Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Złoty dąb sie przejadł bo było go za dużo ale tak naprawdę to całkiem fajny kolor jest. Ma ciepły, pomarańczowy odcień drewna, taki jak wiele osób lubi. Dobrze się komponuje z szarościami i jasnymi kolorami. Jest dostępny w standardach u producentów stolarek ale i innych materiałów wykończeniowych. Był czas, ze mnie ten kolor drażnił, bo było go za dużo w wersji ze złotymi szprosami wrrrrrr. Ale teraz mi minęło i kto wie, czy sama bym go nie wybrała decydując się na szarawą czy śmietankową elewację :D

Byłam zamówić firanki z moją przyjaciółą, jestem padnięta jakbym wróciła z wojny :lol2:

Matkooo, no kocham ja nad życie, ale jej NIEDYCYZYJNOŚĆ jest naprawdę wyjątkowa :)

W miedzy tak zwanym czasie zdążyłam wybrac materiały do okna w pokoju Córki, wytłumaczyłam jak panie mają mi poprawić roletkę w wykuszu, a ONA NIC NIE WYBRAŁA

Jest naprawdę urocza !

Oglądałam dzis twoje kozaczki i juz nawet miałam je przymierzać ale na nieszczęście odwrócilam buta żeby zobaczyc cene i moja nowonabyta poznańska oszcxzędnośc krzyknęła nagle - nieeeeeee:eek:

:cool: ja skorzystałam z weekendu Avanti

odejmij od tej ceny 120zł

Ja też byłam zaskoczona. Wchodze do sklepu, a pani mi mówi, że dziś za okazaniem karty z Avanti jest rabat w zależności od rodzaju butów, od 15 do 30%.

Trzeba kupować Avanti i tam sa od czasu do czasu takie karty jest napisaen gdzie i w jakich sklepach sa rabaty