anjamen 04.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 zazdraszczam tych roz (moje wymarzly) i zazdraszczam tego kompletu na tarasie, i nie bede tu zagladac bo mnie zazdrosc zezre ja na tarasie mam stary stol i plastikowe krzesla. fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 w moich komentach o różę cie zapytnęłam, a tu już odpowiedź znalazłam no to muszę jednak mojej teraz odopowiednio godne miejsce znaleźć! jest piękna! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 anja róże wymarzły? a ja dzisiaj o twoich różach myślałam, bo jak byłyśmy na parapetówie to bardzo bardzo mi się podobały.. szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.07.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 te na pniu przy tarasie wszystkie zmarzly ane delikatne sa, a u mnie wichura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.07.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 kasienko no super ten Twój tarasik. co do książek.... to ja też niestety nie wiem co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Dziewczyny, jeszcze chcwila i też będziecie wiedzieć co to ksiażki. W piątek skończyłam "Nierządnicę" a wczoraj "Skrybę" I od razu zaczęłam czytac "Niebezpieczną Fortunę". Wyszystko to powieści historyczne:) Dziewczyny, co do róż to ja swoje schowałam. Jedna mi padła, ale podejrzewam o to mojego mężą, bo przechowywyałam je u niego na siłce Ta na pniu mniejsza, różowa to jest z Lidla! Ale o dziwo jest ładniejsza niż w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja czytam 2 strony dziennie, to tyle ile dam rade przeczytac przed spaniem zanim mnei uspi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 No ja sobie moge pozwolić na dłuższe czytanie, wczoraj do 1 w nocy miałam nos w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Pamiętacie mojego dęba, co to mi wyrósł w róży?? Otóż okazało się, że w oleandrze też mi jeden rośnie:) Własnie przesadziłam je do mniejszych doniczek i teraz dumam co z nimi począc? Chyba nie za bardzo lubią słońce, bo ten z róży się taki pomarszczony i biały zrobił ( albo moze go cholerny jakiś kocur podlał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zdjęcia róży, co to ją przypadkowo kupiłam kupując róże dla Skaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.07.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Mi się róża podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 dobry wieczórmnie też a dęba pryskaj razem z różami tym samym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ładna... A to czerwone to buk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 raczej obstawia jakas wisnie ew. sliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Cześć Kazik! Popatrz - coś w Twoich "stołowych" kolorkach... http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlBrowseCatalog-Start;sid=FIRWUHsYdcxWRTcqYHtcNHiXKCXB14aPiwg=?CategoryName=preview&kw=2710&source=NAVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Rasia, wczoraj byłam w Tchibo i widziałam nowy katalog. Dostałam zawrotu głowy:)Fajne rzeczy są. Te półki biało-fioletowe to by mi się do Zuzowego pokoju nadały.. A obok róży na zdjeciu jest ozdobna śliwa szczepiona na pniu:) Leniwa strasznie, nic nie kwitła, tylko nowe liście wypuściła. Podobnie jak wiśnia ozdobna od Maryś..Ale moze dlatego, że to są młode w sumie drzewka, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12106020&p=5&p=6 Przypadkowo znalazlam tego sprzedawcę, fajne rzeczy ma. Takich trochę starodawnych jakby, ale znalazłam też fajne kwadratowe doniczki na zioła, albo jakieś wiosenne kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Donoszę, że zrobiłam jak mówiłaś. Kupiłam te meble dziś rano Wieczorem je M przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.07.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Brawo!! Będziesz zadowolona, zobaczysz. Za te pieniądze to grzech nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts