wu 07.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ale za to każdy obcy się pięć razy zastanowi zanim do takiego miśka podejdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wusia do briarda???????????????One tylko duże są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A ja nie czesze - moze jakby siedzialy w domu to co innego - one caly czas i caly rok po dworze - lapy maja zawsze utytlane i pozlepiane - wczesnym latem je obcinam dosc krtotko, a pozniej na zime im odrasta, uszy im nie stoja bo nie toleruje ciecia uszu u psow - traca na wygladzie przez to sciananie na krottko latem ale lzej im jest przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wioluś ale większość ludziów właśnie nie boi się małych tylko dużych psów nie patrzą czy to łagodne ciele ale patrzą że ciele:lol2: więc na wszelki wypadek wolą unikać kontaktu z dużymi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No one tylko duze - chociaz do mojej suczy dwa razy bym sie zastanowila zanim bym weszla ale ogolnie robia halas i dobre wrazenie heuhuehuehue moi sasiedzi maja labradora retrivwera i jest taki grozny ze hohooho - jak nie ta rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No wierzę... Potem te kołtuny rozczesać masakra... Tylko maszynka.Ja mojego też golę na lato... Ziaje, sapie i jest mu gorąco... Za to na wystawy nie jeżdżę.... A pikuś z tym...Za to pies szczęśliwy i ja czesać nie muszę... Lubię lato... Bo przynajmniej psa nioe muszę meczyć....Mój jest w domu na kanapach leży, śpi z nami i jest po prostu kanapowcem... Zrobił super robotę... Był kupiony do dogoterapii.. teraz kyno..., żeby Emil zaczął mówić...Jest nie wychowany, rozpieszczony rasowy kundel z medalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 ogolnie jak ktos bedzie chccial to wrzuci cos i po psie i tyle na tema ochrony domostwa - ale fajne sa i kochane, najlepsza przylepka to nasz ostatni nabytek o taki http://www.jakipupil.pl/jakipupil/files/433.jpg - slodziak jest jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mój też robi teraz na wsi hałasu tyle, że psa nie widać, ale słychać....Ale jak wejdzie to z radości obskacze i popodgryza po rękach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A jakiego macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Maltańczyk??????Bo na biszona ma za prostą wełenkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Lwiego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 normalnie jak pluszowa zabawka wygląda:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 JA nastepne kiedys bede miala mniejsze nie takie olbrzymy - duzo sprzatania na dzialce jest po nich roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 no malatnczyk - tego to dopiero trzeba czesac - Arnika chowchow-a masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie no na boga... Przecież piszę Lwi Piesek. Taka rasa. Dość rzadka w Polsce jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Mhk tylko powiedz mi dlaczego ten Maltańczyk ma pokręcony włos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiesz co ja ogolnie to sie nie znam - akurat to zdj wzielam z netu bo moj taki sam jest , musze posuzkac jak wyglada lwi piesek - mi z lwem to tylko chowchow sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Tu poczytasz.... http://lwipies.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Lwi piesek - hm to tez masz mopa w domu huehueh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Wusia nam chyba usnela - mi tez powoli robi sie zimno na tym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts