rasia 30.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Ja pierdziu... To fajnie macie.... U nas tylko sarny, i jelonki czy jakoś tak, bażanty, kuropatwy, ptactwo wszelakie i wiewiórka też jest Noooo... u mnie "grubsza zwierzyna" się szwęda, ale i drobnica czsem zagląda, pod tytułem zając, czy wiewiórka, ale moje piesy obronne skutecznie im to wybijają z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 pzryszlam sie przywitac. Kasia juz zyjesz wakacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 kaśka ty to specjalnie zrobiłaś żebym za Tobą łaziła i cie opierdzielała co? sarny jej sie zachciewa. u mnie zajace i bażanty. rozumiem że w związku z tym za niskie progi, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 u mnie tylko bazanty to juz mam w ogole przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 u mnie tylko bazanty to juz mam w ogole przechlapane U mnie wczoraj taki jeden odważny spacerował po trawniku i nawet miałam zdjęcie zrobić - byłoby dzisiaj jak znalazł...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jak tylko bazant to nie amsz sie co chwalic bo jak widac wszyscy maja , musisz sie postarac o jakas wieksza zwierzyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 u nas są i dziki i sarny, ale dzika na oczy własne nie widziałam.a bażanty - phi! normalka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 :lol2::rotfl: Małym to już nawet zdjęcia nie robię.... Chociaż po wielkiej wodzie to i las jest zalany, i zwierzątek nie widać.... Ale przyjdą jak woda opadnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 jak tylko bazant to nie amsz sie co chwalic bo jak widac wszyscy maja , musisz sie postarac o jakas wieksza zwierzyne No sarenki też mam - nawet w tej chwili się przechadzają po łąkach. Ale rozumiem, że to też za mało..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No sarenki to juz lepiej ale jakbys tam bizona miala to byloby jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bizony mają moi rodzice w Kurozwękach - może latem przywiozę jednego na przyczepce..!? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bażanty i kuropatwy, phii, normalka. Lisy również. Za to coś zajęcy nie widać. Ania, wakacje??? eeeeeee gdzie tam, jeszcze bity, najcieższy miesiąc przede mną; no bo jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.05.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a czemu ma wyjść dopuszczająca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.05.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No właśnie. To jest pytanie za 100pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.05.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 ....... jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka? wstaw + między jedynki a za ostatnią = trochę za fajna ocena wychodzi, ale znajdź powód do obniżenia o jeden stopień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dzień dobry wstaw + między jedynki a za ostatnią = trochę za fajna ocena wychodzi, ale znajdź powód do obniżenia o jeden stopień no proszę, całkiem dobre rozwiązanie i nawet skomplikowanych obliczeń nie potrzeba :lol2: Tak sobie o zwierzątkach gadacie, to powiem wam, że jak młoda się urodziła, to chodziłam z nią na spacery do lasu, który mam po przeciwnej stronie drogi i tam pewnego razu spotkałam lochę z 7-8 młodymi, które sobie stały ok. 10-15 od leśnej dróżki. Mówię wam zdębiałam i nie wiedziałam co robić. Ja sama z wózkiem na drodze, na dodatek wózek czerwony, więc rzucający się w oczy. Chyba ostatkiem zdrowego rozsądku nie rzuciłam się biegiem do ucieczki, tylko spokojnie nie patrząc się na lochę przeszłam obok i poszłam na nogach z waty dalej. Mieszkam tu 24 lata, ale nigdy nie spotkałam dzika. Za to sarny, lisy, zające często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Bażanty i kuropatwy, phii, normalka. Lisy również. Za to coś zajęcy nie widać. Ania, wakacje??? eeeeeee gdzie tam, jeszcze bity, najcieższy miesiąc przede mną; no bo jak tu zrobić, żeby z 4 jedynek wyszła ocena dopuszczjąca?? ktoś jakieś magiczne równanie, logarytm, nie wiem? może całka? WYnika z tego ze Musi delikwent przejsc bo ma jakas gore pchajaca za soba - brrrr boze bron przed takimi ludzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no i teraz nie wiem czy się w ogóle odzywac:roll: u mnie bażanty, zajce, kuna podobno ale nic wielkiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 kuny jeszcze nikt nie mial, ale musi byc fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts