Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mysza - spoko moje też ogladały... :)

Guciowi się podobało, ale bał się orków. Marysia obejrzała i nic. No, ale ona starsza. Tolkien na nich nie zrobił jednak takiego wrażenia jak Harry potter, szkoda...Marysia Harego przeczytała sama cztery tomy i teraz nic już nie chce czytać... :(

ile Marysia ma lat ze przeczytała Pottera sama?szczęka mi opadła.Zuch Dziewczynka

tak sobie czytam i myśle jednak, ze dzieci dzisiaj strasznie szybko dorastają:jawdrop:

też mam takie wrażenie, teraz zsiedmiolatka to już w zasadzie nastolatka. Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji Marysi i jej koleżanek. Nie chodzi o chłopaków, ale gust. Np. teraz ulubionym kolorem Mani jest czarny. Niedługo wróci do domu z kolczykiem w pępku.

Jak czytam o dzieciach kaski, to to wrażenie jeszcze mi się pogłębia. Majkel dzakson? kurcze w tym wieku to ja słuchałam Fasolek.

Irma, mam te same odczucia. Moja z różu przerzuciła się na czerń, teraz wszystkie ciuchy muszą być ciemne, szare a najlepiej czarne.

Do zdjęć pozuje nie jak siedmiolatka tylko jak rasowa modelka :eek:. Jak tylko sądzi, że nikt jej nie widzi, śpiewa i tańczy niczym Britni Spirs......

I ma bardzo sprecyzowane poglądy na to kim będzie, uwaga: agentka nieruchomości :D:D:D:

I nie że tak chwilowo, niee, od roku o tym mówi :)

Malmucka dobrze, że tak zareagowało.

Moja jak była mniejsza i była ze mną na zakupach w Solarze to przy kasie jak pani powiedziała mi ile mam zapłacić powiedziała zdziwionym głosem na cały sklep "mamo skąd ty masz tyle pieniedzy ?" :D Nie będę pisać jak się czułam....

A co do planów zawodowych to moja obecnie chce być animatorem w hotelach :D Powiedziała, że będzie jeździć po świecie i zabawiać ludzi :D

Moje Starsze wróciło już z obozu:)

Zadowolony jest bardzo, w przyszłym roku równiez się wybiera.

Młodsza stwierdziła, że też jedzie, jak to usłyszał Syn to się oflagował niemalze, że on z nią nie jedzie :D:D

mówię wam, jak to mam fajnie z nimi. Nudy nie ma.

Marta, a ile twoje starsze ma lat?

No to tak jak moja. Feel już przebrzmiał, bo uwaga: nie jest gwiazda pop, bo jak wiadomo jest nią Majkel :)

Róż czasem jeszcze tak, ale już nie taki dziecinny tylko ciemny.

U mojej taki postep nastąpił w przeciagu ostatnich 3 miesięcy. Aż się boje co to będzie jak pójdzie do szkoły......

Ciągle jestem myślami na wakacjach........

Podczas jednej z wycieczek chialam, żeby mi mąż kupił taki coś:

http://lh4.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGs8ZzVOWI/AAAAAAAABMM/zr9esr0Dv9g/s720/Chorwacja%202010%20418.jpg

w końcu mamy za chwilę 12 rocznicę ślubu :)

ale niemalze padł zemdlony

i powiedział, że ewentualnie moze mnie zaprosić do restauracji, w której to gary zmywa Madonna

http://lh4.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGs4mY49XI/AAAAAAAABMA/3hwZWvLMjD8/s720/Chorwacja%202010%20522.jpg

Ale staneło na tym, że dostalam moją wymarzoną maskę wenecką, o taką jak w prawym górnym rogu zdjecia, z bordowymi piórami

http://lh6.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TGGsURPT1eI/AAAAAAAABK0/nGnov1SkSs4/s720/Chorwacja%202010%20504.jpg

Edytowane przez kaśka maciej

piekne zdjecia :)

ja wlasnie mysle nad prezentem na 11 rocznice, do soboty to ja duzo czasu nie mam ;)

Moje dziecko jak slyszy Majkela to zaczyna sie wyglupiac i pewnie juz wiesz który krok taneczny wtedy pariodjuje :rolleyes:

Najpierw byl obóz Ju Jitsu, wypałda z autokaru rozczochrana w koszulce NARKOTYKI NIE DLA NAS

teraz będzie obóz koszykarski :)

no ale żaliła mi sie wczoraj że chciałaby być chłopcem, no wcale sie nie dziwie bo od czasu jak mąż postawił hustawke to skacze po niej z plastikową szabelką swojego brata i udaje pirata na statku

nie wiem jak Wy ale ja tez w takim wieku chcialam być chłopcem, ani to nie były czasy na różowe sukienki, ani na lalki, wiec biegałam z chłopcami za piłką i wspinałam sie na drzewa

Ja nie mialam za wiele koleżanek, za to kolegow na pęczki :)

Łaziłam po drzewach, rzucałam kamieniami, jedynie plucie na odległość mi nie szło :lol2:

Ślady po przewrotkach rowerowych ma łokciach mam do dziś.

Na kolanie mam nawet ślad po zębach :lol2:

Huśtałam się z jakimś kumplem na takim koniku i ten niespodziewanie spadł z niejwię ja tez poszybowałam w dół wbijając sobie dwie mleczne górne jedynki w kolano :D

oczywiście zostały tam na amen. Nie musze mówic, że ruszały się już okrutnie, ale nie dałam ich sobie wyrwac :lol2: