mayland 27.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No to znaczy się nie jest ze mną tak źle do końca Jestem ciekawa realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No to znaczy się nie jest ze mną tak źle do końca Jestem ciekawa realizacji Z TOBĄ JEST WSIO OK ja mówiłam o sobie, taka jestem wiesz: chciałaby, a boi sie jeśli chodzi o wnętrza oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Będzie dobrze, zobaczysz Nie uniknie sie błębów. Mnie nie zrozumiał elektryk i zrobił mi włączenie światła przed domem w garażu a nie przy wejsciu. Owszem, chciałam w garażu ale włączenie swiatła przed garażem a to drugie przy wejściu to do głowyby mi nie wpadło że da na jeden włącznik Nie wiem czy teraz nie bedizemy tego rpzerabiać bo nas to wnerwia. A już sciany pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 wiem, że błędy są nieuniknione, ale żeby było ich jak najmniej to co zrobić?? dostanę kręćka, jak Bóg miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kaska ja wchodziłam do każdego wnetrza i wyobrażałam sobie co i jak w nim bedzie Potem sprawy techniczne jak: gniazdko do odkurzacza, tv itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mayland, oglądałś kanapy w moim dzienniku?? Powiedz o co sądzisz o nich?? Tylko nie ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Są bardzo ładne. Wadą ich jest to, ze muszą stać w BARDZO duzym salonie Są rozłożyste. Ile osób na nich siadzie? Zajmą dużo miejsca a niewiele osób bedize mogło na nich usiąść. No chyba, ze bedą siadać na oparciach Bardzo efektowne i raczej nie klasyczne To moja opinia ale nei do końca obiektywna. Porównuję to co widzę do moich potrzeb bo tak najłatwiej Nie wiem jakie Ty masz potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A Kasiu i jeszcze jedno. Mają prześwit a jak wiesz, ja praktyczna jestem do bólu Nie chciałoby mi się kłaść i wycierać podłogi pod nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Są bardzo ładne. Wadą ich jest to, ze muszą stać w BARDZO duzym salonie Są rozłożyste. Ile osób na nich siadzie? Zajmą dużo miejsca a niewiele osób bedize mogło na nich usiąść. No chyba, ze bedą siadać na oparciach Bardzo efektowne i raczej nie klasyczne To moja opinia ale nei do końca obiektywna. Porównuję to co widzę do moich potrzeb bo tak najłatwiej Nie wiem jakie Ty masz potrzeby To fajnie, ze wzór ci się podoba Nie sa duże!! trójka to max 2 metry ja myślałam o 2 dwójakch i fotelu i wiem, że klasyczne to one nie są mnie chodzi o taki styl klasyczno-nowoczesny, hmm jabky tu wytłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja skłąniam sie ku kanapie modułowej z możliwością zmiany ustawienia. Tak by usiadło sobie wygodnie kilka osób ale też by można było wyciagnać nogi w razie potrzeby przed tv No i jeszcze by mnie ten układ nie nudził to żeby możńa było go dowolnie zestawiać I za pierona nie wiem czy coś takiego znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja skłąniam sie ku kanapie modułowej z możliwością zmiany ustawienia. Tak by usiadło sobie wygodnie kilka osób ale też by można było wyciagnać nogi w razie potrzeby przed tv No i jeszcze by mnie ten układ nie nudził to żeby możńa było go dowolnie zestawiać I za pierona nie wiem czy coś takiego znajdę !!!! meblomak ma cos takiego, tylko szkopuł w tym, że nie końca chyba w twoim stylu, w moim zreszta tez nie http://www.meblomak.com.pl/_files/mebelee7c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mebelplast tez ma. Ale wiesz...kaska Szukam czegoś na co mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mebelplast tez ma. Ale wiesz...kaska Szukam czegoś na co mnie stać Hmm, ten komplet w dziennkiu, kosztowałby jakieś 4000zł Ten w komentach już około 5500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ups no to ja głosu ni zabieram O rany, ale namieszałam . Ja też bardzo lubię nowoczesne wnętrza, a pisząc to co powyżej miałam na myśli takie kosmiczne, udziwnione na maxa. Chyba ostatnio nie potrafię wypowiadać się czytelnie , za zamieszanie przepraszam i już się nie odzywam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 hehe - Mabalplast - z mojego rodzinego miasta Olsztyna pochodzi ;] - to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ups no to ja głosu ni zabieram O rany, ale namieszałam . Ja też bardzo lubię nowoczesne wnętrza, a pisząc to co powyżej miałam na myśli takie kosmiczne, udziwnione na maxa. Chyba ostatnio nie potrafię wypowiadać się czytelnie , za zamieszanie przepraszam i już się nie odzywam . Jeśli ktos namieszła to ja Ja własnie to miałam na myśli co Ty Sonika Tak żeby było wiadomo, że to jest stół, a to sofa Bo czasem to ja nie wiem, do czego dany mebel służy, ale może ja ciemna baba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Oj tam, to wszystko przez ten wiatr. U mnie cały czas wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Oj tam, to wszystko przez ten wiatr. U mnie cały czas wieje A żebyś wiedziała U mnie tez znowu zaczęło Niecierpię wiatru Śniegu zreszta też nie Zimy w ogóle Byle do wiosny Zrzucasz te kurtki, czapki, zwiewne sukienki, buty bez palców, echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja jutro omawiam garderoby i szafy wnekowe z panem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja jutro omawiam garderoby i szafy wnekowe z panem To tak jak ja Na 9 się umówilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts