Irma 23.09.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a ja jeszcze w sprawie okien - ja bym dała dwustronne. i chyba orzech za ciemny, a jaki bedzie kolor dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.09.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 dwustronne i nie białe amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A ja mam dwustronny i nie orzech, choć mi się baaaardzo podobał... Mamy winchester. Jest jaśniejszy od orzecha, i nie jest złotym dębem, którym mi si e czka na każdym osiedlu jest po kilkadziesiąt i prawie w co drugim domu.... Za to brama garażowa i drzwi są orzechowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.09.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 a ja jeszcze w sprawie okien - ja bym dała dwustronne. i chyba orzech za ciemny, a jaki bedzie kolor dachu? Dach ma być taki grafitowo-brązowy. Podobno Brass ma dachówkę w takim kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 24.09.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 chyba bym dała coś jaśniejszego. a parkiet jaki planujecie albo panele? bo w sumie to podłogę często sie dobiera do okien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Jaśniejsze okna czy jaśniejszą dachówkę?Sęk w tym, że jaśniejsze to jest tylko złoty dab albo moja amarena. Wybór ograniczony. Planują panele, z tego co wiem to raczej jasne. Teraz w mieszkaniu mają zwykły dąb ale raczej takim chłodnym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.09.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Orzech nie jest jasny ale jego duży plus to, że można zdobyć w tym odcieniu i drzwi i bramę i dużo mebli. Podłogę można dobrać ciemną ale też jasny jesion czy grab też całkiem ładnie z nim się komponuje. Np. średni brąz w Ikea to odpowiednik średniego orzecha w okleinach mdf.Ja lubię wewnątrz białe okna bo nie narzucają kolorystyki stolarki a przy jasnych ścianach są prawie niewidoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.09.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 nie zazdroszcze tych dylematów .... ja mam okna dwustrony mahon a podloge jasniutki jesion-mysle ze nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ja też bym wolała białe w środku. Ale to nie ja tu płacę.Zresztą, May ma rację. Też o tym pomylaślałam, że jasne ściany i jasne podłogi skutecznie rozjaśnią tego orzecha. Zresztą, większość mebli które mają sa jasne. Meble są nowe wiec bankowo pójda do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Póltorej godziny wybierałyśmy kolor okien W końcu padlo na orzech. Z tym, że bym wolała chyba białe w środku, boję sie, że może być ciut za ciemno, choć w sumie to sa duże okna i światła będzie pod dostatkiem raczej. Ale pomna swoich doświadczeń wiem, że ciężko potem ten kolor ograć z resztą domu. Poza tym okazało się, że okna balkonowe mają już standardowo niski próg, 1,5cm. Co jest ewidentną zaletą przy wyjeżdżaniu wózkiem. Jedynie przesuwne okna dale mają wysoki próg, ale tu jakby nie ma to znaczenia. No i uwaga!! W OknoPlaście ( bo tam kupimy okna) montują już rolety zewnetrzne razem z moskitierami, co jest wynalazkiem genialnym. Mieliśmy takie rozwiązanie w apartamencie na wakacjach i powiem Wam, że IDEALNA SPRAWA! Pierońsko droga, ale moi rodzice tak się napalili, że chyba wzieliby to za każdą cenę. Pan okienny ma przeliczyć to raz jeszcze, bo sam się ździwił, że tak dużo wyszło. Aaaa, murarze chyba skończą mury do końca tygodnia:) No i ogrzewanie i cała wod kany też już zamówione, a za tydzień w środę wieźba przyjeżdza Cześć. Ty to Kaśka masz tempo. Ledwo fundamenty wylali a już czytam, że w ciągu tygodnia więźba dojedzie. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy w budowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Pokazałaś się w końcu:)Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 25.09.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Pokazałaś się w końcu:) Miło mi Teraz zdecydowanie więcej czytam, a mało piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Z jaśniejszych okien to masz jeszcze Winchester... Ja go mam i bynajmniej nie jest to złoty dąb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 (edytowane) No masz rację. Jaśniejszy.Tylko dlaczego nie mieli u mnie próbnika??Musze się tam przejechac raz jeszcze. Edytowane 25 Września 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Zajrzyj do mnie to w naturze zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.09.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 mnie się okna arniki podobały bardzo...nawet się nabrałam, bo myślałam że to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Irma nie jeden już się nabrał A mnie to cieszyło I bardzo cieszę się, że się Tobie moje okna podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.09.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 A teraz pytanie z innej beczki.Czy ktoś może mi polecić lodówkę, małą w sensie niską, taką pod blat, do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Przyjrzyj się Elektroluksowi i liebher.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Już "kryzys" minął Opanowałam sytuację z tradycyjną lodówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts