kaśka maciej 10.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam Cię Myszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 mnie to zaraz pozegnasz, bo sama udaję się do Śródziemia Boszzzz, moje dziecko obejrzało w weekend cała trylogię Tolkiena po angielsku ze dwa razy i jak usłyszało, ze mamy w domu ksiązki to błagało, zeby przynieść i jeszcze poczytać. No i tak oto u mojej pieciolatki na półce leży 3 ksiązki dla dorosłych, a bajki poszły w odstawkę. Hmmm, zastanawiam się czy to zdrowo tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Podrzuc namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mysza Twoje dziecko Tolkiena ogladalo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Kasica chcialam zwrocic twoja uwage ze jeszcze do konca tygodnia mam urlop i jak sie u mnie nie pojawisz na kawie to sie na ciebie obraze na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 łoo matko sałatkooo Dawaj namiary na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aaaaaaaaaaaaaaa bym zapomniała!!!!!!!!!!!!!!!! Moi rodzice od wczoraj mają pozwolenie na budowę!!!!Więc wybaczcie mi dziewczęta, ale teraz oddalam się w celu załatwiania prądu i wodu:)Ciao! ( jak mowią tambylcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mysza Twoje dziecko Tolkiena ogladalo ??? no właśnie i męczy mnie co chwila, zeby jej Frodusia włączyć i golaska-czyli Golluma i jest zachwycona. Nie zauważyłam, zeby miała koszmary nocne, a wręcz zaskoczyla mnie stwierdzeniem, ze trzeba iśc do przodu i się nie bać, choć jest trudno to trzeba być silnym.Strach przezwyciężac. I o działaniu zespołowym mówi i tym co jest dobre a co złe.Zdumiewają mnie jej przemyslenia. Ciągle obgadujemy o co w tym wszystkim naprawdę chodzi. To dziwnie wygląda, bo Młoda nie umie jeszcze nawet poprawnie mówic, a stronę emocjonalną ma rozwiniętą o 10 lat do przodu. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle.Mam nadzieję, ze je nie zwichruję.Ciekawa jestem co pedagogika na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 gratulacje.Własnie się zastanawialam co z tym pieknym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No Kaska to teraz bedziesz miala roboty po pachy Gratulacje!! Mysza nie mam pojecia ale raczej pedagogika nie pochwalilaby Tolkiena jako bajki dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 też sobie tak myśle więc szukam na siłe zmartwienia z powodu tego całego Tolkiena, no ale nie widze narazie zadnych ubocznych zjawisk, tylko to moze się znajdzie poooozniej. z drugiej strony masę dzieci ogląda jakies straszne bajki na cartoonach, w których chodzi tylko o to zeby sie trochę potłuc. Nie wiem, jak to ze sobą zestawić. Nie chodzi mi o to, zeby natłuc dziecku do głowy jakichs przemyślen. Ona sama taka jest. Muszę o tym porozmawiać z psychologiem w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.08.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 mysza - spoko moje też ogladały... Guciowi się podobało, ale bał się orków. Marysia obejrzała i nic. No, ale ona starsza. Tolkien na nich nie zrobił jednak takiego wrażenia jak Harry potter, szkoda...Marysia Harego przeczytała sama cztery tomy i teraz nic już nie chce czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Moje też oglądał i jakoś bez koszmarów się obyło:) U mnie natomiast rozpoczął się muzyczny szał. Młoda zakochana w Michale Jacksonie... To mnie przerasta, serio.. "mamusiu, wiesz, że Majkel miał 5 samochodów i 6 domów "(i tu wytrzesz żywcem jak to ) Młody stoi w opozycji do Majkela ( zresztą, nie dziwota, zawsze jest na NIE jeśli chodzi o jego osobistą rodzonę siostrę) aleee jest taki jeden utwór, w którym gra Slash z Guns'n'Roses. I to było odkrycie roku dla mojego Syna Zakochał się w tej solówie. Zajechali płyte na tym utworze na amen. Więc mu mówię "Dziecko, matka kupi ci płytę na której we wszystkich piosenkach gra Slash" No i jak obiecałam tak zrobiłam. wczoraj zakupiłam "Greatest hits" i nic innego nie słyszę teraz w domu jak : "Welcome to the Jungle " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wiecie co, niby fajnie w domu, ale dlaczego po 20tej musze siedzieć ubrana w polary na tarasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Kaśka, gratulacje PnB rodziców Będzie się teraz działo Myszko, nie przejmuj się, moja starsza córcia też uwielbia oglądać Władcę Pierścieni. Nie miała i nie ma żadnych koszmarów i nawet ohydne orki nie robią na niej wrażenia. Jednak na pierwszym miejscu dla niej Harry Potter i już nie może doczekać się piątku, bo leci kolejna część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 cze Powrócona wpadnij do mnie co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wusia a ty co? kiedy planujesz sie ruszyc do ludzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 no jak już to po powrocie ze szpitala:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 a teraz synul juz w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 no jeszcze nie ale staram się nie szwendać żeby czego nie złapał teraz to chuchać dmuchać do 23 żeby zdrowy jak rybka był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts