Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz, z ciekawości to sprawdziłam, bo ten mój htc wydaje mi się całkiem poręczny i lekki :D Wczesniej miałam Nokie i ona to dopiero była ciężka :D A ten nie dosć, że w dłoni dobrze leży to jeszcze nie wiem jakby miał być mneijszy jak ja bym te swoje paluchy zmieściła na tym wyświetlaczu bo już teraz ciągle coś innego naciskam :D

may

jest co dyskutowac bo np. moj luby który może miec kazdy telefon na rynku wybral blackberrego bolda a o iphonie nie chce slyszec. hd2 mamy w ramach testów i świetnie sie sprawdza jako... nawigacja :D jest obłędny! ale na telefon jest za duży. nawet do męskiej dłoni.

a czym sie rozni ten 4g od 3gs?

wielkością i wyglądem (bo oprogramowanie można wgrać do 3gs takie samo). natomiast luby mi za chinskiego boga nie chce sprawić 4g bo stwierdzil ze to badziewie ktore ma złe notowania na rynku i sie psuje i trzeba poczekac az wprowadzą ulepszoną wersję

z nowosci ma kamerke od frontu wiec mozna prowadzic wideorozmowy, lepsza rozdzielczosc, i dodatkowe urządzenie oprócz akcelerometra pozwalające lepiej ustalać pozycje telefonu. i baterie ma podobno lepszą.

Edytowane przez efilo

bb mam sluzbowego, fajna ma gierke-lata sie takim odkurzaczem i odbijapileczke i straca klocki-przypomina mi gre na atari:lol2: ale nie cierpie tych malych przyciskow w nim.

kurde to trzeba czekac na nowa wersje iphona wynika z tego.

moze to i lepiej Hela i tak wykazuje juz wielkie zainteresowanie komorkami, wiec pewnie zywotnosc komorki bedzie krotka, moze niech dobije moja stara nokie

Anja ja mam zwykły telefon htc Wildfire. Przy takim wyświetlaczu duzym bateria trzyma krótko 2-3 dni. To jego duza wada jak dla mnie.

Poza tym muszę rozgryść kilka rzeczy. Np na początku wyswietlacz wygaszał się sam jak odkładałam telefon. Coś córka w nim grzebała i teraz ta funkcja mi nie działa i za chiny nie wiem jak to znów zrobic, zeby sie sam wyłączał :D Musze z palucha go wyłączyć. Grzebie w nim juz 2 tydzień i nie mogę dojść jak to zrobić. Wyświetlacz nadal mam ustawiony na 30 sekund a nie działa.

Kontakty pięknie mi sie same ściagnely z Nokii przez Bluetootha.

WIdeorozmowę prowadziłam raz w życiu z Nokii w Wawie z mężem :D Ale był zaskoczony! Do tego stopnia, ze nie bardzo nam się rozmowa kleiła ;) W naszym rejonie ta opcja nie działa.

bo to potrzebne 3G

Anja

pod kątem Heli iPhone jest rewelacyjnym wynalazkiem. wiem że to zabrzmi idiotycznie ale kruszka smigala na iphonie jak nie skonczyla roku. są super aplikacje dla takich maluszków. zaczynala od bąbelków które się tworzą na ekranie jak dotknie sie go paluszkiem :)

nie jestem zwolennikiem posadzenia dziecka przed kompem i tv niech gra i ogląda bajki ale myślę że troche techniki powoduje że dziecko sie fajnie rozwija. zreszta te dzisiejsze dzieci.... kruszka jako pierwsza w domu (tak naprawde jak do tej pory jedyna) rozgryzła który kontakt jest do czego i jak włączyć tv i muzyke jednoczesnie ;)

jeśli nie masz dostepu do telefonu za grosze to ja bym szła w 3gs. jest naprawde super i 4g nie jest w stosunku do niego krokiem milowym a na pewno jest tanszy teraz jak 4g weszło na rynek.