anjamen 19.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 u nas przestalo padac sianko mi podlalo, teraz moga byc znowu upaly, czesc Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jak dla mnie jeszcze jedne taki zimny dzien by sie przydal - potem moze byc cieplej - byle nie za cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.07.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Pada!!! Ostro!! Ufff. Od razu lepiej się oddycha:) a ja o tej porze grałem meczyk w nogę, pierwszy raz od ............ dwudziestu lat chyba co prawda mocno nie lało, ale zawsze to było w deszczu, mecz był miejscowe na przykludzone a dzisiaj piździ i mam problemy z chodzeniem jest na sali jakaś masażystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ewuś no coś Ty to do Kasicy było nie do Ciebie:lol2: do Ciebie brzydactwo zupełnie nie pasi;) a teraz idę się okopać zanim mi Kasica nakopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 wusia aleś se teraz nasrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Dziewczyny dajcie pomysla na jakis szybki lekki obiadek - niecierpie wymyslac - zawsze mam pustke w glowie:popcorn: o to sie robi najszybcjiej ale chyba u malza nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Lecu do sklepu moze mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wusia, zasrałaś se papiury MAX Ale jeszcze przyjdzie koza do woza, przyjdzie Wróciłam z pogrzebu męzowego dziadka. Padam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Kasieńko to przykre:( a tam zasrałam i tak mnie kochasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Kocham jak zaraze No cóż, takie życie. Dziadek miał prawie 90 lat. Położył się i stwierdził, że umiera. No i wziął i umarł W sumie to piękna śmierć, bez bólu, męki, cierpienia. Nic tylko życzyć sobie dożycia takiego wieku, w takim zdrowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.07.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Piękny wiek, łagodna śmierć. Świadomość czasem przeraża a nieraz jest jak wybawienie. Zależy czy człowiek jest juz gotowy. Mój tata był i dlatego był spokojny.Pozdrów męża Kasiu i złóż ode mnie szczere kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 moj luby ma podobną sytuacje. dziadzius jeszcze starszy. ale nie chce umierać. bardzo kocha babcie i nie chce jej samej zostawiać. całuje ją po rękach i łzy mu kapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 e to ja sobie idę chlipać do kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Babcia umarła w zeszłym roku, dlatego pewnie nie trzymał się życia. Od tamtego czasu strasznie sie postarzał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.07.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 z moim dziadziusiem było tak samo. po śmierci babci to już nie był ten sam człowiek. żałuję że odszedł jak byłam w głupim wieku nastolatków. miałam swoje sprawy i nic wiecej mnie nie interesowało. śpieszmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą. jakież to prawdziwe. nigdy sobie nie wybacze że nie miałam wtedy na to czasu. zginął w wypadku samochodowym. facet potrącił go na przejściu i zwiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ehh, ile ja bym dała, żeby moi dziadkowie jeszcze żyli... była zżyta i jednymi, bo mieszkaliśmy w jednym domu, i z drugimi, bo jeździliśmy tam co roku na wakacje... ale potem matura, studia i jakoś przegapiłam te ich ostatnie lata też sobie wyrzucam, że nie miałam dla nich czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 19.07.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Widze ze wszyscy mamy tak samo - ja tez teraz poswiecilabym im wiecej czasu - zostala mi jedna babcia - 86lat - jak do tej pory nie poznalam czlowieka w jej wieku z taka pogoda ducha - a tyle przeszła w swoim zyciu - jeszcze nie slyszalam zeby sie kiedykolwiek skarzyla !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.07.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja wczoraj byłam u swojego dziadka na 80 urodzinach:wave: Babcia schorowana daje mu popalić... Odkąd pamiętam wszystkich leczyłaby i łyka po garści tabletek.... Trzeba mieć zdrowie...A dziadek koło niej lata. Przez ostatnie dwa lata bardzo się postarzał...Kocham ich... To oni mi pokazywali kwiaty na łące, z dziadkami chodziłam na spacerki, babcia ubierała mnie w białe rajtuzy i kręconą spódniczkę, i zawsze zrobiłam dziurę na kolanie trzymana za dwie ręce przez dziadków... To z nimi plotłam wianki, to z dziadkiem wszystko naprawiałam , majsterkowałam, robiłam regały, przerabiała meble, to ja wiedziałam jakie kleszcze i młotek, które obcęgi....Teraz jak buduję dom to wiem co i jak, może nie potrafię wszystkiego fachowo nazwać, ale wiem o co kaman.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts