atija 27.07.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 witam mam pytanko do nicnierobiącej gospodyni Kasiu, kiedyś, w innym życiu chyba jeszcze, jak nie budowałam , bo inne rzeczy zaprzątały mi umysł, podchwyciłam u Ciebie fajne słowo. O TRWONA mi chodzi . I dziś biegając po sklepach z meblami i pierdołami do wykończeniówki uświadomiłam sobie , że ja też ,że i mnie dopadło:eek:. Pożyczyłam sobie ten zwrot i poniewczasie przypomniało mi się ,że istnieje cuś takiego jak prawa autorskie Nie gniewasz się ? cooooo ? Nieeee, chyba nie .... Ty nie z tych gniewających przecież Upraszam o łagodny wymiar kary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 cześć masz coś czego pożądam co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.07.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Atija, help yourself że tak powiem. Choć TRWON ma trochę inne zabarwienie, kupowanie rzeczy do domu nie koniecznie mieści się w tym znaczeniu Efi, a cóż to takiego? Co u mnie?? Nic, błogie nieróbstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.07.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 leniuszku to jak długo Ci jeszcze tak dobrze będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.07.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dzięki Kasiu wiem , że trwon oznacza wydawanie kaski na ciuszki i inne takie.... ale tak mi się podoba jego brzmienie..... No cóż poszło w świat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.07.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cześć Kasieńko! Zazdraszczam nieróbstwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 nierobku co porabiasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 No nic:) Zupełnie nic Poza tym, że śpię, jem, piję, odpoczywam i takie tam to nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Takiej to dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 czesc trwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.07.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Trwoń i odpoczywaj ile sie da Błogiego lenistwa Wam życzę i miłych wspomnień Dzięki za linka Cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.08.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 czesc trwony i nietrwony - dziecka byly na basenie, a terazpojechali po paletki - cisza i spokoj - aha jutro jada dotlenic sie na slask znowu spokoj bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No to nawdychają sie... Przynajmniej widzą czym oddychają... Cała tablica Mendelejewa do pochłonięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Efi, a cóż to takiego? a takie z kółkiem Arnika ty tu mieszkasz i takie populizmy wygłaszasz u nas dużo czystsze powietrzeniż w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.08.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Pojechały ze łzami w oczach - Efi ja tez tam mieszkałam i pomimo tegoi ze z ciezkim sercem sie przeprowadzalam w obecny rejon Polski - teraz sie ciesze bo jak przyjezdzam czasami do rybnika i w okolice to dopiero tearz dostrzegam jak niezdrowe jest powietrze - ale jakby sie ktos zapytal czy wracam to od razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 no cóż pozostaje mi sie nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.08.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 a takie z kółkiem Z jednym?? Hmmmm Pozdrawiam Was upalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.08.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 no cóż pozostaje mi sie nie zgodzić z tym powietrzem też się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.08.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 no cóż pozostaje mi sie nie zgodzić No tak muszę przyznać racje. W ostatnich latach nie widzimy czym oddychamy... Jest znacznie lepiej niż 20 - 30 lat temu... Ale ile też przemysłu padło...., pozamykano.... Ale jeśli chodzi o samochody, ruch , spaliny i hałas... To ja już wolę swoją wieś.... Nie lubię jeździć do Stolicy... Oj nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hm ja też wole swoja wieś - to stolicy by mnie nie zaciagneli wołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts