rasia 06.06.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 ja też się przyłączę do tych milczących zdrówka dla synka życzę moje skończyły się ospować w końcu i jutro obydwie idą do przedszkola, jupiiii za to w weekend miałam na działce (czytaj stawie) dwie osobiste pływające kaczki, ktoś przebije ? Ja! Ja miałam w weekend całą Rodzinkę Lidszu i Kruelcię i Dobroszkę ... A pływające to mam tuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Pływających tuj nie zazdraszczam... , ale towarzystwa i owszem....! Kasiu mam nadzieję, że synek już lepiej?! Ale Ci fajnie z tym opalaniem na leżaczku....! Ja mam jeszcze tyle pracy w ogrodzie, że nie wiem co ręce włożyć.... Doba jest ostatnio znowu za krótka, buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Kasia dziękuję Ci bardzohttp://x.garnek.pl/ga5083/ef4d978cd7820ba2666399a3/cieszmy_oczy_kolorami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nie dziękuj, odrobisz w polu ( jak już będziesz mogła ) Synek lepiej, ale angina panuje u nas strasznie, gdzie się nie obrócę to albo ktoś chrypi, albo nie mówi wcale. Marys, co do leżaczka i ogrodu to ja mam tak samo: folia czeka już z 3 tygodnie, żeby ją rozłożyc, ale teraz nie da rady, bo znowu musze pielić I tak w kółko. W ogrodzie to wczoraj wieczorem popracowałam: spryskałam róże jakimś preparatem na mszyce, bo już się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 07.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Tarasik masz boski no i pewnie bosko na nim wyglądasz U mnie za moment zakwitną róze pnące na pergoli na tarasie. W tym roku jest mnóstwo pąków więc pewnie też będzie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 07.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 U mnie też w zeszłym tygodniu całą rodzinkę skosiło zapalenie gardła. Kasieńko - do raportu! Przeczytałam cały Twój Dziennik i mam kolorowy mętlik w głowie . Raz piszesz, że podbitka jest koloru "cydr" a innym razem, że "czereśnia". Stawiam na czereśnię, ale rozwiej proszę moje wątpliwości. Ech ... Szkoda, że ja konstrukcję dachową mam pomalowaną złotym dębem. Kurcze, już się zdecydowałam na mieszany kolor okien (czyli od zewnątrz kolor, a od środka biały), a tu piszesz, jaka jesteś zadowolona ze swojego wyboru, bo nie musisz się tak męczyć z myciem. A u mnie wygoda zaczyna brać górę nad estetyką. Ciekawa jestem, jak u Ciebie z kolorem między ramami (czyli to, co się widzi po otwarciu okien). Oglądałam te "moje" okna i mają straszny "sraczkowaty" plastik w środku! Bardzo szybko wybudowaliście dom i wprowadziliście się do niego. Fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zdecydowanie czereśnia Miał być cydr, ale zabrakło w sklepie, a mus był kupić więc padło na czereśnię. Viga, nie sugeruj się tym kolorem dwustronnym, białe nie sa złe: pasują do wszystkiego. Moje tak śrenio się sprawdzają w środku, ale już przywykłam Ale skoro jesteś bardziej wygodna niż estetyczna to bierz dwustronny kolor W środku okna jest plastik, dość sraczkowaty, ale pomysl: ile razy otwierasz okno, żeby pooglądac sobie kolor między ramami Jutro jak znajdę chwile to zrobię ci zdjęcie tego co między ramami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Marys, co do leżaczka i ogrodu to ja mam tak samo: folia czeka już z 3 tygodnie, żeby ją rozłożyc, ale teraz nie da rady, bo znowu musze pielić I tak w kółko. W ogrodzie to wczoraj wieczorem popracowałam: spryskałam róże jakimś preparatem na mszyce, bo już się pojawiły No ja to o mojej liście rzeczy nie wspomnę..... A co tam powolutku i się zrobi, prawda..?! Jeśli chodzi o róże, to moja trzyma się dzielnie... Żebym nie zapeszyła.... Właśnie wracam z tarasu, gdzie siedzieliśmy sobie przy winku, słuchając koncertu Bottiego..... Ale ciepła noc... Miodzio... A teraz zmykam do łózia...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2010 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Właśnie wracam z tarasu, gdzie siedzieliśmy sobie przy winku, słuchając koncertu Bottiego..... Ale ciepła noc... Miodzio... no zazdroszczę, ja słucham ...... Olbratowskiego komary też słuchały czy gryzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 08.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no zazdroszczę, ja słucham ...... Olbratowskiego komary też słuchały czy gryzły A powiem Ci tak ciuchutko James, że jak na razie jest ich u nas jak na lekarstwo...! Sama jestem w szoku... Można fajnie posiedzieć wieczorkiem, naprawdę... Żebym tylko nie zapeszyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 08.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Cześć ślicznotko. Jestem i od razu lecę do Ciebie się przywitać. tęskniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 OOOOOOOOO Wszelki duch Pana Boga chwali:) Gdzie żeś był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Hej Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń Miedzy innymi moi "rodzice" kupili w końcu działkę ( widzę ją z jadalni) i dziś już zaczęłam załatwiać wszelkie papiery:) Bardzo bym chciała, żeby jeszcze w tym roku zaczęli budowę.... Więc chyba pora rozpocząc nowy dziennik budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 dobry wieczór czytam cały czas żeby nie było:) nie mów że TĄ działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No to teraz papierki i pozwolenie i na późną jesień wiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Nieee Wunia, TEJ bym im nie oddała, poza tym to ciut za blisko by było nie sądzisz?? Chociaż oni to sa bardzo "pokojowo" nastawieni, jednak dziękuję postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kasia.... jak się do Markotki wybierasz i di fryzjera, czy ikei jedziesz to mnie masz zawsze po drodze Proszę o tym pamiętać i jakby co to zajrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 no Kochana zależy jak komu leży;) Anula ma na miejscu i nie narzeka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.06.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Wunia, ale moje dzieci już duze som Arnika, najprędzej to do fryzjera, ale to tez nei wiem when.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 normalnie jakie toto materialistyczne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts