Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze napisałaś. Ale nie jestem pobłażliwa, nie rozczulam się nad uczniami. Przekazuję im wiedzę, potem sprawdzam co zdołali zapamiętać.

Czasem zdarza mi się, że zobaczę coś czego nie ma. Ale to czasem, wyjatkowo, bardzo rzadko.

Dobreeee:) a teraz wyciągamy karteczki i piszemy:

1) kto jest waszym ulubionym nauczycielem i dlaczego jest to Kaśka Maciej?

2) przetłumaczyć to na angielski.

Macie na to cała lekcję

I think that the best teacher is a Kaska Maciej. I like her because she is not my English teacher :p

Edytowane przez verunia

I think that the best teacher is a Kaska Maciej. I like her because she is not my English teacher :p

To "a" niepotrzebne. Poza tym bardzo dobrze, bardzo dobrze

Arnika, również bardzo dobrze, siadaj, 3+ ( tak zwykła mawiac moja pani od angielskiego :lol2:

Moja psorka od anglika to była baba....

Nosiła ksywe "Krwawa Mary"

Zasłużyła na nią. Ale ja ją lubiłam bardzo. To była taka prawdziwa angielska dama, starsza pani o drobnej posturze pijąca herbatę z przepięknej filiżanki NON STOP.

Ostatnio spotkałam ją dwa lata temu jak jechałam na zlot Murka do Ruśćca. Poznała mnie od razu. Gadałyśmy całą drogę do Wawy, bo ona też jechała na zlot koleżanek ( babka ma jakieś 145lat chyba) ze studiów.

no takie pilnwanie budowy to ja rozumiem, otwiersz okno i się drzesz: heniu, trochę bardziej w prawo ten pustak!

Ten majstre to chyba nie Heniu, ale rzeczywiście jakbym się wydarła to mogliby mnie usłyszeć ;)

W rzeczywistości jest jakieś 150m

:rotfl:

Nooo teraz to już rozumiem Twoją przyjemność nadzorowania! ;) :)

I jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! :D

A buty... mraaauuuu................. dobrze zrobiłaś kupując te "kozaczki" !!! :D

Hello

Dzień minął pod znakiem szopingu:) I just love it :ups:

Pojechałam po płaszcz i kozaczki. Wróciłam tylko z płaszczem, bo ten kosztował tyle co miałam wydac na płaszcz i na kozaczki :D

Mąż się ze mnie śmiał, że najwyżej będe chodzić w starych kozaczkach. Hahaha, bardzo kurwa śmieszne, bardzo. Dowcipniś.

Podobno mialam obłęd w oczach jak 13latkowie, którzy wpadli do empiku to jaką najnowszą grę, która od dziś była dostępna :lol2:

No i przyjeżdżam do domu zadowolona jak nie wiem co, a tam już czekają na nas moi "rodzice", którzy byli u siebie na inspekcji. A tak przy okazji, więźba skończona :) Hurra.

No i pokazuję ten płaszcz, a mój dowcipny "tatuś" mówi :

" :eek: w tym szlafroku chcesz do ludzi wychodzić??"

:mad: :bash: