mario31 01.06.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 O tak, tak Wusiu - fotka musi być, bo jesteśmy niedowiarki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam Was dziewczęta głosem ochrypłym niczym Balcerek z Alternatywy 4:) Czy ktoś może się orientuje kiedy ten zamróz się skończy????????????? Okropnie wkurzające to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzień dobry ponoć w łykend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Słuchajcie!! Otwieram dzisiaj poczte i kto do mnie napisał??????? Jarosław Kaczyński Se myśle, no jaja jakieś. Ale otwieram i widzę, że to rzeczywiscie Jarosław namawia na rozmowę o Polsce. Musze przyznać, że pomysł przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzień dobry ponoć w łykend Wunia, ale w który??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Słuchajcie!! Otwieram dzisiaj poczte i kto do mnie napisał??????? Jarosław Kaczyński Se myśle, no jaja jakieś. Ale otwieram i widzę, że to rzeczywiscie Jarosław namawia na rozmowę o Polsce. Musze przyznać, że pomysł przedni. i co pogadasz z nim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No jak, skoro piszczę jak pijak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Wybierasz sie do Nelli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.06.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Niestety nie. Myślałam, ze mi się uda, ale nic z tego. Na dodatek autentycznie ledwo mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Szkoda, że Cię nie będzie Kasiu... Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 01.06.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Bizony mają moi rodzice w Kurozwękach - może latem przywiozę jednego na przyczepce..!? ;) Byłem widziałem te bizony zdjęcia mam i film.Czyżby następca rodu Popielów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witaj Mariobros35! To 'mają' było w przenośni...... Ale wcale bym się nie pogniewała, gdybym mogła być spadkobierczynią takich włości! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dobry wieczórKaśka co Ty robisz bo na pewno boczków na tarasie nie obsmażasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 02.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć Kasiu! Przyszłam do Ciebie od Mazo, gdzie toczyła się dyskusja nad roletami zewnętrznymi (ostatecznie mnie do nich przekonałaś). Ciekawa jestem, jakie masz okna? Tzn. kolor i rozmiary? Te większe wyglądają mi na 150/150? I jakie duże jest to okno (i na jakiej wysokości od podłogi?) http://i45.tinypic.com/30ubpmx.jpg Kurcze, no męczę ludziska pytaniami, bo jakoś nie umiem sobie wyobrazić tych moich okien. ups! Wieczorkiem na spokojnie poczytam sobie i pooglądam zdjęcia, bo bardzo mi się Twój domek podoba. Dobrze, że kontynuujesz ten swój wątek. Pozdrawiam O choinka! Nie wiedziałam, że ponad 300 stron mam do poczytania! Edytowane 2 Czerwca 2010 przez Viga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 http://kartki.onet.pl/_i/d/odezwij_sie_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Cześć Viga:) Okna mam różnego rozmiaru i na różnej wysokości. Na parterze mam okna 150x150 i 120x150 na wysokości 80cm. Miała być standardowa wysokość od podłogi, ale jak już stała skrzynka zdecydowaliśmy, że chcemy i podłogówkę i rolety zewnętrzne. Okno tarasowe jest przesuwane i szerokie na 3 metry. Na górze mam dwa małe okna: w łazience i w pokoju córki, o wymiarach 85x115 na wysokości 115cm od podłogi. Tu musieliśmy trochę kombinować, bo akurat z tej strony mamy dach garażu. Okna mamy z Oknoplastu z Krakowa w kolorze amarena ( to podobno po polsku czereśni, czy wiśnia ) Generalnie, nie mogę im nic zarzucić. Wunia, no jak co robie, kuruje sie Donia, odezwę się, jak już będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 03.06.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dzięki za tak szybką odpowiedź! Jestem zachwycona kolorem Twoich okien. Wczoraj poczytałam Twój Dziennik (ale niestety nie zdążyłam całego) i sprawdziłam sobie ten kolor w necie. My mamy wycenę z innej firmy i tam nie mają okien "amarenowych", buu... Przy najbliższej okazji zobaczę u nich jeszcze daglezję cieniowaną. Jak w realu nie będzie ładnie wyglądała, to niestety zostanie mi dąb złocisty. Okna w łazience mam zaplanowane trochę mniejsze niż Twoje, ale chyba w tym układzie nie będzie mi to przeszkadzało. Życzę szybkiego wykurowania się! (a ja wieczorkiem znowu trochę sobie poczytam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Viga zobacz jeszcze kolor okien winchester... mniej pomarańczowy niż złoty dąb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczór Kaśka ale palce zdrowe masz chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts