kaśka maciej 23.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chyba nikt nie zauważył, że dokonałam wpisów w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A ja własnie szukałam Twoich komentarzy, juz do ulubionych chciałam zaglądać Leće poczytac, co też nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 A ja własnie szukałam Twoich komentarzy, juz do ulubionych chciałam zaglądać Leće poczytac, co też nowego Na Ciebie to zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chyba nikt nie zauważył, że dokonałam wpisów w dzienniku No jak nie , . Super , ze juz duzo decyzji za Wami Zawsze to mniej na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasica, czy taki będzi już na zicher kolor frontów ?? No zaje...ste są!!!! Fantastyczna ta kuchnia!!!! Naprawdę mi się podoba, a wiesz, że nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami No i pozdrowienia dla elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chyba nikt nie zauważył, że dokonałam wpisów w dzienniku No jak nie , . Super , ze juz duzo decyzji za Wami Zawsze to mniej na glowie No żebyś wiedziała, to niby bardzo przyjemne jest, ale też dość męczące Zwłaszcza dla sprzedających Czasami chyba mają dość niektórych klientów, nie żeby nas ale tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No żebyś wiedziała, to niby bardzo przyjemne jest, ale też dość męczące Zwłaszcza dla sprzedających Czasami chyba mają dość niektórych klientów, nie żeby nas ale tak ogólnie Sprzedający niech się wypchają ... z tego żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasica, czy taki będzi już na zicher kolor frontów ?? No zaje...ste są!!!! Fantastyczna ta kuchnia!!!! Naprawdę mi się podoba, a wiesz, że nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami No i pozdrowienia dla elektryka niee, te fronty to dąb antracyt są dość ciemne, z połyskiem grafitowym ciężko wytłumaczyć, ale to na pewno nie będzie taki jak tu pan po prostu dał szary kolor, bo innego nie miał w programie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kaśka wiec tak..... Mamy podobnie rozwiazana zabudowę lodówki. U mnie bedzie szafka wąska z prawej strony i witryna nad lodówką. Do tego z tyłu szafki bedzie otwarty barek na alkohol, dostępny z jadalni. Witryny wiszące obok okapu mamy również podobne. U mnie też będzie górna pełna, dół w cienkiej ramce aluminium. Ja nie mam wogóle półek. Żadnej. Dół mam również jednolity, bez szkła. No to tyle w sprawie mojej i Twojej kuchni Teraz juz wiesz jaka bedzie u mnie Widziałam fronty w takim kolorze jak Twój. Są śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 wbiłam właśnie w googlach dąb antracyt i jako chyba 3 link pojawiła się strona do komentarzy Mayland, w których pisałam o tym kolorze rany julek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasica, czy taki będzi już na zicher kolor frontów ?? No zaje...ste są!!!! Fantastyczna ta kuchnia!!!! Naprawdę mi się podoba, a wiesz, że nie przepadam za nowoczesnymi kuchniami No i pozdrowienia dla elektryka niee, te fronty to dąb antracyt są dość ciemne, z połyskiem grafitowym ciężko wytłumaczyć, ale to na pewno nie będzie taki jak tu pan po prostu dał szary kolor, bo innego nie miał w programie No ale połysk grafitowy będzie!!!! No będzie zaje...., poważnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z połyskiem? ALe to nie w lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z połyskiem? ALe to nie w lakierze? nieee, nie w lakierze, chodzi o to, że on jakby pod słońce dopiero się robi grafitowy taką ma grafitową poświatę kuźwa, zawsze wymyślę coś czego nie ma nigdzie w necie nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Was na oględziny ale dopiero w czerwcu i to pod koniec chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 http://www.pfleiderer.pl/wzory/thumbs_medium/R3018.jpg na stronie jednego z producentów znalazłam coś bardzo podobnego, ale tu występuje pod inną nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z połyskiem? ALe to nie w lakierze? nieee, nie w lakierze, chodzi o to, że on jakby pod słońce dopiero się robi grafitowy taką ma grafitową poświatę kuźwa, zawsze wymyślę coś czego nie ma nigdzie w necie nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Was na oględziny ale dopiero w czerwcu i to pod koniec chyba No teraz to jestem gotowa nawet na piechotę do Ciebie iść, żeby zobaczyć tę grafiową poświatę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z połyskiem? ALe to nie w lakierze? nieee, nie w lakierze, chodzi o to, że on jakby pod słońce dopiero się robi grafitowy taką ma grafitową poświatę kuźwa, zawsze wymyślę coś czego nie ma nigdzie w necie nie pozostaje mi nic innego, jak zaprosić Was na oględziny ale dopiero w czerwcu i to pod koniec chyba No teraz to jestem gotowa nawet na piechotę do Ciebie iść, żeby zobaczyć tę grafiową poświatę ... heheheheh zabiłam ćwieka zapraszam, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 http://www.wfm-kuchnie.pl/files/slowniki_fronty/folie_matowe/folia_46_dab_cateburry_antracyt_150-0898.jpg szukam i szukam, ale to też nie tak do końca jest to choć niby napisane, że dąb cantenburry antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasia, jak go zwał, tak go zwał, ale juz widać, że te fronty Twoje będa miały klasę!!!! Ten cantenburry antracyt bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tymi kolorami to tak jest. Dzisiaj kupowaliśmy farbę szarawą a na monitorze tę farbę widzę jako fioletową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasia, jak go zwał, tak go zwał, ale juz widać, że te fronty Twoje będa miały klasę!!!! Ten cantenburry antracyt bardzo mi się podoba. Na żywo oczywiście inaczej to wygląda, tak samo był z płytkami wyobraź sobie, że na żywo arenisca jest troszeńkę jaśniejsza od naturale, a przecież na zdjęciach jest ciemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts