markoto 18.10.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 mam nadzieje ze to nie ten zloty dab o odcieniu sraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 19.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kozaczki cud malina. i złoty dąb też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.10.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Złoty dąb sie przejadł bo było go za dużo ale tak naprawdę to całkiem fajny kolor jest. Ma ciepły, pomarańczowy odcień drewna, taki jak wiele osób lubi. Dobrze się komponuje z szarościami i jasnymi kolorami. Jest dostępny w standardach u producentów stolarek ale i innych materiałów wykończeniowych. Był czas, ze mnie ten kolor drażnił, bo było go za dużo w wersji ze złotymi szprosami wrrrrrr. Ale teraz mi minęło i kto wie, czy sama bym go nie wybrała decydując się na szarawą czy śmietankową elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Byłam zamówić firanki z moją przyjaciółą, jestem padnięta jakbym wróciła z wojny Matkooo, no kocham ja nad życie, ale jej NIEDYCYZYJNOŚĆ jest naprawdę wyjątkowa W miedzy tak zwanym czasie zdążyłam wybrac materiały do okna w pokoju Córki, wytłumaczyłam jak panie mają mi poprawić roletkę w wykuszu, a ONA NIC NIE WYBRAŁA Jest naprawdę urocza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 No to super dla męża , bo jest oszczędna... Nie wydała pieniędzy.... Może tak nie decydowała się bo... nie chciała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.10.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oglądałam dzis twoje kozaczki i juz nawet miałam je przymierzać ale na nieszczęście odwrócilam buta żeby zobaczyc cene i moja nowonabyta poznańska oszcxzędnośc krzyknęła nagle - nieeeeeee:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ale co to za podejscie?? Super dla męża???????? Oszczędna??? No błagam!Robili remont w salonie i MUS był zakupić nową firankęW końcu się jednak udało. Zamówiła, po dwóch godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oglądałam dzis twoje kozaczki i juz nawet miałam je przymierzać ale na nieszczęście odwrócilam buta żeby zobaczyc cene i moja nowonabyta poznańska oszcxzędnośc krzyknęła nagle - nieeeeeee:eek: ja skorzystałam z weekendu Avanti odejmij od tej ceny 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 19.10.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 a o co chodzi z tym weekendem, będzie jeszcze taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Ja też byłam zaskoczona. Wchodze do sklepu, a pani mi mówi, że dziś za okazaniem karty z Avanti jest rabat w zależności od rodzaju butów, od 15 do 30%.Trzeba kupować Avanti i tam sa od czasu do czasu takie karty jest napisaen gdzie i w jakich sklepach sa rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 wygladalas na taka co ma karte avanti mi by nawet nie wspomniala o takiej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Eeee niee Potem się okazało, że plakaty sa wszędzie rozwiesozne, tyle, że ja ich nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kaśka Ty dzisiaj byłaś w mojej wsie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 czy ja coś złego powiedziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 czy ja coś złego powiedziałam? ?? A gdzie?? Kiedy??Komu?? I na jaki temat?? I w ogóle o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Dziewczyny... proszę zajrzyjcie do mnie....Proszę o pomoc w ...karniszach i roletach... Napisałam u siebie. Kasia... to temat firankowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 cze Kasica jak tam dach już kładą czy jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Pogoda pod psemWieje, pada, zimno.Spać mi sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.10.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mieli kłaść folię, ale znowu coś tam sroś tam i dopiero next week.No i murarz jeszcze musi poprawić komin, bo centralnie w belce wyszedł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Kasia... u nas śnieg z deszczem padał.... A Ty masz duuuży garnek do duszonek?Jeden mój na tyle osób nie wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts