Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I tak też będzie, bo zamówię odbicie lustrane.

heloł

wróciłam z matury:)

próbka odpowiedzi:

tribe life ( tryb życia

pool ( pole)

you can me repeat?

parably??????? (probably)

always please hot fishing :lol2:

I have diet in the doctor

How is off the awarii?

Tribe life jest w sumie dosc odkrywcze. :lol2:

Hello

Po wczorajszej maturze i kolejnych rewelacjach padłam. Bolały mnie nawet włosy :lol2:

"Eat diner chicken....(zdający mysli).......chicken is cookie ( miało być chyba cooked) .......( myśli dalej)....więc nei wydzierżyałm i się pytam "Cookie crisp???" i dostałam odpowiedź: YES!!!!!!!! :lol2: nie wytrzymałam, prawie spadłam z krzesła.

Oczywiscie mnóstwo wstawek z polskiego, toż to są takie podobne języki:

on the left stron :)

next lot is now

big kino

WUnia, masz rację. Ja za to prawie ze dopłacam, znaczy się dostaje ZERO zl. Tak są świetnie rozpisywane te egzaminy.

Hello

Po wczorajszej maturze i kolejnych rewelacjach padłam. Bolały mnie nawet włosy :lol2:

"Eat diner chicken....(zdający mysli).......chicken is cookie ( miało być chyba cooked) .......( myśli dalej)....więc nei wydzierżyałm i się pytam "Cookie crisp???" i dostałam odpowiedź: YES!!!!!!!! :lol2: nie wytrzymałam, prawie spadłam z krzesła.

next lot is now

big kino

WUnia, masz rację. Ja za to prawie ze dopłacam, znaczy się dostaje ZERO zl. Tak są świetnie rozpisywane te egzaminy.

Kaska ty sie chyba nie rozumiesz na tym angielskim. Jestem pewna, ze powiedział co chciał znaczy zjeść wieczornego kurczaka(whatever it is), kurczak jest ciasteczkiem(coś w stylu -ze slodyczy to jadam tylko sledzie), a na koniec to dałaś ciała bo powinnaś zapytać: paaaaaachnąąąąące cooooookie crisp?

ale big cyrk z tymi egzaminami;)

wstawkami z polskiego sie nie przejmuj, to naturalny proces wynikający ze światowości członków świata zwany makaronizacją ;)

NIC!!

Jawne oszustwo i kradzież.

Kiedyś, na poczatku było tak, że przewodniczący miał liczone 20min za ucznia, członek komisji 15min. Wiadomo, przew ma więcej papirów do wypisania. Uczeń wchodzi, ma 5 minut na przygotowanie i 10 na odpowiedź. W sumie 15. Od dwóch lat ktoś genialny wymyślił, że w sumie jak się uczeń przygotowuje to to nie jest egzamin i płacic nie należy. Wieć i przew i reszta ma liczone po 10min. I tym sposobem zaoszczędzonych zostało sporo pieniędzy:)

Więc tak sobie myślę, że skoro te 5 minut to nie egzamin, to ja moge wyjść nie??? Moge glośno dyskutować?? nie wiem zapalić papierosa( z tym, ze ja akurat nie palę ;) )

No jawne oszustwo. mało tego nie powinnam równez wypisywać dokumentów, bo nie to nei woluntariat tylko praca.

Mysza, ja zawsze mówiłam, że od młodzieży to się można wiele rzeczy dowiedzieć:D

A to, ze ja się eni znam to wiadomo. Zawsze to powtarzam moim uczniom, keidy oni się pytają na klasowce, pszee pani, niech mi pani powie tylko to jedno słówko :D:D:D::D

Więc im mówię, że ja się znam ;)

Hello

next lot is now

big kino

Zaczne sobie spisywac te cuda. :lol2:

I am was work in kanikuły.

Who boss is a biuro?

People help in a nosili sofa.

Parents cost a twenty euro.

Banky.

Walk dog is city centre.

I cost ticket is tens dollars.

Ale co ja chcę!! Wlasnie słucham na TVN24 powitanie amerykanskich żołnierzy i mi się włos jeży jak słyszę tę tłumaczkę :jawdrop: Tak bardzo się stara......

I am was work in kanikuły.

Who boss is a biuro?

People help in a nosili sofa.

Parents cost a twenty euro.

Banky.

Walk dog is city centre.

I cost ticket is tens dollars.

Ale co ja chcę!! Wlasnie słucham na TVN24 powitanie amerykanskich żołnierzy i mi się włos jeży jak słyszę tę tłumaczkę :jawdrop: Tak bardzo się stara......

:lol2: pogrubione zrozumiałam.... Najłatwiejsze i najbardziej angielskie są kanikuły ....:rotfl: