kaśka maciej 26.05.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 tego nie bardzo jarze ale reszta raczej zrozumiala nie wiem o co ci chodzi Walk dog is city centre. Mądralo, powiedz mi co to znaczy Who boss is a biuro?? Albo Parent cost a twenty euro? Akurat walk dog is city centre to jest proste: pies uciekł do centrum miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 aaa uciekl hmm moze w ktorym pokoju jest szef rodzice zaplacili 20 euro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Uciekł, uciekl a zdający mial sie nim opiekować, ale nie dal rady juz nic powiedzieć wiecej A co do tłumaczenia: NO. Keep trying Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 no jak kto jest szefem w biurze i rodzice kosztowali 20 euro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.05.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Who boss is a biuro Phiii to akurat proste- Kto jest szefem w biurze? Przynajmniej masz trochę rozrywki w pracy Rusycysci to sie dopiero nasluchają bo wtedy wstawek polskich jest od groma, wystarczy polskie slowo zmiekczyc i i niektorym sie wydaje ze to po rosyjsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Fajnie, że z kontekstu wycięte zdania mamy tłumaczyć....Może w którym biurze jest szef...? Albo który szef jest w biurze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Verunia... a teraz ruskiego to uczą w szkołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No dobra: who boss to miało być kiedy szef będzie w biurze:)A parents cost: rodzice zapłacili mi 20 euro.I nie są to wcale zdania wyrwane z kontekstu. Oni tak mówią. Bez ladu i składu. Jak nei masz przed sobą tego zestawu to ciężko się pokapowac o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 A ztym rosyjskim masz rację Vera:DAle ja tez mam takie wstawki, pisałam wyżej. Teraz mi si przypomniało, że jeden uczeń fantazyjnie wymówił fryzjeeeeer i wydawało mu się, że jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.05.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Verunia dla Ciebie specjalnie cytat z opowiadania mojego kolegi: Этим летом я был в лесу з моя фамилия. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.05.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 :Drany, ale odlot!!!Kaska masz jutro jeszcze te matury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Na cale szczęscie NIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Who boss is a biuro Phiii to akurat proste- Kto jest szefem w biurze? Przynajmniej masz trochę rozrywki w pracy Rusycysci to sie dopiero nasluchają bo wtedy wstawek polskich jest od groma, wystarczy polskie slowo zmiekczyc i i niektorym sie wydaje ze to po rosyjsku a mi sie wydaje, ze to miało być: który szef jest biurem-czyli tak jak sie u nas mówi-taki człowiek-orkiestra :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Verunia dla Ciebie specjalnie cytat z opowiadania mojego kolegi: Этим летом я был в лесу з моя фамилия. Mój mąz na egzaminie - palicjanier asmatriwajet ulicznyj ruch oczywiście oblał a ja zamiast współczuć wyłam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 26.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Jeszcze z matury kolegi - Prosim kiłogram kartofieli Angielskie az tak mnie nie śmieszy bo sama pewnie nieźle daje czadu. Ostanio gadałam z Francuzem przez telefon- no gadałam to za duzo powiedziane, nn a szczeście on tez nie był lepszy bo co chwile wtrącał coś po francusku. Na koniec powiedziałm że mu napisze maila i zeby też mi te droga odpowiedział. Przyjął to z wielką ulgą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Kaśka, dla Ciebie to już pewnie nawet nie jest śmieszne, ale jak się tak czyta z boku to tylko boki zrywać Ale mój drugi wniosek jest taki, że zaczynam z moimi maluchami przez zabawę ćwiczyć angielski, ie ma na co czekać Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Dziś w końcu mam majową pogodę Roże doczekały się wiec posadzenia w doniczki i ustawienia na tarasie:) Specjalnie dla Myszki a tu mój Red Baron kwitnący w pełnej krasie ( z tym, ze czerwony to on się dopiero na jesień zrobi) Lada moment będą maki:) http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 A w ogóle to chciałam powiedzieć, ze chyba caly pył z Eyjafjasrtututuu coś tam coś tam mam u siebie na tarasie i w ogóle. Wszystko jakieś takie zasyfione jakby piaskiem. Wycieram co chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 O!! Mam! Tak nawiązując do dyskusji u Efi, taras to jest chyba jedyne miejsce w domu, które akceptuję bez zastrzeżeń. No prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 BO tarasik Kasieńki zajebiaszczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts