efilo 24.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 przyszłam powiedziec dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 To ja powiem dobry wieczór..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczórgdzie wszyscy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 I tak też będzie, bo zamówię odbicie lustrane. heloł wróciłam z matury:) próbka odpowiedzi: tribe life ( tryb życia pool ( pole) you can me repeat? parably??????? (probably) always please hot fishing I have diet in the doctor How is off the awarii? Tribe life jest w sumie dosc odkrywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dobry wieczór gdzie wszyscy:( tu sem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hello Po wczorajszej maturze i kolejnych rewelacjach padłam. Bolały mnie nawet włosy "Eat diner chicken....(zdający mysli).......chicken is cookie ( miało być chyba cooked) .......( myśli dalej)....więc nei wydzierżyałm i się pytam "Cookie crisp???" i dostałam odpowiedź: YES!!!!!!!! nie wytrzymałam, prawie spadłam z krzesła. Oczywiscie mnóstwo wstawek z polskiego, toż to są takie podobne języki: on the left stron next lot is now big kino WUnia, masz rację. Ja za to prawie ze dopłacam, znaczy się dostaje ZERO zl. Tak są świetnie rozpisywane te egzaminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ty się ciesz, że matura raz w roku jest a tak serio, to nie prawie dopłacasz, tylko dopłacasz bo to Twój czas przecież. w tamtym roku też słyszałam, że nauczyciele walczą o kasę za matury i dalej nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hello Po wczorajszej maturze i kolejnych rewelacjach padłam. Bolały mnie nawet włosy "Eat diner chicken....(zdający mysli).......chicken is cookie ( miało być chyba cooked) .......( myśli dalej)....więc nei wydzierżyałm i się pytam "Cookie crisp???" i dostałam odpowiedź: YES!!!!!!!! nie wytrzymałam, prawie spadłam z krzesła. Oczywiscie mnóstwo wstawek z polskiego, toż to są takie podobne języki: on the left stron next lot is now big kino WUnia, masz rację. Ja za to prawie ze dopłacam, znaczy się dostaje ZERO zl. Tak są świetnie rozpisywane te egzaminy. Kaska ty sie chyba nie rozumiesz na tym angielskim. Jestem pewna, ze powiedział co chciał znaczy zjeść wieczornego kurczaka(whatever it is), kurczak jest ciasteczkiem(coś w stylu -ze slodyczy to jadam tylko sledzie), a na koniec to dałaś ciała bo powinnaś zapytać: paaaaaachnąąąąące cooooookie crisp? ale big cyrk z tymi egzaminami;) wstawkami z polskiego sie nie przejmuj, to naturalny proces wynikający ze światowości członków świata zwany makaronizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 NIC!! Jawne oszustwo i kradzież. Kiedyś, na poczatku było tak, że przewodniczący miał liczone 20min za ucznia, członek komisji 15min. Wiadomo, przew ma więcej papirów do wypisania. Uczeń wchodzi, ma 5 minut na przygotowanie i 10 na odpowiedź. W sumie 15. Od dwóch lat ktoś genialny wymyślił, że w sumie jak się uczeń przygotowuje to to nie jest egzamin i płacic nie należy. Wieć i przew i reszta ma liczone po 10min. I tym sposobem zaoszczędzonych zostało sporo pieniędzy:) Więc tak sobie myślę, że skoro te 5 minut to nie egzamin, to ja moge wyjść nie??? Moge glośno dyskutować?? nie wiem zapalić papierosa( z tym, ze ja akurat nie palę ) No jawne oszustwo. mało tego nie powinnam równez wypisywać dokumentów, bo nie to nei woluntariat tylko praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Mysza, ja zawsze mówiłam, że od młodzieży to się można wiele rzeczy dowiedzieć A to, ze ja się eni znam to wiadomo. Zawsze to powtarzam moim uczniom, keidy oni się pytają na klasowce, pszee pani, niech mi pani powie tylko to jedno słówko :D:D: Więc im mówię, że ja się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kaśka, gabinet masz super w oknie to są takie ekrany z usztywnieniem na dole, czy mi się tylko wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Bez usztywnienia. Ale one ogólnie są raczej sztywne. Nie wiem jak ja je upiore Ikea, jakbyś chciała wiedzieć skąd są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kaśka, to nie pierz, tylko wytrzep dzięki, przyda mi się namiar, bo na dole chcę takie cóś powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Hello Po wczorajszej maturze i kolejnych rewelacjach padłam. Bolały mnie nawet włosy "Eat diner chicken....(zdający mysli).......chicken is cookie ( miało być chyba cooked) .......( myśli dalej)....więc nei wydzierżyałm i się pytam "Cookie crisp???" i dostałam odpowiedź: YES!!!!!!!! nie wytrzymałam, prawie spadłam z krzesła. Oczywiscie mnóstwo wstawek z polskiego, toż to są takie podobne języki: on the left stron next lot is now big kino WUnia, masz rację. Ja za to prawie ze dopłacam, znaczy się dostaje ZERO zl. Tak są świetnie rozpisywane te egzaminy. Zaczne sobie spisywac te cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 I am was work in kanikuły. Who boss is a biuro? People help in a nosili sofa. Parents cost a twenty euro. Banky. Walk dog is city centre. I cost ticket is tens dollars. Ale co ja chcę!! Wlasnie słucham na TVN24 powitanie amerykanskich żołnierzy i mi się włos jeży jak słyszę tę tłumaczkę Tak bardzo się stara...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ktoś czuje się na siłach przetłumaczyć powyższe??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 tego nie bardzo jarze ale reszta raczej zrozumiala nie wiem o co ci chodzi Walk dog is city centre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 I am was work in kanikuły. Who boss is a biuro? People help in a nosili sofa. Parents cost a twenty euro. Banky. Walk dog is city centre. I cost ticket is tens dollars. Ale co ja chcę!! Wlasnie słucham na TVN24 powitanie amerykanskich żołnierzy i mi się włos jeży jak słyszę tę tłumaczkę Tak bardzo się stara...... pogrubione zrozumiałam.... Najłatwiejsze i najbardziej angielskie są kanikuły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Chyba chodzi, że pies spaceruje po centrum miasta.... Ale ja to ponad 20 lat temu liznęłam angielskiego i go nie pamiętam.... Zawsze z podróży jak wracamy to ręce mnie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Albo ze wyprowadza psa w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts