Arnika 12.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nooooo ładne te " kozaczki" Tylko Kasia da się w nich chodzić.... Bo ja pewnie wyglądałabym jak kaczka łamiąca sobie nogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 O ja da się! Da!!Ja uwielbiam wysokie obcasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 śliczniusie buty A z więźbą panowie pojechali na maksa To przecież taki "malutki" szczególik, że łatwo przeoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.10.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nooo. Potem się okazłao, że murarz też dał ciała.Daszek przed domem opiera się na dwóch słupach, wymurował je za wysoko, trzeba ciąć i wiercić dziury żeby śruby jakoś wmontować..Z tylu podobnie, zonk ze słupami. Ale tym razem ciut mniejsze są...Zapomniał wymurować okna w kotłownio-schowku. I na dodatek idiota upiera się, żeby gość od okien wziął miarę z projektu, bo on robi li i jedynie ZGODNIE Z PROJEKTEM Aha :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Rzeczywiście zgodnie z projektem... To nic Kasia te pare cm u faceta..., to nic.... Gorzej jak im dziura wyjdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no u mnie Kasiula akurat murowali według projektu bo tak były okna zamówione i zrobione zanim murować zaczęli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 no u mnie Kasiula akurat murowali według projektu bo tak były okna zamówione i zrobione zanim murować zaczęli;) powiem szczerze, że podziwiam cię, iż zamówiłaś okna przed wybudowaniem domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Lidziu ekonomia była nieubłagana;) wtedy mogłam mieć duuuuuuuuży rabat a to było nie do pogardzenia:) a wiedziałam że ekipa raczej z tych dokładnych i że się przyłożą i powiem że jeśli chodzi o dokładność wymiarów typu okna drzwi i inne takie to złego słowa powiedzieć nie mogę a i ściany proste i równe że pod płytki tynkować nie trzeba było łazienek no tak konkretnie to okna w grudniu a łopata w końcu marca roku następnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wiesz co, ja teraz widzę co to znaczy jak ekipa jest nie do końca kumata.. Gość, który u mnie robił pomiar okien był w szoku, ze otwory tak trzymają wymiary. U moich rodziców już tak nie jest, bo skoro pan się zarzeka, że on robi zgodnie z projektem, po czym nie muruje okna i słupy sa różnych długości to sorry.. Ale nic to! Przez okno widzę, że część więźby już się zieleni na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Właśnie dostałam mega wkurwa ja nie wiem czy to jest takie trudne????? czy to trzeba studia skonczyć, żeby wiedzieć, że jak się coś komuś robi centralnie na wjeździe do garażu to może wartałoby zadzwonić domofonem i sprawdzić, ktoś jest w domu, czy na przykład nie chce wyjechać autem? No nie wiem, może ja za dużo wymagam?? Jakis czas temu była awaria wodociągowa i okazało się, że to centralnie u mnie na wjeździe. Panowie mieli już rozbierac kostkę, keidy wyszłam po coś przed dom. Czujecie??? Nic mi nikt wcześniej nie mówił. Dobrze, że mam znajomego w wodociągach, przyjechał i jakoś tak zrobili, że nie rozbierali kostki, tylko jakoś pocieli asfalt i tak się dostali. Dziś słysze znowu jakieś hałasy. Wychodze i co widzę?? Ekipa tnie asfalt aż huczy Nożżżżżżżżżżzzz, pytam czy mieli mnie zamiar powiadomić i jeden miły pan burknął, że jakby chcieli każdego powiadamiać to by im dniówki brakło Wyjechałam wiec, a pan z pretensjami, że przecież mam terenówkę to dałabym radę przejchac przez dziure......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 http://lh3.ggpht.com/_-MUzxAtVIK4/TLWJwCDBxHI/AAAAAAAABxA/hxK11NnyMrQ/s720/Buty.jpg zdjęcie z mojej jadalni, nie chciało mi się wychodzić, za daleko mam Albo jeszcze bym się musiała czymś bardziej zdenerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ty to masz rzeczywiście daleko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.10.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no takie pilnwanie budowy to ja rozumiem, otwiersz okno i się drzesz: heniu, trochę bardziej w prawo ten pustak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ten majstre to chyba nie Heniu, ale rzeczywiście jakbym się wydarła to mogliby mnie usłyszeć W rzeczywistości jest jakieś 150m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 cze leniwcu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no takie pilnwanie budowy to ja rozumiem, otwiersz okno i się drzesz: heniu, trochę bardziej w prawo ten pustak! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ja?? leniwiec??wstydź sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 na a to mnie się nie chce okna otworzyć żeby się na Henia wydrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.10.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Ja sie nei moge drzeć, głos muszę oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 no tak bo Ty gardłem zarabiasz:rotfl: jakkolwiek to brzmi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts