Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja tylko powiem, ze tez zaglądam. I jak piszesz, żeś kobita upadła to mi się lepiej od razu robi, że nie ja jedna :D:D
  • Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś minęlo 8 lat odkąd pojawila się moja Zuzia.

Zaprosiła 8 ( słownie: OSIEM) koleżanek z klasy !!

8 ośmiolatek potrafi zrobić hałas większy niż startujący jumbojet

Mój Syn był molestowany non stop:D

Az sie zamknął w pokoju:D

NO i mam kolejny "wnętrzaski sukces", wszystkie dziewczynki były zachwycone naszym domem, cytuję: "mega wypas" :yes: ;)

Kasiu wszystkiego NAJ dla córci!!!;)

Widzę, że też masz baranka w domu - u mnie Martysia z 30-go marca:cool:

Właśnie skończyła 3 latka...:rolleyes:

Barany to ja mam dwa ;) Slubny i Zu.

Przy czym ślubny to owieczka w porównaniu do Córy :yes:

Wiecie co, obłędu można dostać. Weszłam dziś na 10 minut do Ikea i Rawy. Ale bajeranckie materiały w ikea!!!

No szok! Dobrze, że mam nieaktualną kartę ( bank mi kurrrrr nie przyslal na czas) chociaż poniekąd to i dobrze, ze 300zł miałabym już dziś mniej na koncie :D

W Rawie zajrzalam do Develde i do lazienek obok:)

Echhh, powzdychalam i tyle mojego.

No jaki znowu trwonie!

Nic dzis nie przetrwonilam, a jakie miałam plany!!

łoo, torebka, buciki, pasek i bluzeczka

Zrobionych zakupów? ZERO!

Ponieważ zgubilam nawigację, pienążki na trwonienie musze przeznaczyc na odkupienie navi.

Mąz mi zostawil naiwgację na dachu auta, bo go o to prosiłam i co zrobilam??

No wyjechałam sobie, dopiero jak przejchałam dobrych parę set metrow to zauważyłam jak mi coś spada z dachu auta, ale nei maiłam się jak zatrzymac nawet. To własnie była moja navi :)

Malmucku, nie mam pojęcia jak się sprawują. Słyszałam, że dobrze. Ale na własnej skórze nie sprawdziłam

No taka ze mnie blondynka, no!

Zresztą, mój mąz kiedyś wyjechał z moja suszarką do włosów, do brama zamarzła i musiał ją trochę odmrozić, no to odmroził bramę i se ją odłozył na dach i pojechał. I tyle ją widziałam :D

Kasia czy slyszalas o tarasach z IROKO? jak to sie sprawuje?

Jezeli moge cos powiedziec to np bangikirai ma lepsze wlasciwosci niz iroko - lepiej znosi warunki atm naszego klimatu, jest bardziej trwale, twardsze i ogolnie ma lepsze parametry techniczne drewna niz iroko

Pogoda marzenie :)

Słonko, ciepło i kawa na tarasie :cool:

Lada moment mój migdałek rozkwitnie, kilka dni takiej pogody i bedzie cudny:)

A kosy jak śpiewają!

Edytowane przez kaśka maciej

Zagląda, zagląda i czyta, może mniej pisze bo i nie mam nic mądrego do napisania.... A jak jest mniej do czytania to co mamy czytać....

Przeprowadzka już umówiona????????