc spoko.

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no jak się krowę doi to wiem to i może z kozą by poszło tylko ponoć twardsze cycki ma to więcej siły potrzeba :wink:

ale spoko z nudów byś doiła :lol: :lol: :lol: :wink:

no jak się krowę doi to wiem to i może z kozą by poszło tylko ponoć twardsze cycki ma to więcej siły potrzeba :wink:

ale spoko z nudów byś doiła :lol: :lol: :lol: :wink:

a skad Ty takie rzeczy wiesz? :o

Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie :-? No już mi się przestało podobać :roll:

Dobrze, że chociaż w uczuciach jestem stała :lol:

Pooglądałam kuchnię Ani, zdjęcia Maylandzi i parę innych ładnych domów i już chce remontu u siebie :-? No już mi się przestało podobać :roll:

Ty, nie grzesz, dziewczyno, chata jak malowana, a ta wybrzydza :wink:

A tak w ogóle to dzień dobry :D

Przecież to normalne!!!! Mnóstwo ludzi tak ma, że u innych bardziej im się podoba niż własne :D :D

Przecież to normalne!!!! Mnóstwo ludzi tak ma, że u innych bardziej im się podoba niż własne :D :D

tak to jest

Kaska nawet nie wiesz jak Ci zazdraszczam calosci domu wykonczonego przepieknie, ja w swoim jak w kawalerce bede :roll: :roll:

Dziewczyny, no co ja bym bez Was zrobiła :D 8)

Mam przepięknie i tej wersji muszę sie trzymać ( bo inaczej chłop się ze mną chyba rozwiedzie :lol: )

Co prawda mogę być pewna jedynie opini Ani, bo widziała na oczy własne. Reszta tylko ze zdjęć, a jak wiadomo wszem i wobec nie mam bladego pojęcia jak je robic :roll:

Dziewczyny, no co ja bym bez Was zrobiła :D 8)

Mam przepięknie i tej wersji muszę sie trzymać ( bo inaczej chłop się ze mną chyba rozwiedzie :lol: )

Co prawda mogę być pewna jedynie opini Ani, bo widziała na oczy własne. Reszta tylko ze zdjęć, a jak wiadomo wszem i wobec nie mam bladego pojęcia jak je robic :roll:

nieprawda 8) zdjęcia są ... cud, miód i orzeszki :wink:

ps. nie słodzę, bo bez humoru dziś jestem :-?

słodze tylko przy humorze :wink:

dobra dobra :wink:

a bez humoru bo co się stało???

ps. nie słodzę, bo bez humoru dziś jestem :-?

słodze tylko przy humorze :wink:

dobra dobra :wink:

a bez humoru bo co się stało???

stresa mam czy z tą całą zawierucha budowlana zdążę choć do września... anja, to mnie o całe lata świetlne wyprzedziła :lol:

a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele :-? , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła...

a najbardziej to sie o ta cholerną elewację boję, czy uda mi sie trafić na Twój kolor(zaiste ten jest debeściarski) czasu do szukania mam niewiele :-? , bo mnie komunia syna zupełnie z rytmu wybiła...
nie bój nic, moja elewacja to jest zwykły tynk cem-wap, pomalowany farbą elewacyjną. Baza to Nobilit, kolor to pastele z NObilesa chyba 6 lub 9 numer :roll: i już :D
nie bój nic, moja elewacja to jest zwykły tynk cem-wap, pomalowany farbą elewacyjną. Baza to Nobilit, kolor to pastele z NObilesa chyba 6 lub 9 numer :roll: i już :D

Kasia, nie osłabiaj mnie, numer DZIEWIĘĆ miało byc! o SZÓSTCE to i mowy wcześniej nie było :o

no tym CHYBA to mnie do reszty rozwaliłaś, jakbym mało rozterek miała :lol: :lol: :lol:

Kasia, nie osłabiaj mnie, numer DZIEWIĘĆ miało byc! o SZÓSTCE to i mowy wcześniej nie było :o

no tym CHYBA to mnie do reszty rozwaliłaś, jakbym mało rozterek miała :lol: :lol: :lol:

to dobrze, 9!!!! :D na bank!!!!!!!!!!!!!!!!!