markoto 10.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 a to ty tez sie nie mozesz ruszac nigdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 no teoretycznie mogę ale nie mam z kim Piotrusia zostawić więc musiałabym Go wlec ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 mysza - spoko moje też ogladały... Guciowi się podobało, ale bał się orków. Marysia obejrzała i nic. No, ale ona starsza. Tolkien na nich nie zrobił jednak takiego wrażenia jak Harry potter, szkoda...Marysia Harego przeczytała sama cztery tomy i teraz nic już nie chce czytać... ile Marysia ma lat ze przeczytała Pottera sama?szczęka mi opadła.Zuch Dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 tak sobie czytam i myśle jednak, ze dzieci dzisiaj strasznie szybko dorastają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.08.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 ile Marysia ma lat ze przeczytała Pottera sama?szczęka mi opadła.Zuch Dziewczynka pierwsza klasa podstawówki niezła jest co? po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.08.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 tak sobie czytam i myśle jednak, ze dzieci dzisiaj strasznie szybko dorastają też mam takie wrażenie, teraz zsiedmiolatka to już w zasadzie nastolatka. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji Marysi i jej koleżanek. Nie chodzi o chłopaków, ale gust. Np. teraz ulubionym kolorem Mani jest czarny. Niedługo wróci do domu z kolczykiem w pępku. Jak czytam o dzieciach kaski, to to wrażenie jeszcze mi się pogłębia. Majkel dzakson? kurcze w tym wieku to ja słuchałam Fasolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Irma, mam te same odczucia. Moja z różu przerzuciła się na czerń, teraz wszystkie ciuchy muszą być ciemne, szare a najlepiej czarne. Do zdjęć pozuje nie jak siedmiolatka tylko jak rasowa modelka . Jak tylko sądzi, że nikt jej nie widzi, śpiewa i tańczy niczym Britni Spirs...... I ma bardzo sprecyzowane poglądy na to kim będzie, uwaga: agentka nieruchomości :D:D: I nie że tak chwilowo, niee, od roku o tym mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 moje dziecko jak zobaczylo ile z portfela kaski idzie po wizycie u dentysty powiedziała, że bedzie stomatologiem patrzcie jakie to juz sprytne Kaska Twoje dziecie wrocilo z koloni/obozu? ja wlasnie szykuje sie do kolejnego obozu, tym razem wyrzutnie skierowałam w kierunku Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 hmm to moje dziecko spoznione w rozowju chyba jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Malmucka dobrze, że tak zareagowało. Moja jak była mniejsza i była ze mną na zakupach w Solarze to przy kasie jak pani powiedziała mi ile mam zapłacić powiedziała zdziwionym głosem na cały sklep "mamo skąd ty masz tyle pieniedzy ?" Nie będę pisać jak się czułam.... A co do planów zawodowych to moja obecnie chce być animatorem w hotelach Powiedziała, że będzie jeździć po świecie i zabawiać ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Moje Starsze wróciło już z obozu:) Zadowolony jest bardzo, w przyszłym roku równiez się wybiera. Młodsza stwierdziła, że też jedzie, jak to usłyszał Syn to się oflagował niemalze, że on z nią nie jedzie :D mówię wam, jak to mam fajnie z nimi. Nudy nie ma. Marta, a ile twoje starsze ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 teraz pojdzie do pierwszej roz ponad wszystko, feela podspiewuje i dzieciece piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 No to tak jak moja. Feel już przebrzmiał, bo uwaga: nie jest gwiazda pop, bo jak wiadomo jest nią Majkel Róż czasem jeszcze tak, ale już nie taki dziecinny tylko ciemny. U mojej taki postep nastąpił w przeciagu ostatnich 3 miesięcy. Aż się boje co to będzie jak pójdzie do szkoły...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja tam jestem czarna z natury wiec sie nie obraze jak roz zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Ciągle jestem myślami na wakacjach........ Podczas jednej z wycieczek chialam, żeby mi mąż kupił taki coś: http://lh4.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGs8ZzVOWI/AAAAAAAABMM/zr9esr0Dv9g/s720/Chorwacja%202010%20418.jpg w końcu mamy za chwilę 12 rocznicę ślubu ale niemalze padł zemdlony i powiedział, że ewentualnie moze mnie zaprosić do restauracji, w której to gary zmywa Madonna http://lh4.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGs4mY49XI/AAAAAAAABMA/3hwZWvLMjD8/s720/Chorwacja%202010%20522.jpg Ale staneło na tym, że dostalam moją wymarzoną maskę wenecką, o taką jak w prawym górnym rogu zdjecia, z bordowymi piórami http://lh6.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGsURPT1eI/AAAAAAAABK0/nGnov1SkSs4/s720/Chorwacja%202010%20504.jpg Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Kurdeee, urwane zdjecia Nie wiem dlaczego, na podglądzie sa cale no i widać maskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 piekne zdjecia ja wlasnie mysle nad prezentem na 11 rocznice, do soboty to ja duzo czasu nie mam Moje dziecko jak slyszy Majkela to zaczyna sie wyglupiac i pewnie juz wiesz który krok taneczny wtedy pariodjuje Najpierw byl obóz Ju Jitsu, wypałda z autokaru rozczochrana w koszulce NARKOTYKI NIE DLA NAS teraz będzie obóz koszykarski no ale żaliła mi sie wczoraj że chciałaby być chłopcem, no wcale sie nie dziwie bo od czasu jak mąż postawił hustawke to skacze po niej z plastikową szabelką swojego brata i udaje pirata na statku nie wiem jak Wy ale ja tez w takim wieku chcialam być chłopcem, ani to nie były czasy na różowe sukienki, ani na lalki, wiec biegałam z chłopcami za piłką i wspinałam sie na drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Ja nie mialam za wiele koleżanek, za to kolegow na pęczki Łaziłam po drzewach, rzucałam kamieniami, jedynie plucie na odległość mi nie szło Ślady po przewrotkach rowerowych ma łokciach mam do dziś. Na kolanie mam nawet ślad po zębach Huśtałam się z jakimś kumplem na takim koniku i ten niespodziewanie spadł z niejwię ja tez poszybowałam w dół wbijając sobie dwie mleczne górne jedynki w kolano oczywiście zostały tam na amen. Nie musze mówic, że ruszały się już okrutnie, ale nie dałam ich sobie wyrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.08.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 polecam gorąco na hustawke takie cos z Yska, jest to kolo o srednicy 100cm a w nim siatka z lin,pewnie widzialyscie takie cos na wypasionych placach zabaw. Poki co zastapi mi to hamak i ławke - hustawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts