Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ile dni biegnie?

No jeden:D

Ale wyjeżdżamy w piątek po pracy bo we Wrocku mieszka moja przyjaciółka ze studiów i jedziemy do niej na dlużej.

W niedzielę jest ten maraton.

A targi sa do poniedziałku, tak?

kasia

no opowiadalas. trudno sie mowi, pociesz sie że nic przynajmniej stamtad nie przytargasz.

ja mam nadzieje zobaczyc jakies fajne zurawki. bo ostatnio byly nie takie drogie. po ile kupujecie?

Ja płaciłam u mojego ogrodnika po 4zł... chyba nie poknociłam....

A w który dzień się umawiacie na ta kawę i gdzie, bo kapelusz to mnie średnio interesuje... kupę zielonego mam w doniczkach nie posadzone od wiosny i na nowe nie wydaję już kasy... Poza tym w ziemi mi się nie chce już babrać....

Jak wpadniecie do mnie to podumamy nad rabatą przy tarasie... tak zielone się rozrosło, że masakra... połowę do wywalenia, przesadzenia....

A kawa w Waszym towarzystwie to zawsze najlepsza :)

Tylko tyle , że w ten weekend Emil ma urodziny i przyjadą koledzy klasowi ( czytaj mam ich przywieźć i porozwozić) , przyjadą dziadki i inni goście.... Więc muszę wiedzieć jak to poukładać i o której....

Efcia dzięki za smsa. zagląda zagląda i to codziennie. ja bardzo chętnie, super będzie się zobaczyć, żurawki to po 8 juz spore były u Tomki i u kapiasa tez chyba po tyle. nie pasi mi tylko sobotni wieczór.

wieczór??

kurcze nie wiem czy te stragany sa do wieczora. musze wreszcie do tego kapiasa sie wybrac. a to w bedzinie?

edit: z kulasem mnie sie pomyliło. jednak nie. w będzinie też jest kapias nie tylko w goczałkowicach. co za zamieszanie.

Edytowane przez efilo

Noooo i to całkiem bliziutko ode mnie....

Zapraszam jakby co....

edit: Ci z Goczałkowic to rodzina... I nawet od nich biorą to co oni produkują, ale mają i w Będzinie własną produkcję....

Gdzie? W Będzinie? to mam jakieś 3 km ode mnie, może ciut dalej, ale rzut beretem... a do kapelusza... tyle ludzi i trochę jeśli chodzi o ten termin to mi nie pasi za bardzo... Emil ma urodziny, mąż ma dyżur sternika na Pogorii przez sobotę i niedzielę, Kołowrotek... a zielonego nie kupię, nie kupię... nie kusić....

Tu na miejscu to nie ma sprawy... Zapraszam też i do siebie...

Do Was to bym chętnie podjechała tylko na kawkę.... Jeśli dam radę i zależy o której godzinie i gdzie będzie ta kawa.

Własnie wróciłam ze "szkolnych" zakupów. Wszystko juz kupione.

Jarosław K. mówił w tv, że wydam 1500zł na ksiażki do szkoły. Tzn. ze zaoszczędziłam spokojnie tysiaka wiec mogę wydac na siebie? ;) :D Po co ja pytam.....trfona ..... :D