Viga 03.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Arniko - niestety w ofercie Matplastu nie ma takiego koloru. A raczej nie uda mi się przekonać męża do zmiany firmy (i nawet chyba nie mam ochoty kruszyć kopii o kolejną rzecz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No rozumiem... Ja też czasem fortelem przekonuję męża.... I będą drzwi nie o jakich myślałam, tylko takie jakie w danej chwili zobaczyliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 03.06.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Ale żeby nie było, że poddałam się walkowerem, znalazłam w okolicy zamieszkania sklep Oknoplastu i zamierzam się tam wybrać. Muszę zobaczyć te kolory w realu. Ja chyba osiwieję przez te okna. A to dopiero początek! Kasiu, wybacz, że tak w Twoim wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No bo Ty nie masz dziennika i komentarzy.... A jak będziesz kupować to zwróć uwagę na okna trzyszybowe, 6 komorowe i klejone na taśmy.... Dobre i ciepłe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hello Pogoda super:) Dla odmiany Synek ma anginę Nici z planów wyjazdowych...... Za to kupiliśmy dziś to Zabawa przednia, jak za szczęnięcych lat Moje maki w końcu postanowiły zakwitnąć i wyglądają tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.06.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 MAki są obłędne!!!!chcę takie!!! to jednoroczne czy wieloletnie? jak się nazywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Wieloletnie, kupowałam w ogrodniczym. To nie sa takie dzikie polne, ale specjalne, ogrodowe, są dużo większe od tych polnych i widzę, że co roku jest ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.06.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tak, te maki są cudne. Pamietam takie z ogródka mamy mojej koleżanki. Do dziś sie nimi zachwycam!!! A juz kilka razy obiecywałam sobie, ze ukradne sadzonke Są olbrzymie i mają fajny kolor i szare liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.06.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Tak, te maki są cudne. Pamietam takie z ogródka mamy mojej koleżanki. Do dziś sie nimi zachwycam!!! A juz kilka razy obiecywałam sobie, ze ukradne sadzonke Są olbrzymie i mają fajny kolor i szare liscie. Poproś koleżankę o nasionka z makówki;) Trzy i ja poproszę Cześć Dziewczynki! Kazik, czeeeekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Kasia - to ja też poproszę nasionka... Jeśli jest to możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 a u nas zamiast trawy pojawiły sie chabry maki polne bratki i niezapominajki. kruszka ma niezła frajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 a u nas zamiast trawy pojawiły sie chabry maki polne bratki i niezapominajki. kruszka ma niezła frajde Jejuśku!!! Ja też tak chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Dziewczyny, w sprawie nasion to się przoszę do mnie pofatygować Jestem ogrodowym debilem i pewnei tych nasion szukałabym gdzieś w okolicach korzeni Pieknie u mnie, a u was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No to zajrzyj do nas Zapraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ale błogie lenistwo Dziś odkryłam co to znaczy miec taras i fajną pogodę za okem:0 Na świeżo zakupionym lezaku, rozłożyłam swe boskie* cialo i się nawet trochę opaliłam Mąż mnie zaprosił na obiad do restauracji, założyłam wiec nowiutka sukienkę i pojechaliśmy. Ach.. Pięknie:) *boskie= szkoda tylko że pochądzące od boskiego Buddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Odezwała się ta, co to ma 100kg nadwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No to ja chociaż pomilczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.06.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja też się przyłączę do tych milczących zdrówka dla synka życzę moje skończyły się ospować w końcu i jutro obydwie idą do przedszkola, jupiiii za to w weekend miałam na działce (czytaj stawie) dwie osobiste pływające kaczki, ktoś przebije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts