Arnika 14.10.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 A może :FORGIVING; LENIENT; PLACABLE, i lub DEMANDING; NICE; EXACTING; FASTIDIOUS; EXIGENTco bardziej pasuje? A pobłażliwa nie jesteś?A te matury, co to na nich niewiele wiedziano...? No chyba, że w ogóle źle napisałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.10.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Dobrze napisałaś. Ale nie jestem pobłażliwa, nie rozczulam się nad uczniami. Przekazuję im wiedzę, potem sprawdzam co zdołali zapamiętać.Czasem zdarza mi się, że zobaczę coś czego nie ma. Ale to czasem, wyjatkowo, bardzo rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ooooo to jaką ocenę dostanę?????????????? Psze Pani??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 14.10.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 (edytowane) Dobreeee:) a teraz wyciągamy karteczki i piszemy: 1) kto jest waszym ulubionym nauczycielem i dlaczego jest to Kaśka Maciej? 2) przetłumaczyć to na angielski. Macie na to cała lekcję I think that the best teacher is a Kaska Maciej. I like her because she is not my English teacher Edytowane 14 Października 2010 przez verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.10.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 I think that the best teacher is a Kaska Maciej. I like her because she is not my English teacher To "a" niepotrzebne. Poza tym bardzo dobrze, bardzo dobrze Arnika, również bardzo dobrze, siadaj, 3+ ( tak zwykła mawiac moja pani od angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No bo ona umiała na 4+... i dlatego........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Moja psorka od anglika to była baba....Nosiła ksywe "Krwawa Mary"Zasłużyła na nią. Ale ja ją lubiłam bardzo. To była taka prawdziwa angielska dama, starsza pani o drobnej posturze pijąca herbatę z przepięknej filiżanki NON STOP.Ostatnio spotkałam ją dwa lata temu jak jechałam na zlot Murka do Ruśćca. Poznała mnie od razu. Gadałyśmy całą drogę do Wawy, bo ona też jechała na zlot koleżanek ( babka ma jakieś 145lat chyba) ze studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 uf jak dobrze że ja po angielsku Kali jeść Kali pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 A od czego jest słownik?????? Kiedyś profesorka nam mówiła... - głowa to nie śmietnik, wszystkiego nie zmieści, ale najważniejsze, żeby wiedzieć gdzie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 no właśnie nie słówek brak jeno gramatyka angielska z jej durną ilością czasów do depresji mnie doprowadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Ja z wojaży zagranicznych zawsze wracałam z bólem rąk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 no takie pilnwanie budowy to ja rozumiem, otwiersz okno i się drzesz: heniu, trochę bardziej w prawo ten pustak! Ten majstre to chyba nie Heniu, ale rzeczywiście jakbym się wydarła to mogliby mnie usłyszeć W rzeczywistości jest jakieś 150m Nooo teraz to już rozumiem Twoją przyjemność nadzorowania! I jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! A buty... mraaauuuu................. dobrze zrobiłaś kupując te "kozaczki" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Hello Dzień minął pod znakiem szopingu:) I just love it :ups: Pojechałam po płaszcz i kozaczki. Wróciłam tylko z płaszczem, bo ten kosztował tyle co miałam wydac na płaszcz i na kozaczki Mąż się ze mnie śmiał, że najwyżej będe chodzić w starych kozaczkach. Hahaha, bardzo kurwa śmieszne, bardzo. Dowcipniś. Podobno mialam obłęd w oczach jak 13latkowie, którzy wpadli do empiku to jaką najnowszą grę, która od dziś była dostępna No i przyjeżdżam do domu zadowolona jak nie wiem co, a tam już czekają na nas moi "rodzice", którzy byli u siebie na inspekcji. A tak przy okazji, więźba skończona Hurra. No i pokazuję ten płaszcz, a mój dowcipny "tatuś" mówi : " w tym szlafroku chcesz do ludzi wychodzić??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 :rotfl: No to szlafroczek na zimę masz.... I jakby co to masz malinowe "kozaczki" I co się czepiasz....... A zeszłoroczny płaszczyk jest zły... ? Tylko pytam czy jakby w szlafroczku było za zimno..... No dobra, dobra pokaż........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 pokazuj szlafroczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Zeszłoroczny szlafroczek miał już 4 lata. I choć jest śliczny to takie jakieś prześwity się pojawiły.Ania, kiedy nie mam zdjęcia, a w necie też nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 To pstrykaj fotkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 W sumie to mój Jędrek ma racje, ten płaszcz wygląda jak szlafrok..To samo powiedział mój ślubny...Ma po prostu takie bufiaste przykrótkie rękawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 znalzłam http://bi.gazeta.pl/im/4/8216/z8216954X.jpg rzeczywiście wygląda jak szlafrok ale jak sie go zaloży....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 O KURDE, ALE ŁADNY PŁASZCZYK!a do tego długie skórzane wiśniowe rękawiczki....mniam....szkoda, że jestem gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts