Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pędzisz Kaska, pędzisz i jak mam cię dogonic :roll:

Popatrzyłam na trasę i jak nic będziemy jechac przez Zawiercie.

Niestety ty o tej godzinie będziesz raczej spała więc nie będe wredna i nie wproszę się na herbatkę w sobotę rano :lol:

Pędzisz Kaska, pędzisz i jak mam cię dogonic :roll:

Popatrzyłam na trasę i jak nic będziemy jechac przez Zawiercie.

Niestety ty o tej godzinie będziesz raczej spała więc nie będe wredna i nie wproszę się na herbatkę w sobotę rano :lol:

No to może jak będziecie wracać??? :roll:

Kasia, pisalas cos o hydrauliku. Z tego co pamietam to kosztorys mialas razem z grzewaniem, ale moze masz podzielone. Ile moze ode mnie zarzadac hydraulik za inst wod-kan dwie lazienki jadna nad druga, pom gosp obok , kuchnia, umywalka i kran w garazu; w lazienkach umywalka , wc i prysznic a w jednej jeszcze wanna. Orientujesz sie?

Kasia, pisalas cos o hydrauliku. Z tego co pamietam to kosztorys mialas razem z grzewaniem, ale moze masz podzielone. Ile moze ode mnie zarzadac hydraulik za inst wod-kan dwie lazienki jadna nad druga, pom gosp obok , kuchnia, umywalka i kran w garazu; w lazienkach umywalka , wc i prysznic a w jednej jeszcze wanna. Orientujesz sie?

Mój hydraulik bierze 100zł za punkt. Umywalka to 1 punkt, wanna 1 itp. :)

Nie wiem czy to mało czy dużo, ale ekipa podobno solidna, :roll:

Z czego będziesz robić łuki (sciany) w kuchni, Chodzi mi o te zilone fragmenty. A tak poza tym pozdrawiam :p

Hej Daro :D

To nie będzie łuk, panu się coś pomerdało, będzie wycięcie ściany w dokładnie odwrotnym kierunku, czyli wgłąb :D

Chodziło nam o to, żeby było większa swoboda przejścia.

I też cię pozdrawiam :p

Droga "Inwestorko", rozbawił mnie Twój dziennik budowy do łez - jesteś boska.

Niestety (a może i stety) też jestem kobietą "budującą" (dopiero zaczynamy) i wszyscy dziwnie się pytają mnie - a gdzie mąż?? (zawsze mnie to rozbawia).

Bardzo podziwiam Twój spokój, my jeszcze dobrze nie zaczęliśmy a ja już wszystkim się denerwuję.

Powodzenia w dalszej budowie