kaśka maciej 29.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 .... ups, przepraszam, ja tylko o typie mebla wspomniałem kurce, ale się narobiło - jakby tu odkręcić sprawę mam: cyt: "Radzę mimo wszystko wybrać opcje oficjalniejszą niż legowisko dla cezara i jego nałożnic..." lub co równie prawdopodobne dla Władczyni i Bogini Nilu i jej nałożników No, poprawiłeś się, jako wspaniałomyślny nauczyciel daruję Ci tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jesteś jednym z niewielu belfrów, którzy mają odpowiednie podejście do mnie inni mnie nazywli w stylu "ty ancymonie" ale to stare dzieje łaziłem po klasie, np szukając temperówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jesteś jednym z niewielu belfrów, którzy mają odpowiednie podejście do mnie inni mnie nazywli w stylu "ty ancymonie" ale to stare dzieje łaziłem po klasie, np szukając temperówki Heheheh Dobra, ja sie zbieram do tych swoich ancymonów Żeby oni tylko po klasie łazili po temperówkę Wrócę wieczorkiem, cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 O raju!!!! Ale się Starożytnie porobiło Daro_K ma rację - kanapy są piękne ... jak się na nie patrzy!!! Z wygodą może być różnie, nie tylko dla gości, ale w życiu codziennym. Pomijam fakt niedziecinnych obić, bo to da się przeżyć, ale siedzenie na tym dłuższy czas może doprowadzić do urazów kręgosłupa Chyba, że się mylę Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja bym się ułożył bez obaw o urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja bym się ułożył bez obaw o urazy jako cezar czy jako nałożnik cezarowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ten wybór mnie zabije albo wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja bym się ułożył bez obaw o urazy jako cezar czy jako nałożnik cezarowej??? na tego drugiego się nie nadaję...za stary i zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja bym się ułożył bez obaw o urazy jako cezar czy jako nałożnik cezarowej??? na tego drugiego się nie nadaję...za stary i zmęczony eeeeee, nie rozczarowuj mnie chociaż do wachlowania byś się nadął może, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ja bym się ułożył bez obaw o urazy jako cezar czy jako nałożnik cezarowej??? na tego drugiego się nie nadaję...za stary i zmęczony eeeeee, nie rozczarowuj mnie chociaż do wachlowania byś się nadął może, co?? jak będzie co, to będzie i czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kurcze duma mi klatke piersiową rozpiera, że tak zręcznie wkręciłem przemiły kanapowy temat Ja osobiście wolę twarde z różnymi podręczami i podnóżkami. Ile pozycji można na nich wywinąć hoho - nasza wyobraźnia i kości są wtedy jedynym ograniczeniem. jea - przez niektóre momenty podoba mi się Twój obrazek przy niku - ale tylko przez moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.01.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kurcze duma mi klatke piersiową rozpiera, że tak zręcznie wkręciłem przemiły kanapowy temat Ja osobiście wolę twarde z różnymi podręczami i podnóżkami. Ile pozycji można na nich wywinąć hoho - nasza wyobraźnia i kości są wtedy jedynym ograniczeniem. jea - przez niektóre momenty podoba mi się Twój obrazek przy niku - ale tylko przez moment oj chłopaki, wy tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj Pozdrawiam. To super wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj Pozdrawiam. To super wiadomość A ja stoję na wirażu Niech przyjdzie wiosna, bo tynkować ne mogę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kasia, gonie Cie! Stan surowy zamkniety od wczoraj. Dzis mieli robic podmurowki pod okna i ocieplac boki lukarn, dach sie robi, dzis mieli juz wmontowywac okna dachowe po kolei. Jutro zobacze. W piatek zaczynamy z elektryka - Tatus moj Pozdrawiam. To super wiadomość A ja stoję na wirażu Niech przyjdzie wiosna, bo tynkować ne mogę !! Daro, mój teść ma się zabierac za tynkowanie w środku Stwierdził, że taka pogoda nie przeszkadza tynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tynkom tradycyjnym to pewnie nie przeszkadza. I tak długo będą schły. Ale podziw wielki dla tatusia za to ze sie porywa w taka pogodę. Jakby nie było to mokra robota a u Was zimno na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Tynkom tradycyjnym to pewnie nie przeszkadza. I tak długo będą schły. Ale podziw wielki dla tatusia za to ze sie porywa w taka pogodę. Jakby nie było to mokra robota a u Was zimno na budowie No zimno niestety Chociaż jak dziś rozłożył deski na strychu to jakby tak o 1 stopień cieplej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kasia a nie boicie sie ze jak noca przyjdzie maly przmrozek to wam te tynki poodpadaja??? sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 kasia a nie boicie sie ze jak noca przyjdzie maly przmrozek to wam te tynki poodpadaja??? sama nie wiem kolakao, ja się na tym znam jak na fizyce kwantowej mój teść to murarz w końcu może w środku minusowych temperatur nie będzie?? choć jak przywali -15 to ..... nie mam pojęcia już sama Nie lubię nie wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwłaszcza wtedy kiedy mam podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts