Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mhk, tej ekipie to może bym nie zaufała tak do końca, ale mojemu tęsciowi juz tak. Skoro on powiedział, że nie ma potrzeby, to znaczy że nie ma. Moi rodzice mają działke tuż obok niemalże i grunt jest identyczny.

Ale fakt, o rurze zapomnieli..

My mamy taki zjazd :D

Budując dom i tak musiałam sowją drogą wystąpić o zgode na zjazd. No to wystąpiłam. Fakt, ze mieliśmy już zjazd nic nie zmieniał. Gadajac sobie z panem w urzedzie marszałkowskim pan nagle wielce zaaferowany stwierdził "no ale mają państwo dziki zjazd z drogi" bo my po tej stronie drogi nie mamy zjazdów". No to mu odpowiedziałam, że może i dziki ale taki sam jak połowa wsi której też na mapie nie ma :D Pan stwierdził, że pjadą na wzje lokalną zobaczyc tę wieś bo on nie wie gdzie to jest :D oD tamtej pory cisza. Decyzję dostałam, a jakże. Pozwalającą na budowę zjazdu :D

Wiesz Mayland, jak ja patrze u nas na wsi ile domow nie ma barierek na balkonach a sa to domy stare, niewykonczone i ludzie mieszkaja od lat kilkudziesieciu, to tak sobie mysle ze albo podsmarowane albo budowa niezakonczona i caly czas bez zgloszenia zakonczenia budowy. I ludzie mieszkaja lata i nikt tego nie sprawdza, a tak strasza karami

Wunia, nie drażnij mnie:) Nigdy nie miałam tak fatalnie ułożonego planu. Dzieci nie moge odebrac normalnie ze szkoły... Mam niby 3 godziny, ale z dwoma okienkami i siedzę w sumie 5 godzin. Zawsze zjawiam się ciut wcześniej, więc się robi 6. A po 6 godzinach w szkole to człowiek nadaje sie do odstrzału w kosmos, a nie na wizyty :D