kaśka maciej 16.07.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 O, Leszek. Dobrze, że Cię widzę. Ty mi na pewno pomożesz!MOja trawa (choć koło trawy to nawet nie stało) doprowadza mnie do szału.Ale zauważylam jeden szczegół: rośnie i jest śliczna pod trampoliną i za garażem!! Bo jest tam cień!Więc wydedukowałam, że ta trawa to słońca nie lubi za bardzo, a u mnie cień to tylko za garazem malutki kawałek.Powiedz mi: czy na jeseiń wertykułowac znowu (robiliśmy to na wiosnę), dosiać sahary czy co robić?? HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 może wystarczy teraz obficie podlewać, a zabiegi na wiosnę, ale ja się ............ nie znam na trawnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jest obficie podlewane i NIC!!!! Już nei mam siły do tego siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Zresztą, lało przecież cały maj. Nie była nic lepsza ta niby-trawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 u nas tez ni kropelki nie spadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 u nas tylko pogrzmiało. Dobrze ze nie wyłączyłam podlewania. Z trawy i tak zrobiło się siano, gęste ale jednak siano.Słońce pali ją równo.Moze za to siano uda się kupić kore i zasypać całą działke, albo beton i zalać wszystko;)Myśle, ze ta trawa jeszcze za slabo ukorzeniona jest, bo nie wierze, zeby ci zamontowali trawę parkową, wiesz Kasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 i jeszcze nie kosić za nisko, szczególnie teraz przy tych upałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 i jeszcze nie kosić za nisko, szczególnie teraz przy tych upałach W te upały to w ogóle nie kosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 A u mnie trawkę spaliło, a chwaściory porosły... I jak tu nie kosić? Ale i tak za gorąco, więc poczekamy do jesieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Hej ludziska:) Trawę kosiliśmy chyba ze 2 tygodnie temu, jeszcze nie było takich upałów. Co do mieszanki to podobno jest to mieszanka "Trawy Polskie" Mysza, myślę, że po roku czasu powinna się dobrze ukorzenić.. Ta trawa to od początku mi się nie podobała.. Jak nie była żółta to teraz nie ma jej prawie wcale Pana inkasenta od wody przegonię chyba, bo lejemy tyle wody na podlewanie ze SZOK. Woda w studni juz sie skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.07.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 .. Ta trawa to od początku mi się nie podobała.. zaorać i posiać nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Szkoda, że kosztowała 4 tysie I szkoda, że pan ogrodnik nei odbiera telefonu :mad: Nie wiem czy go nei podac na czarną listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.07.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 A w ogóle to czuję się jak w reklamie Leroy Merlin: Kaśka jest bohaterem pokoju swojej Córki. Zrobiła porządek w zabawkach Wyrzuciłam 4 worki. Na szczęście nie było jej przy tym, więc wywalałam az huczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No to gratulki porządków u córci... U nas też zawsze było żal wyrzucić jakąkolwiek zepsutą zabawką... Ale jak jej nie było to o nią nie pytał.... U mnie trawka też uschła... Właśnie odkryłam 3 uschnięte borówki amerykańskie, 1 klon palmowy, oczar prawdopodobnie też padł i wiele innych też padło... Przykro mi się zrobiło o te krzoczki... A chwaściory rosną jak głupie i jeżyny wychodzą z diabelskich czeluści ...Chyba się ich nigdy nie pozbędę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Dziewczyny, swierszcze czy tez inne pedraki brzecza cudnie, wychodzcie na taras, trawke czy co tam macie przed domem i sie wyluzujcie - zimne piwko do reki i luzik - a moze jak dobrze poleje to i trawka odskoczy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.07.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Zapraszam czasem do mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?115107-Komentarze-mhk!!&p=2550126#post2550126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Pada!!!Ostro!!Ufff. Od razu lepiej się oddycha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 no dla nas niezły szok temperaturowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 cze Brzydactwo:lol2: może jutro mój zakup przylezie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.07.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 dzięki wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts