Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będzie dobrze, zobaczysz :wink:

Nie uniknie sie błębów. Mnie nie zrozumiał elektryk i zrobił mi włączenie światła przed domem w garażu a nie przy wejsciu. Owszem, chciałam w garażu ale włączenie swiatła przed garażem a to drugie przy wejściu to do głowyby mi nie wpadło że da na jeden włącznik :evil: :evil: Nie wiem czy teraz nie bedizemy tego rpzerabiać bo nas to wnerwia. A już sciany pomalowane :(

Są bardzo ładne. Wadą ich jest to, ze muszą stać w BARDZO duzym salonie :lol: Są rozłożyste. Ile osób na nich siadzie? Zajmą dużo miejsca a niewiele osób bedize mogło na nich usiąść. No chyba, ze bedą siadać na oparciach :wink: Bardzo efektowne i raczej nie klasyczne :wink:

To moja opinia ale nei do końca obiektywna. :lol: Porównuję to co widzę do moich potrzeb bo tak najłatwiej :oops: Nie wiem jakie Ty masz potrzeby :lol:

Są bardzo ładne. Wadą ich jest to, ze muszą stać w BARDZO duzym salonie :lol: Są rozłożyste. Ile osób na nich siadzie? Zajmą dużo miejsca a niewiele osób bedize mogło na nich usiąść. No chyba, ze bedą siadać na oparciach :wink: Bardzo efektowne i raczej nie klasyczne :wink:

To moja opinia ale nei do końca obiektywna. :lol: Porównuję to co widzę do moich potrzeb bo tak najłatwiej :oops: Nie wiem jakie Ty masz potrzeby :lol:

To fajnie, ze wzór ci się podoba :D

Nie sa duże!!

trójka to max 2 metry

ja myślałam o 2 dwójakch i fotelu

i wiem, że klasyczne to one nie są 8)

mnie chodzi o taki styl klasyczno-nowoczesny, hmm jabky tu wytłumaczyć :roll:

Ja skłąniam sie ku kanapie modułowej z możliwością zmiany ustawienia. Tak by usiadło sobie wygodnie kilka osób ale też by można było wyciagnać nogi w razie potrzeby przed tv :wink: No i jeszcze by mnie ten układ nie nudził to żeby możńa było go dowolnie zestawiać :lol: I za pierona nie wiem czy coś takiego znajdę :lol:

Ja skłąniam sie ku kanapie modułowej z możliwością zmiany ustawienia. Tak by usiadło sobie wygodnie kilka osób ale też by można było wyciagnać nogi w razie potrzeby przed tv :wink: No i jeszcze by mnie ten układ nie nudził to żeby możńa było go dowolnie zestawiać :lol: I za pierona nie wiem czy coś takiego znajdę :lol:

!!!!

meblomak ma cos takiego, tylko szkopuł w tym, że nie końca chyba w twoim stylu, w moim zreszta tez nie :wink:

http://www.meblomak.com.pl/_files/mebelee7c.jpg

Ups no to ja głosu ni zabieram :oops:

O rany, ale namieszałam :oops: .

Ja też bardzo lubię nowoczesne wnętrza, a pisząc to co powyżej miałam na myśli takie kosmiczne, udziwnione na maxa.

Chyba ostatnio nie potrafię wypowiadać się czytelnie :oops: , za zamieszanie przepraszam i już się nie odzywam :wink: .

Ups no to ja głosu ni zabieram :oops:

O rany, ale namieszałam :oops: .

Ja też bardzo lubię nowoczesne wnętrza, a pisząc to co powyżej miałam na myśli takie kosmiczne, udziwnione na maxa.

Chyba ostatnio nie potrafię wypowiadać się czytelnie :oops: , za zamieszanie przepraszam i już się nie odzywam :wink: .

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli ktos namieszła to ja :-?

Ja własnie to miałam na myśli co Ty Sonika :D

Tak żeby było wiadomo, że to jest stół, a to sofa :lol:

Bo czasem to ja nie wiem, do czego dany mebel służy, :roll:

ale może ja ciemna baba jestem :roll:

Oj tam, to wszystko przez ten wiatr. :wink: :lol: U mnie cały czas wieje :roll:

A żebyś wiedziała :lol:

U mnie tez znowu zaczęło

Niecierpię wiatru :-?

Śniegu zreszta też nie :-?

Zimy w ogóle :-?

Byle do wiosny :D

Zrzucasz te kurtki, czapki, zwiewne sukienki, buty bez palców, echhhh 8)