Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie!

Pęknę z dumy dosłownie :cool:

Co prawda nie wygrałam ani nie dostałam wyróżnienia, aleeeeee za to dostałam tytuł Edukatora Stylu :wiggle:

Można zobaczyć moje nazwisko w lipcowym numerze Dom & Wnętrze :)

No proszę jaka GWIAZDA nam rośnie...!!!!:cool::cool::cool:

Gratuluję Kasiu!

U mnie też wyszło słonko.

Ogarnę chatkę i zmykam na tenisa - trzeba korzystać z pogody!:wiggle:

Myślisz Irma?? No sama nie wiem...Chociaż Ikea na tych moich zdjęciach panoszyła się nieźle :lol2:

Jamles, nie pytaj. Nie dręcz. Nie drąż. Nienawidze wystawiania ocen. Serio. To najgorsza częśc tej roboty. Ocena nie zawsze jest odzwierciedleniem umiejętności, nie zawsze jest też sprawiedliwa. Dlatego tak bardzo tego nie lubię :bash:

Cze Aniu:)

Dogorywam po wczorajszym świętowaniu zakończenia roku;)

Co prawda jeszcze parę razy będe musiała iść do pracy, ale już bez uczniów, lekcji, dzienników, testow itp.

Teraz pakuję Syna na obóz. Jestem przerażona. Jak jak ja wytrzymam 2 tygodnie bez niego?? i pomyśleć, że sama Go zachęcałam na ten obóz :bash:

Ania, On już jest taki męski, że aż cierpnę. Obciął się tak jakoś modniarsko i kurde wygląda jak model. Dziewczyny z jego klasy wydzwaniaja do niego non stop. A on ma dopiero 11 lat!! Na dodatek na ten obóz jedzie jego taka cicha sympatia.......