Arnika 22.09.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No to ja Ci powiem... Wylewki laliśmy 8 marca i było -13*C... Dali panowie plastyfikator i wylaliśmy... Przez tydzień biegaliśmy z dwoma dmuchawami grzejnikami - jedna na gaz, druga na olej i grzaliśmy... Beton związał i nigdzie nie miałam nic pęknięte.... Więc można, tylko co by od razu wielkie mrozy nie złapały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Z drugiej strony to i tynki też robiliśmy w grudniu, tylko, że od połowy grudnia biegaliśmy dwa trzy razy dziennie dokładać do kozy... I tak niestety nadproża delikatnie złapało ( samą szlichtę ) i panowie wiosną przyszli i poprawili ... To była ich wina, że plastyfikatora nie dali, a ja pytałam czy nie kupić..... Czyli dobra rada - kup plastyfikator i możesz spać do - 6 powiedzmy spokojnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ok, dzieki:) http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd065.jpg Mój red baron, cos mało czerwnony, ale za to jak kwitnie. W zesżłym roku był cały kolorowy, ale bez kwiatów. http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd067.jpg Następna trawa ( aleee nie wiem co to ) nawet nie wiem kiedy zaczęła kwitnąć http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd069.jpg A tu jej kwiat z bliska http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/Ogrd066.jpg i jeszcze berberys z krzewuszką. Berberys cudny, krzewuszka nic nie kwitła w tym roku........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Zakwitnie w przyszłym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 hm... nie wiem co jest trudniejszego w przetarciu szmatką białej ościeżnicy od brązowej. ale nie będę się wykłócać bo ja okien nie myję marta naprawde ci sie wewnątrz tak ramy brudzą? Wiesz co az tak moze sie nie brudza ale ja nie mam bialych ale w mieszkaniu mialam biale plastikowe, one z czasem zalazily brudem nie dalo sie tego umyc juz przemywajac szmatka a balam sie za to zabrac cifem- na okleinie nigdy tak sie nie stanie. Co innego jak ty masz drewno tam farba zachowuje sie inaczej niz plastik Kaska a cielas ta krzewuszke w tym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.09.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 MHK., moze masz Oknoplast Kraków?- tez mam taki wyoblone Ramy w myciu dla mnie no problem zawsze gorsze są te szyby obsrane przez muchy. ciekawe czy wymyślą taklie szyby odstraszające to paskudztwo. A jesli chodzi o okna to nie ma co się kłócic. Najwaznejsze jest co widac przez to okno, nieeee? No dokladnie oknoplast - a jezeli chodzi o te cholerne muchy to mam takie samo zdanie - szlag ,mnie trafia jak mam po lecie myc okna - myje sie i myje ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Marta, nie cięłam... Powinnam rozumiem? Ja mam OknoPlast, fajnie się myje, sa takie wyoblone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 a no jak na już to nie możesz poczekać na pomocję ja mam obustronny orzech i za żadne skarby świata nie zamieniłabym go na biały w środku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Promocje czego? Możesz mówić jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 no okna z Krakowa ale oni to na zimę promocję robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Pan coś mówił, że od października jest promocja. Więc tyle to poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 ja wiem że oni od grudnia mają promocję i robią te okna do końca marca i wtedy jest duuuuuuuuuuuuży upuścik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.09.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Ja swoje zamawiałam w październiku, montowali mi w listopadzie. Też miałam promocję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 heloł, widze ze wszyscy chabedzie swoje pokazuja Kasiula sliczna ta trawka co nie wiesz co to u mnie juz red baron powoli zolknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 mnie nie mogli montować w listopadzie bo dopiero w marcu zaczęli ściany stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 "aby krzewuszka kwitła obficie, należy co roku, tuż po przekwitnięciu, przycinać pędy, a te najstarsze (najsłabiej kwitnące) skracać lub usuwać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Taaaaak. A co w przypadku, kiedy w ogóle nie kwitla???Ona jakas niedorobiona jest. W zeszłym roku miała może ze 3 kwiatki na krzyż..Musze chyba udac sie z reklamacją.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.09.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 widocznie nie była przycięta w szkółce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No najprawdopodobnie. Na szczęście szkółka znajduje się tuż obok mnie więc dziś się przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 "aby krzewuszka kwitła obficie, należy co roku, tuż po przekwitnięciu, przycinać pędy, a te najstarsze (najsłabiej kwitnące) skracać lub usuwać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts