kaśka maciej 11.07.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wrócił. Znaczy się mój pierowordny wrócił z obozu rowerowego.Wyobijany, poturbowany, ale opalony i zadowolony:)Na 2 tygodnie mieli 13 dni super pogody. Jak na nasze morze to rewelacja.Oznajmił mi, że za rok też jedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Wrócił. Znaczy się mój pierowordny wrócił z obozu rowerowego. Wyobijany, poturbowany, ale opalony i zadowolony:) Na 2 tygodnie mieli 13 dni super pogody. Jak na nasze morze to rewelacja. Oznajmił mi, że za rok też jedzie.. Hi, hi... mój pierworodny też dzisiaj wraca... jeszcze nie wiem jak wygląda, ale już wiem, że we wtorek znowu wyjeżdża... Jak dobrze, że mamy fajne pralki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Nooo Mój był w sumei pierwszy raz na takim wyjeździe. Ale spisał się dzielnie. Codziennie jeździli na rowerach. Najmniejsza odległość to 10 km, najwięcej to było 40km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Nooo Mój był w sumei pierwszy raz na takim wyjeździe. Ale spisał się dzielnie. Codziennie jeździli na rowerach. Najmniejsza odległość to 10 km, najwięcej to było 40km. Jesooo! :jawdrop:Po 40, to ja nie mogę chodzić następnego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 A ja mam rower i to ponoć niezły... z przerzutkami, nie potrafię ich obsługiwać, przewróciłam się bo nie umiałam hamować ręcznymi hamulcami... kolano rozbiłam i teraz jeżdżę tylko samochodem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Arnika to nic trudnego kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Moje eskapady na rowerze skończyły się na Wigry 3...A taki duży trekingowy mam... Tylko teraz nie wiem za bardzo gdzie... Chyba jeszcze u znajomego w garażu na przechowaniu.... W drugiej połowie sierpnia, albo we wrześniu posprzątamy Mu w garażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 najwyzsza pora sie przesiasc ale oddaj najpierw rower na przeglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Oddam... tylko tyle, że na nim przejechałam może z kilometr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 nie szkodzi, ale masz stare smary , przerzutki tzreba wyregulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.07.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 czesc i czolem, ja na rowerze nie jezdze i jestem pelna podziwu dla tych co jezdza, ale nie ulicami, bo tych bym rozjechala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Czołgiem dziewczęta:) Ja lubię jeździć na rowerze, ale bez przesadyzmu A za rowerzystami na ulicach to szczerze mówiąc nie przepadam:oops:A zwlaszcza za starym dziadkiem obładowanym siatami, który ledwo idzie, ale na rowerze pod górę to mu się wydaje, że wjedzie bez problemu Weź tu jedź za takim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 No ale co ma chlop poczac?? po chodnikach nie mozna jezdzic a sciezek rowerowych jak na lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Wiem wiem, dlatego sie zawstydziłam, zauważ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 teraz zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Upaaaaaał. Temperatura w domu na razie ok, ale wiem, że to już nie długo potrwa... Zaraz zrobi się 25 albo więcej i ugotuję się na twardo. Zakupiłam basen, nie taki wypas jak ma May ale zawsze coś. Duży, 300x185x75cm. Wszystko byłoby fajnie, aleeeeee w opakowaniu nie było jednego korka W ramach lansu wakacyjnego kupiłam kapelusz z dużym rondem, do tego czarne gwiazdorskie okulary Będę zadawać szyku na plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.07.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Kaska zdjecia prosimy - ja bardzo chciałabym zobaczyc boginie w basenie !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Proszę cię Ale kto wie, kto wie. MOże jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Jutro zdjęcia Bogini czy basenu???Aaaaa i koniecznie w kapeluszu.... Młody mnie dzisiaj zmuszał do kupienia basenu... ale nie było tego o którym była mowa. Wszystko wykupione.. I w ogóle bardzo mały wybór basenów był... tylko dwa - jeden wielki a drugi byle jaki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts