Irma 14.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 a ja swojej nie podlewam, zresztą niczego nie podlewam. kurczę nie mam natchnienia tylko taki basenik bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Irma, u mnie z natchnieniem też na bakier A basenik kosztował całe 80zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 żartujesz za taką kase to ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 nawet jakby kosztował 10 i tak nie miałąbym gdzie postawić. Zabawne, nie? kupiłam dzieciom rozporowy okrągły i już ze trzy razy tę kolumbrynę przestawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Irma, ale Ty masz przecież pierdylion razy większą działkę od mojej!! Wunia, ostatni to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Irma ale ty w lesie miszkasz, masz wszedzie cien to sie nie liczy Kaska a gdzie kupowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.07.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 no, dlatego to takie zabawne na trawie nie, bo szkoda, na ziemi nie bo błoto, na twardym nie bo się podrze...to gdzie, k...wa? w koncu jednak zdecydowaliśmy, ze trawy nam najmniej szkoda. ale moze jednak na twardym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Basen kupilam w Realu w M1.Postawiłam go na starym dywanie, zresztą tak jest napisane w intrukcji, żeby coś rozłożyć pod spód, żeby sie nie potargał, bo to jednak jest cerata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 u nas to albo na tarasie albo na podjezdzie byloby miejsce na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nooo... basenik fulwypas ale jakiś wybrakowany, bo gdzie ta szklaneczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No będzie bogini, to i szklaneczka sie znajdzie. Nie chcę rozpijac dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.07.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Basen super. Kasia uderzam do Ciebie bo Ty specjalistka jetseś i masz wszystko takie fajowe....a konkretnie: parawany na tarasie, drewutnie. teraz to mnie najbardziej interesuje. o firankach nie wspomne bo na razie brak funduszy. czy drewutnie stoi na jakims fundamencie co by jej wiatr nie porwał? parawany? czy Ty je masz jakoś przymocowane do tarasu z tego samego powodu co drewutnia? gdzie kupiłaś te parawany zdradź prosze, i czy one były razem z tymi słupkami/ nóżkami na których stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Monia:primo po pierwsze: drewutnia nie ma żadnego fundamentu, bo to malizna jest straszna. Ma za to takie metalowe szpiczaste coś wbite w ziemię ( nie wiem jak to się fachowo nazywa), w którym są osadzone filary. Do filarów dokręcone sa deseczki i już.Co do parawanu, to sa to dwa panele zakupione w jakimś ogrodniczym sklepie, do tych paneli dokręcone sa za pomoca zawiasów słupy/filary. Słupki sa trzy. Słupki mają tez takie coś metalowe, taką kwadratową obejmę, do której mam dokręcone takie kawałki grubych desek, żeby to jakoś stało, bo się przewracało. Wszystko kupisz w ogrodniczych, alebo jakimś Praktikerze czy Casto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aha, parawan nie jest przymocowany do tarasu, stoi luzem, bo latem się przydaje, ale wiosną czy jesienią to szkoda, żeb zasłaniał słońce. Wtedy przestawiamy go pod garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 14.07.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzieki Kasiu. Ja mam taka pustynię, ze muszę przed słońcem sie osłonić. więc parasole, parawany muszę zakupić. czyli do tych płotków ogrodowych dokupione sa filary i to na zawiasach zamocowane jest. i te filary jako stojaki robią z przymocowanymi na dole dechami? dobrze rozumiem?. ale zazdraszczam, że masz takie długie wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Monia, zrobię ci zdjecie to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Fajny ten basen, nawet nie porównuj do mojej....bździnki Kto pompował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzieci Ale kupilam super pompkę, za całe 19zł. Pompowanie trwało chwilę Monia, zdjecia http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd061.jpg http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Wiesz, ten parawan to nie jest szczyt myśli technicznej, ale się sprawdza Teraz wzięłabym pełne te panele, bez kratki, zeby więcej zasłaniało. Albo wyższe i wyższe te słupy. Były też takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Przenoszę zdjęcia od Ani z wątku Mój Syn, lat niecałe 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts