Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

.... ups, :oops: przepraszam, ja tylko o typie mebla wspomniałem :oops:

kurce, ale się narobiło - jakby tu odkręcić sprawę :roll:

mam:

cyt: "Radzę mimo wszystko wybrać opcje oficjalniejszą niż legowisko dla cezara i jego nałożnic..." lub co równie prawdopodobne

dla Władczyni i Bogini Nilu i jej nałożników :lol: 8)

No, poprawiłeś się, jako wspaniałomyślny nauczyciel daruję Ci tym razem :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesteś jednym z niewielu belfrów, którzy mają odpowiednie podejście do mnie :lol: inni mnie nazywli w stylu "ty ancymonie" ale to stare dzieje 8) łaziłem po klasie, np szukając temperówki :p

Heheheh :lol:

Dobra, ja sie zbieram do tych swoich ancymonów :roll:

Żeby oni tylko po klasie łazili po temperówkę :roll:

Wrócę wieczorkiem, cześć wszystkim :D

O raju!!!! Ale się Starożytnie porobiło :wink: :D

Daro_K ma rację - kanapy są piękne ... jak się na nie patrzy!!! Z wygodą może być różnie, nie tylko dla gości, ale w życiu codziennym. Pomijam fakt niedziecinnych obić, bo to da się przeżyć, ale siedzenie na tym dłuższy czas może doprowadzić do urazów kręgosłupa :wink: Chyba, że się mylę :roll:

Miłego dzionka :D

Ja bym się ułożył 8) bez obaw o urazy :lol:

jako cezar czy jako nałożnik cezarowej??? 8) :lol: :lol:

na tego drugiego się nie nadaję...za stary i zmęczony :(

eeeeee, nie rozczarowuj mnie :wink: :lol:

chociaż do wachlowania byś się nadął może, co?? :wink:

jak będzie co, to będzie i czym 8) :lol: :wink:

Kurcze duma mi klatke piersiową rozpiera, że tak zręcznie wkręciłem przemiły kanapowy temat 8)

Ja osobiście wolę twarde z różnymi podręczami i podnóżkami. Ile pozycji można na nich wywinąć hoho - nasza wyobraźnia i kości są wtedy jedynym ograniczeniem. :lol:

jea - przez niektóre momenty podoba mi się Twój obrazek przy niku - ale tylko przez moment :( :lol:

Kurcze duma mi klatke piersiową rozpiera, że tak zręcznie wkręciłem przemiły kanapowy temat 8)

Ja osobiście wolę twarde z różnymi podręczami i podnóżkami. Ile pozycji można na nich wywinąć hoho - nasza wyobraźnia i kości są wtedy jedynym ograniczeniem. :lol:

jea - przez niektóre momenty podoba mi się Twój obrazek przy niku - ale tylko przez moment :( :lol:

oj chłopaki, wy tylko o jednym :roll: :p :wink:

Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj :) Pozdrawiam.

To super wiadomość :D

Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj :) Pozdrawiam.

A ja stoję na wirażu :cry:

Niech przyjdzie wiosna, bo tynkować ne mogę !!

A ja stoję na wirażu :cry:

Niech przyjdzie wiosna, bo tynkować ne mogę !!

Daro, mój teść ma się zabierac za tynkowanie w środku :roll:

Stwierdził, że taka pogoda nie przeszkadza tynkom :roll:

Tynkom tradycyjnym to pewnie nie przeszkadza. I tak długo będą schły. Ale podziw wielki dla tatusia za to ze sie porywa w taka pogodę. Jakby nie było to mokra robota a u Was zimno na budowie :roll:

No zimno niestety :-?

Chociaż jak dziś rozłożył deski na strychu to jakby tak o 1 stopień cieplej się zrobiło :wink: :lol:

kasia a nie boicie sie ze jak noca przyjdzie maly przmrozek to wam te tynki poodpadaja??? :roll: :roll: :roll: sama nie wiem

kolakao, ja się na tym znam jak na fizyce kwantowej :-?

mój teść to murarz w końcu :roll: może w środku minusowych temperatur nie będzie?? choć jak przywali -15 to .....

nie mam pojęcia już sama :-?

Nie lubię nie wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: zwłaszcza wtedy kiedy mam podjąć decyzję :evil: