Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sklep Effect w Myszkowie ul. Piłsudskiego 23

Ja powiesilabym coś " na bogato" ;) jakieś gęste grube zasłony, nie wiem może z aksamitu albo grubego lnu? No nie wiem głośno myśle. Do tego jakieś proste długie firany. O kolorze pogadamy jak zmienisz kolor ścian

Kolor powiadasz.... na razie jest biały... Czekam na propozycje.... Ciekawa jestem na jaki byście mi przemalowały kolorek... i gdzie pomiędzy kuchnią a salonem zrobić odcięcie.....?

Mówisz długie firany....?Proste... tzn bez marszczeń tylko proste, czy bez wzorów tylko gładkie a przymarszczone? A zasłony podobają mi się takie żakardowe... z tłoczeniami....

Ja lubię krótkie firanki... Przynajmniej nic mi nie majtało się pod nogami... ale to było w blokach, gdzie były grzejniki, które brudziły firany przeokropnie i zaciągały je... Teraz to ma sens, bo wtedy wydaje się okno takie " bogatsze"..... A rolety rzymskie załatwiają sprawę i firan i rolet przed ciekawskimi....

A jakie Ty masz?

Mnie się nawet spodobały takie jakby rolety rzymskie, ale to była firanka , ale miała pozszywane jakby pliski poziomo, a wiesza się ja proste bez szczypanek, prościutko jak ekran. Ładnie to wyglądało i koszt tego jakieś 120-130zł za metr bieżący w moim mieście.....

Niektóre można by było uszyć np z wstawkami zasłon... no toeż ładne rozwiązanie....

NIE

Hale to taka stara budowla... w kształcie litery U... Kiedyś pewnie ze 30 lat temu był tam targ... teraz już nie ma....

To jest od ul. Modrzejowskiej i Piłsudskiego jak nic nie pomyliłam, bo ulic w mieście B wcale nie pamiętam..... albo Poniatowskiego.....

Przed strażą pożarną w Prawo..... Jednokierunkowa.....

Kasiu wpadnij do mnie i zobacz projekt mebli łazienkowych i wypowiedz się ....

Aaaaaa i chyba te firanki to sobie sama uszyję.......

Znalazłam materiał do salonu na firankę... ale zasłony widziałam jak na razie w Wusiowej wsi.... Więc jak w necie nie znajdę to kupie tam....

I miałyście z Irmą powiedzieć jaki byłby u mnie w salonie fajny kolorek na ścianie....

Kasiu wpadnij do mnie i zobacz projekt mebli łazienkowych i wypowiedz się ....

Aaaaaa i chyba te firanki to sobie sama uszyję.......

Znalazłam materiał do salonu na firankę... ale zasłony widziałam jak na razie w Wusiowej wsi.... Więc jak w necie nie znajdę to kupie tam....

I miałyście z Irmą powiedzieć jaki byłby u mnie w salonie fajny kolorek na ścianie....

Arnika nie wiem gdzie ty mieszkasz ale ja blisko Mayland i jak bedziesz potrzebowac overlocka to sluze - bo gdzies jak zwykle nie wiem gdzie wyczytalam ze chesz cos sama zrobic z firankami :) moj stoi i sie usmiecha do mnie od dobrych 3 lat - jak sie zbyt nachalnie usmiecha to go wyciagam i cos tam przeszyje wiec jak potrzebujesz to dawaj bo cos znowu zbyt szczerzy zeby z szafy