kaśka maciej 23.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Z tymi kolorami to tak jest. Dzisiaj kupowaliśmy farbę szarawą a na monitorze tę farbę widzę jako fioletową no dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pędzisz Kaska, pędzisz i jak mam cię dogonic Popatrzyłam na trasę i jak nic będziemy jechac przez Zawiercie. Niestety ty o tej godzinie będziesz raczej spała więc nie będe wredna i nie wproszę się na herbatkę w sobotę rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Pędzisz Kaska, pędzisz i jak mam cię dogonic Popatrzyłam na trasę i jak nic będziemy jechac przez Zawiercie. Niestety ty o tej godzinie będziesz raczej spała więc nie będe wredna i nie wproszę się na herbatkę w sobotę rano No to może jak będziecie wracać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.01.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasia, pisalas cos o hydrauliku. Z tego co pamietam to kosztorys mialas razem z grzewaniem, ale moze masz podzielone. Ile moze ode mnie zarzadac hydraulik za inst wod-kan dwie lazienki jadna nad druga, pom gosp obok , kuchnia, umywalka i kran w garazu; w lazienkach umywalka , wc i prysznic a w jednej jeszcze wanna. Orientujesz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kasia, pisalas cos o hydrauliku. Z tego co pamietam to kosztorys mialas razem z grzewaniem, ale moze masz podzielone. Ile moze ode mnie zarzadac hydraulik za inst wod-kan dwie lazienki jadna nad druga, pom gosp obok , kuchnia, umywalka i kran w garazu; w lazienkach umywalka , wc i prysznic a w jednej jeszcze wanna. Orientujesz sie? Mój hydraulik bierze 100zł za punkt. Umywalka to 1 punkt, wanna 1 itp. Nie wiem czy to mało czy dużo, ale ekipa podobno solidna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Mój brał 110 ale mam fakturę. Czyli norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Mój brał 110 ale mam fakturę. Czyli norma ten też na fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej, hej z rana! Kasia, przyślij mi na priva maila - znalazłam zdjęcia. Zastanawiam się jednak, czy nie lepiej zgrać je płytę i wysłać, może jakość będzie lepsza Sama zdecyduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 24.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ależ się dzieje u Ciebie - witaj Dopinguję zatem i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Z czego będziesz robić łuki (sciany) w kuchni, Chodzi mi o te zilone fragmenty. A tak poza tym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Hej, hej z rana! Kasia, przyślij mi na priva maila - znalazłam zdjęcia. Zastanawiam się jednak, czy nie lepiej zgrać je płytę i wysłać, może jakość będzie lepsza Sama zdecyduj Braza, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ależ się dzieje u Ciebie - witaj Dopinguję zatem i trzymam kciuki Wszelki duch No witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Z czego będziesz robić łuki (sciany) w kuchni, Chodzi mi o te zilone fragmenty. A tak poza tym pozdrawiam Hej Daro To nie będzie łuk, panu się coś pomerdało, będzie wycięcie ściany w dokładnie odwrotnym kierunku, czyli wgłąb Chodziło nam o to, żeby było większa swoboda przejścia. I też cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No ok, bo nie mogłem zrozumieć układu. Podejrzewałem nawet, że to wielkie szafo-spiżarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No ok, bo nie mogłem zrozumieć układu. Podejrzewałem nawet, że to wielkie szafo-spiżarnie. hehhe, niee ja w ogóle nie mam spiżarki tzn, niby już mam bo zagospodaruję na spiżarkę miejsce pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza, doszły Dziecko szczęśliwe Wielkie dzięki, teraz już coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No spiżarka musi być. Będę mógł tam wrzucić wszystkie zakupy bez konieczności natychmiastowego ich układania lub słoiki od mamusi i cioć - bo sam hmmm nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Braza, doszły Dziecko szczęśliwe Wielkie dzięki, teraz już coś wymyślę To fajnie!!!! Ucałuj Synka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Po 5 tygodniach czekania, w końcu dostaliśmy umowę z gazowni Ku!@#, chyba zamówili pocztę przez Kamczatkę Co za ludzie Ale wyczuli pismo nosem, bo już miałam dzisiaj dzwonić z awanturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Droga "Inwestorko", rozbawił mnie Twój dziennik budowy do łez - jesteś boska. Niestety (a może i stety) też jestem kobietą "budującą" (dopiero zaczynamy) i wszyscy dziwnie się pytają mnie - a gdzie mąż?? (zawsze mnie to rozbawia). Bardzo podziwiam Twój spokój, my jeszcze dobrze nie zaczęliśmy a ja już wszystkim się denerwuję. Powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts