wu 07.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 a skąd ale też planuję mopa w domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 a co na to malz? - bo moj przy trzecim wymiekl - chociaz bylo nam najtrudniej bo mop stacjonuje w domu jak na mopa przystalo a malz psow w domu nie toleruje oj nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 małż jeszcze chętniejszy chociaż pewnie nie do końca świadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Tyle tylko że większego. Mhk masz racje z tym mopem... I później przyjdzie poliże i pocieszy się....I jak tu nie kochać sierściucha....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Moje siersciuchy - wsyskie cy - poszly spac - jeden nawet chrapie - lepiej nawet od malza huehue - a mi stopy zmarzlyt i mam wielka ochote polozyc sie do lozeczka - tak wiec kobietki moje kochane zycze dobrej nocy i zegnam cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 a co na to malz? - bo moj przy trzecim wymiekl - chociaz bylo nam najtrudniej bo mop stacjonuje w domu jak na mopa przystalo a malz psow w domu nie toleruje oj nie Jak sprzedałam samochód to zrobiłam interes zycia... Kupiłam psa... Ale zanim go kupiłam, to mąż nie chciał słyszeć o psie i powiedział, że żadnego jeba...go sierściucha nie chce mieć w domu... Wiec ja na to, że my tylko pojedziemy zobaczyć psa, pooglądać... I jak zabrałam dzieci, to wiedziałam, że wyjedziemy z psem... I jest z nami od chyba ośmiu lat... Dla niego wracałam z Bułgarii z wakacji o 4 dni wcześniej, bo młody za nim piszczał, dla niego gnaliśmy już przez całą Polskę... Bo młode się stęskniło.... I to z nim włuczyłam się po Europie... Kochamy go , ale jest niewychowany, rozpuszczony i do przytulania. Po to był kupiony. Spełnił swoje zadanie - młody mówi i jest OK... Może być rozpuszczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 07.08.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 heloł No to jestem wrócona z urlopa Spadające gwiazdy, starożytne budowle, ciepłe i czyste morze, przemili i gościnni ludzie, piękna pogoda..... I jak tu się teraz odnaleźć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 luzik doopkę ściskasz i bierzesz się do życia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 no mozesz sie jeszcze byczyc i wracac do swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 No niby tak, ale to nie to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TFGu__lBWjI/AAAAAAAAAzc/j-5U5uwDJ8w/s512/Chorwacja%202010%20081.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Jednym słowem zastałaś chłodno i szaro i deszczowo... I jak tu wrócić do rzeczywistości...? Tam ciepło słonecznie, romantycznie i przepiękne morze.... Nie dziwie się, że potrzebujesz urlop po urlopie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.08.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Kasik piknie - mi tez sciska z zadrosci :bash: no ale dobrze nie mozna miec wszytskiego - dobrze ze odpoczelas - pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ty przynajmniej gdzies wyjechalas a niektorzy to w domu sie kisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.08.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 ale w jakich warunkach!!! tarasik, leżaczek, drineczek w łapce i niewiadomo co tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 takie cos to Kaska tez ma wiec spokojnie dojdzie do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dojde, dojde:D Wrzucę więcej zdjęć do albumu to sobie podejrzyjcie:) Polecam to miejsce, cisza spokój, czysto, do morza można by się nawet doczołgać, gdyby ktoś zaniemógł po rakiji Jak ktoś chce namiary to piszcie na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts