Arnika 25.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Aaaaaa u mnie tak króciutko były Kasia gdzie jest ten sklep firankowy? I poproszę o propozycje firan do salonu i kuchni..... Najprościej mam u starszego... on nic nie chce , oprócz rolet..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Sklep Effect w Myszkowie ul. Piłsudskiego 23 Ja powiesilabym coś " na bogato" jakieś gęste grube zasłony, nie wiem może z aksamitu albo grubego lnu? No nie wiem głośno myśle. Do tego jakieś proste długie firany. O kolorze pogadamy jak zmienisz kolor ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ty wiesz dlaczego ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kolor powiadasz.... na razie jest biały... Czekam na propozycje.... Ciekawa jestem na jaki byście mi przemalowały kolorek... i gdzie pomiędzy kuchnią a salonem zrobić odcięcie.....?Mówisz długie firany....?Proste... tzn bez marszczeń tylko proste, czy bez wzorów tylko gładkie a przymarszczone? A zasłony podobają mi się takie żakardowe... z tłoczeniami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 albo rolety rzymskie i zasłonyhttp://www.windowtreatmentguide.info/wp-content/uploads/2010/01/window-treatment.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 rolety nie sa tanie, jesli chcesz tansze rozwiazanie to raczej proste firany i zaslony na przelotkach czy szelkach, chocby takie z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja lubię krótkie firanki... Przynajmniej nic mi nie majtało się pod nogami... ale to było w blokach, gdzie były grzejniki, które brudziły firany przeokropnie i zaciągały je... Teraz to ma sens, bo wtedy wydaje się okno takie " bogatsze"..... A rolety rzymskie załatwiają sprawę i firan i rolet przed ciekawskimi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.10.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Rozwiazanie Irmy jest przepiękne niestety do tanich nie należą dlatego zamiast takich rolet możesz.trochę sciemnic i zrobić takie jak ja mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A jakie Ty masz? Mnie się nawet spodobały takie jakby rolety rzymskie, ale to była firanka , ale miała pozszywane jakby pliski poziomo, a wiesza się ja proste bez szczypanek, prościutko jak ekran. Ładnie to wyglądało i koszt tego jakieś 120-130zł za metr bieżący w moim mieście..... Niektóre można by było uszyć np z wstawkami zasłon... no toeż ładne rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no wlasnie takie ma Kaska zobacz sobie w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 25.10.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Arnika gdzie w Twoim mieście takie firanki? chętnie bym obejrzała. na metry je sprzedają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nooooo w halach..... Monia... miałaś przyjechać na śniadanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 25.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ale niestety miałam za duże stężenie % we krwi po sobotniej imprezie. choć w sobotę zapowiedziałam mężowi że mnie nie ma rano w niedziele. naprawde miałam taki zamiar. tzn. na targu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 NIEHale to taka stara budowla... w kształcie litery U... Kiedyś pewnie ze 30 lat temu był tam targ... teraz już nie ma.... To jest od ul. Modrzejowskiej i Piłsudskiego jak nic nie pomyliłam, bo ulic w mieście B wcale nie pamiętam..... albo Poniatowskiego.....Przed strażą pożarną w Prawo..... Jednokierunkowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 albo rolety rzymskie i zasłony http://www.windowtreatmentguide.info/wp-content/uploads/2010/01/window-treatment.jpg Irma Ty bestio nooooo co mi zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.11.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Kasiu wpadnij do mnie i zobacz projekt mebli łazienkowych i wypowiedz się .... Aaaaaa i chyba te firanki to sobie sama uszyję.......Znalazłam materiał do salonu na firankę... ale zasłony widziałam jak na razie w Wusiowej wsi.... Więc jak w necie nie znajdę to kupie tam....I miałyście z Irmą powiedzieć jaki byłby u mnie w salonie fajny kolorek na ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 cze Kaziula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.11.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Kasiu wpadnij do mnie i zobacz projekt mebli łazienkowych i wypowiedz się .... Aaaaaa i chyba te firanki to sobie sama uszyję....... Znalazłam materiał do salonu na firankę... ale zasłony widziałam jak na razie w Wusiowej wsi.... Więc jak w necie nie znajdę to kupie tam.... I miałyście z Irmą powiedzieć jaki byłby u mnie w salonie fajny kolorek na ścianie.... Arnika nie wiem gdzie ty mieszkasz ale ja blisko Mayland i jak bedziesz potrzebowac overlocka to sluze - bo gdzies jak zwykle nie wiem gdzie wyczytalam ze chesz cos sama zrobic z firankami moj stoi i sie usmiecha do mnie od dobrych 3 lat - jak sie zbyt nachalnie usmiecha to go wyciagam i cos tam przeszyje wiec jak potrzebujesz to dawaj bo cos znowu zbyt szczerzy zeby z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Mhk... do May mam kawałek... jakieś 250-300km... wiec bliżej mam Wu i Kasie i ... Malkę... i Markotkę... i Efi i Mario i jeszcze kilka dziewczyn...Wiesz chyba kupię maszynę, bo to dużo taniej na wszystkie okna wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts