Anna Wiśniewska 28.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ceny Ała! No cóż, jak dobrze mieć pozacenowy argument przeciw w postaci malutkich dzieci Jak je już nabędziecie i ustawicie to pokaż je koniecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Oprocz urody i wygody , sprawdz jak poduszki sa przytwierdzone do kanapy. Mialam taka ladna kanape w Ameryce , z poduszkami takimi. W koncu je przyszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Aniu jak tylko je kupimy, czyli za jakies pół roku to na pewno pokażę Rrmi, chodzi ci o te poduchy na których się opiera, czy te jaśki dekoracyjne?? Te pierwsze są na stałe, te drugie ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 KasiaOne u mnie robily sie wszystkie ruchome .Te nieruchome tez.To sobie popatrz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasia One u mnie robily sie wszystkie ruchome . Te nieruchome tez. To sobie popatrz co i jak. no widzisz, na to bym nie wpdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no widzisz, na to bym nie wpdała Temu mam Cie na oku. Na powaznie- to wcale nie musi tak byc , ale zwroc na to uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no widzisz, na to bym nie wpdała Temu mam Cie na oku. Na powaznie- to wcale nie musi tak byc , ale zwroc na to uwage. miej mie na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 no tak tu nie byc tylko pare godzin a odrabiania w czytaniu coniemiara!!!!!! a ja nie bylam wiecej niz pare godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 A kanapy sa cudne!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 28.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasiu, kanapy super!!!! wystój wnętrza też w moim guście, obawiam się tylko że mogą być za głębokie i przez to nie wygodne ( nie ma jak się oprzeć), ale może to ja źle widzę:( Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasica, kajam się i biję w pierwsi, ale Harry'ego Potter'a odebrałam i mnie z lekka wsysło!!! To mi się podoba jak diabli http://www.mylivingroom.pl/pictures/fragment_1333.jpg Ja nie wiem, czy wytrzymam te pół roku, żeby je u Ciebie stojące już obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Wypoczynek cudny też wybrałabym opcję drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Dziewczyny hejka Wiem, że kanapy są cudne Na żywo jeszcze ładniejsze, zwłaszcza w tym niedziecinnym kolorze Ale nic to, w innym też są ładne Są jakby dwie opcje tego wypoczynku: głębokie siedzenia ma Big Ben, trochę płytsze Lincoln. Te na zdjęciu w poście Brazy to jest Big Ben. Siedziałam kiedyś na kanapie tego typu jako gość, ale taki dopołudniowy, na kawkę do kumpeli wpadłam, Siedziało się super: nogi skrzyżowane, opierasz się jak chcesz, nawet leżysz No ale sęk w tym, że nie wiem czykażdemu gościowi będzie odpowiadało wylegiwanie się u nas jak na rzymskiej imprezie Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Co prawda nie byłem wywoływany do tablicy, ale pragnę wspomnieć o oparciach na ramiona, są ważne przy dłuższym siedzeniu - czasem i przy leżeniu. Poza tym taka sofka z oparciami jest bardziej uniewersalna do różnych pozycji, w których akurat jej wałsciciele lub może i goscie chcą przebywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Co prawda nie byłem wywoływany do tablicy, ale pragnę wspomnieć o oparciach na ramiona, są ważne przy dłuższym siedzeniu - czasem i przy leżeniu. Poza tym taka sofka z oparciami jest bardziej uniewersalna do różnych pozycji, w których akurat jej wałsciciele lub może i goscie chcą przebywać. hehehhe, czyli co radzisz??? obie opcje mają oparcia w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Co prawda nie byłem wywoływany do tablicy, ale pragnę wspomnieć o oparciach na ramiona, są ważne przy dłuższym siedzeniu - czasem i przy leżeniu. Poza tym taka sofka z oparciami jest bardziej uniewersalna do różnych pozycji, w których akurat jej wałsciciele lub może i goscie chcą przebywać. hehehhe, czyli co radzisz??? obie opcje mają oparcia w sumie Radzę mimo wszystko wybrać opcje oficjalniejszą niż legowisko dla cezara i jego nałożnic .... dla kręgosłupa napewno lepiej na twardszym z oparciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Co prawda nie byłem wywoływany do tablicy, ale pragnę wspomnieć o oparciach na ramiona, są ważne przy dłuższym siedzeniu - czasem i przy leżeniu. Poza tym taka sofka z oparciami jest bardziej uniewersalna do różnych pozycji, w których akurat jej wałsciciele lub może i goscie chcą przebywać. hehehhe, czyli co radzisz??? obie opcje mają oparcia w sumie Radzę mimo wszystko wybrać opcje oficjalniejszą niż legowisko dla cezara i jego nałożnic .... dla kręgosłupa napewno lepiej na twardszym z oparciami jakie nałożnice?????? cezarowej to już się nic od życia nie należy??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 .... ups, przepraszam, ja tylko o typie mebla wspomniałem kurce, ale się narobiło - jakby tu odkręcić sprawę mam: cyt: "Radzę mimo wszystko wybrać opcje oficjalniejszą niż legowisko dla cezara i jego nałożnic..." lub co równie prawdopodobne dla Władczyni i Bogini Nilu i jej nałożników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts