mhk 11.09.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 KAska ty to lepiej murarzom za bardzo nie ufaj - a rure na kanalizacje i wode wlozyli ci w fundamenty?? czy bedziesz sie musiala przebijac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.09.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 U nas też humus nie był zdejmowany ale dlatego, że tu żółty piasek praktycznie a to co na nim rosło to bździny jakieś były a nie rośliny. Praktycznie nie było warstwy czarnej, czy nawet rolniczej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.09.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Mhk, tej ekipie to może bym nie zaufała tak do końca, ale mojemu tęsciowi juz tak. Skoro on powiedział, że nie ma potrzeby, to znaczy że nie ma. Moi rodzice mają działke tuż obok niemalże i grunt jest identyczny.Ale fakt, o rurze zapomnieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 My mamy taki zjazd Budując dom i tak musiałam sowją drogą wystąpić o zgode na zjazd. No to wystąpiłam. Fakt, ze mieliśmy już zjazd nic nie zmieniał. Gadajac sobie z panem w urzedzie marszałkowskim pan nagle wielce zaaferowany stwierdził "no ale mają państwo dziki zjazd z drogi" bo my po tej stronie drogi nie mamy zjazdów". No to mu odpowiedziałam, że może i dziki ale taki sam jak połowa wsi której też na mapie nie ma Pan stwierdził, że pjadą na wzje lokalną zobaczyc tę wieś bo on nie wie gdzie to jest oD tamtej pory cisza. Decyzję dostałam, a jakże. Pozwalającą na budowę zjazdu Wiesz Mayland, jak ja patrze u nas na wsi ile domow nie ma barierek na balkonach a sa to domy stare, niewykonczone i ludzie mieszkaja od lat kilkudziesieciu, to tak sobie mysle ze albo podsmarowane albo budowa niezakonczona i caly czas bez zgloszenia zakonczenia budowy. I ludzie mieszkaja lata i nikt tego nie sprawdza, a tak strasza karami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Kasiu, fajnie ze juz cos widac na ziemi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 12.09.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 KAsik to zrobcie sobie tearz to przebicie - bo moim sasiadom zapomnieli tych rur powkladac i przebijali sie jak juz mieli chudziak i sciany i tylko przeklenstwa lecialy jak to kopali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Kasica Ty to kiedyś do mnie zaglądniesz czy czekasz na przyszłe wakacje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hm....dziwne.... Moim zdaniem bankowo zdążą. U nas pierwsza łopata była wbita 20 września. przed zimą miałam stan surowy zadaszony. Dokładnie jakoś na Świeta u nas pierwsza łopata 24 września i w marcu odkopywaliśmy ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.09.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ale moj domek jest malutki, aTwoj to kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ....... ile domow nie ma barierek na balkonach ................ znam jeden i wcale nie stary, oddany i nie posmarowany .............. nie sprawdzany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.09.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ale moj domek jest malutki, aTwoj to kolos eee tam. po prostu zalało nam wykopy i się męczyliśmy z tym aż do mrozów. a potem niestety zima nie chciala sie skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Wunia, kiedyś tak. Ale już nic nikomu nie obiecuję, bo mam tak beznadziejnie ułożony plan, że wracam do domu na 15. Pamiętajcie, że mam pół etatu!! I drugie pół w okienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ale Kasiu ja też nie kończę pracy przed 15 więc świetnie się składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Wunia, nie drażnij mnie:) Nigdy nie miałam tak fatalnie ułożonego planu. Dzieci nie moge odebrac normalnie ze szkoły... Mam niby 3 godziny, ale z dwoma okienkami i siedzę w sumie 5 godzin. Zawsze zjawiam się ciut wcześniej, więc się robi 6. A po 6 godzinach w szkole to człowiek nadaje sie do odstrzału w kosmos, a nie na wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 wiesz ja po ośmiu u siebie tak samo więc się idealnie uzupełnimy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Tylko, że ja mam płacone za 3:) a nie za 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a bo resztę to wolontariat masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 http://lh3.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TJDfk88PTOI/AAAAAAAABXY/9v58t0iWWJg/s512/Salon%20081.jpg http://lh5.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TJDfpWKbqbI/AAAAAAAABXk/zjJ8zuKz_Io/s640/Salon%20078.jpg Takie mam teraz krzesła przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 ale odlot Kasienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.09.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Znaczy się, ujdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts