Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

O, Leszek. Dobrze, że Cię widzę. Ty mi na pewno pomożesz!

MOja trawa (choć koło trawy to nawet nie stało) doprowadza mnie do szału.

Ale zauważylam jeden szczegół: rośnie i jest śliczna pod trampoliną i za garażem!! Bo jest tam cień!

Więc wydedukowałam, że ta trawa to słońca nie lubi za bardzo, a u mnie cień to tylko za garazem malutki kawałek.

Powiedz mi: czy na jeseiń wertykułowac znowu (robiliśmy to na wiosnę), dosiać sahary czy co robić?? HELP!!

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas tylko pogrzmiało. Dobrze ze nie wyłączyłam podlewania. Z trawy i tak zrobiło się siano, gęste ale jednak siano.Słońce pali ją równo.Moze za to siano uda się kupić kore i zasypać całą działke, albo beton i zalać wszystko;)

Myśle, ze ta trawa jeszcze za slabo ukorzeniona jest, bo nie wierze, zeby ci zamontowali trawę parkową, wiesz Kasiu?

Hej ludziska:)

Trawę kosiliśmy chyba ze 2 tygodnie temu, jeszcze nie było takich upałów.

Co do mieszanki to podobno jest to mieszanka "Trawy Polskie"

Mysza, myślę, że po roku czasu powinna się dobrze ukorzenić.. Ta trawa to od początku mi się nie podobała.. Jak nie była żółta to teraz nie ma jej prawie wcale :)

Pana inkasenta od wody przegonię chyba, bo lejemy tyle wody na podlewanie ze SZOK. Woda w studni juz sie skończyła...

No to gratulki porządków u córci... U nas też zawsze było żal wyrzucić jakąkolwiek zepsutą zabawką... Ale jak jej nie było to o nią nie pytał....

U mnie trawka też uschła... Właśnie odkryłam 3 uschnięte borówki amerykańskie, 1 klon palmowy, oczar prawdopodobnie też padł i wiele innych też padło...

Przykro mi się zrobiło o te krzoczki... A chwaściory rosną jak głupie i jeżyny wychodzą z diabelskich czeluści ...

Chyba się ich nigdy nie pozbędę....