Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Ja pierdziu... To fajnie macie....

U nas tylko sarny, i jelonki czy jakoś tak, bażanty, kuropatwy, ptactwo wszelakie i wiewiórka też jest :D

Noooo... u mnie "grubsza zwierzyna" się szwęda, ale i drobnica czsem zagląda, pod tytułem zając, czy wiewiórka, ale moje piesy obronne skutecznie im to wybijają z głowy;)

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bażanty i kuropatwy, phii, normalka. Lisy również. Za to coś zajęcy nie widać.

Ania, wakacje??? eeeeeee gdzie tam, jeszcze bity, najcieższy miesiąc przede mną; no bo jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka?

....... jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka?

wstaw + między jedynki a za ostatnią =

trochę za fajna ocena wychodzi, ale znajdź powód do obniżenia o jeden stopień :lol2:

dzień dobry :D

wstaw + między jedynki a za ostatnią =

trochę za fajna ocena wychodzi, ale znajdź powód do obniżenia o jeden stopień :lol2:

no proszę, całkiem dobre rozwiązanie i nawet skomplikowanych obliczeń nie potrzeba :lol2: :lol2:

Tak sobie o zwierzątkach gadacie, to powiem wam, że jak młoda się urodziła, to chodziłam z nią na spacery do lasu, który mam po przeciwnej stronie drogi i tam pewnego razu spotkałam lochę z 7-8 młodymi, które sobie stały ok. 10-15 od leśnej dróżki. Mówię wam zdębiałam i nie wiedziałam co robić. Ja sama z wózkiem na drodze, na dodatek wózek czerwony, więc rzucający się w oczy. Chyba ostatkiem zdrowego rozsądku nie rzuciłam się biegiem do ucieczki, tylko spokojnie nie patrząc się na lochę przeszłam obok i poszłam na nogach z waty dalej.

Mieszkam tu 24 lata, ale nigdy nie spotkałam dzika. Za to sarny, lisy, zające często.

Bażanty i kuropatwy, phii, normalka. Lisy również. Za to coś zajęcy nie widać.

Ania, wakacje??? eeeeeee gdzie tam, jeszcze bity, najcieższy miesiąc przede mną; no bo jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka?

WYnika z tego ze Musi delikwent przejsc bo ma jakas gore pchajaca za soba - brrrr boze bron przed takimi ludzmi :bash: