Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pada!!!

Ostro!!

Ufff. Od razu lepiej się oddycha:)

a ja o tej porze grałem meczyk w nogę, pierwszy raz od ............ dwudziestu lat chyba :eek:

co prawda mocno nie lało, ale zawsze to było w deszczu,

mecz był miejscowe na przykludzone

a dzisiaj piździ i mam problemy z chodzeniem ;)

jest na sali jakaś masażystka :rolleyes:

Kocham jak zaraze :lol2:

No cóż, takie życie. Dziadek miał prawie 90 lat. Położył się i stwierdził, że umiera. No i wziął i umarł :(

W sumie to piękna śmierć, bez bólu, męki, cierpienia. Nic tylko życzyć sobie dożycia takiego wieku, w takim zdrowiu.

z moim dziadziusiem było tak samo. po śmierci babci to już nie był ten sam człowiek.

żałuję że odszedł jak byłam w głupim wieku nastolatków. miałam swoje sprawy i nic wiecej mnie nie interesowało.

śpieszmy się kochać ludzi - tak szybko odchodzą. jakież to prawdziwe.

nigdy sobie nie wybacze że nie miałam wtedy na to czasu. zginął w wypadku samochodowym. facet potrącił go na przejściu i zwiał :(

Widze ze wszyscy mamy tak samo - ja tez teraz poswiecilabym im wiecej czasu - zostala mi jedna babcia - 86lat - jak do tej pory nie poznalam czlowieka w jej wieku z taka pogoda ducha - a tyle przeszła w swoim zyciu - jeszcze nie slyszalam zeby sie kiedykolwiek skarzyla !!

A ja wczoraj byłam u swojego dziadka na 80 urodzinach:wave:

Babcia schorowana daje mu popalić... Odkąd pamiętam wszystkich leczyłaby i łyka po garści tabletek.... Trzeba mieć zdrowie...

A dziadek koło niej lata. Przez ostatnie dwa lata bardzo się postarzał...

Kocham ich... To oni mi pokazywali kwiaty na łące, z dziadkami chodziłam na spacerki, babcia ubierała mnie w białe rajtuzy i kręconą spódniczkę, i zawsze zrobiłam dziurę na kolanie trzymana za dwie ręce przez dziadków...

To z nimi plotłam wianki, to z dziadkiem wszystko naprawiałam , majsterkowałam, robiłam regały, przerabiała meble, to ja wiedziałam jakie kleszcze i młotek, które obcęgi....

Teraz jak buduję dom to wiem co i jak, może nie potrafię wszystkiego fachowo nazwać, ale wiem o co kaman....